כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon10.gif  נעלי GRISPORT 20/02/2008 17:21 לתגובה הבאה
  avizaka לא מחובר avizaka  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לכולכם

תרשו לי קודם להודות לכם על הפורום הנפלא שלכם, עזר לי מאוד במתן מידע והביא סוף להיתלבטויות רבות שהיו לי לגבי ציוד. אולם נשארה לי התלבטות אחת אחרונה....נעליים.

אני טס לניו זילנד לחודשיים בעיקר לטרק והרבה, לא מאמין שיהיה עלי משקל רב במיוחד 10-13 ק"ג מקס', אולם כיוון שלצערי אני לא יטרק הרבה לאחר מכן לא בדיוק מתחשק לי לקנות נעליים ב 1000 ש"ח ושאחר כך ישכבו להם בפינת הארון כאבן שאין לה הופכין. מצאתי פיתרון מוצלח בחנות העודפים של המטייל בדמות שני דגמים של GRISPORT. שניהם היו לי מאוד נוחים על הרגל. לצערי לא רשמתי את הדגמים,ניסיתי אחר כך לחפש יותר מידע באינטרנט אך גם באתר החברה אין מנדבים פרטים רבים על כלל דגמי החברה. הדברים היחידים שאני יודע כי הסוליה הינה של ויברם והממברנה יחודית לחברה GRITEX. חשוב לי לדעת גם איזה בולם זעזועים יש לנעליים ומישקל של כל אחת לכדי להביא סוף להיתלבטות. כמובן שחוות דעת על כל אחד מהדגמים תתקבל בברכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נעלי GRISPORT תגובה ל - 1 25/02/2008 22:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מבין שאף אחד לא שמע עליהם....גם אלו שמוכרים אותם Shocked
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. משקל הנעל פחות רלוונטי,נכון? תגובה ל - 1 26/02/2008 23:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
אלא אם כן אתה מתכוון לסחוב אותם בתרמיל,ולא על הרגליים.

מכיוון שהנעליים לא מולי כרגע,אני מסתכן בטעות,אבל יש שני סוגים של גריספורט כרגע בעודפים.
הגירסא עם העור המלא היא עם בולם פוליאוריטן, ואילו הגירסא השניה,היא עם בוללים E.V.A

מקווה שזה ענה לך על השאלה,אם לא,אשמח לעזור.

ירון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. משקל הנעל פחות רלוונטי,נכון? תגובה ל - 3 28/02/2008 13:54 לתגובה קודמת
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:משואת איתור למטיילים
להודעה הבאה:wildcat backpack