כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זקוק לעזרה בהתלבטות מסוימת 21/02/2008 10:04 לתגובה הבאה
  giladr22 לא מחובר giladr22  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני בעיקרון רוצה לטוס בין ה-6 למרץ עד ה-10 למרץ לבואנוס איירס ומשם לטוס לאושוואיה, להיות בארץ האש ולעשות את הגל העולה למשך כ-3 חודשים.
אני חייב לציין שהחלטתי לעשות את הטיול רק לפני שבוע, וזה אומר שנשארו לי רק עוד שבועיים בערך לארגן את כל הציוד, לתכנן את המסלול, להזמין כרטיס טיסה,לעשות ביטוח, להסדיר כרטיס אשראי בינלאומי ולעשות חיסונים ולמצוא שותפים לטיול(בקיצור לעשות את כל ההכנות).
הדילמה שלי היא שמצד אחד אני מאוד רוצה ליסוע לטיול הזה, ומצד שני אני מבואס שיש לי כל כך מעט זמן לארגן את הכול.
השאלה היא האם זה אפשרי בתקופה כזאת קצרה לארגן את כל הדברים לטיול שכזה?
תודה רבה על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מגבלת הטיסה. תגובה ל - 1 21/02/2008 10:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
להערכתי מציאת טיסה בהתראה קצרה כזאת בעלות סבירה תהיה המשימה הכי מגבילה שתתקל בה. אם תחצה אותה בהצלחה אז כל השאר לא כ"כ נורא.
ולהפך, יש משהו מאוד כיפי בלהצליח תוך שבועיים לקחת את עצמך לטיול כזה גדול, בלי לתכנן הרבה יותר מדי, ובלי לפתח ציפיות במשך תקופה ארוכה. כך שהייתי מסיר חשש של "מבואס מהזמן הקצר לתכנן".
מעבר לזה, תעשה את החיסונים בהקדם האפשרי, וברגע שיש לך אישור על כרטיס טיסה תקנה נעליים, כי לוקח זמן להתרגל אליהם.
לכל שאר הדברים אפשר לעשות לאט לאט, וגם אם תקנה תיק יומיים לפני הטיסה, זה לא באמת נורא כ"כ.
לאפשרות של לא לתכנן מסלול מראש יש חיסרון מסוים שאתה עשוי להחמיץ משהו מעניין (אם כי עם כמות המידע שמקבלים במהלך הטיול ממטיילים אחרים זה לא מאוד סביר) ויתרון שאתה לא שומע יותר מדי איזה נפלא המקום הזה או ההוא\ ומתחיל לפתח להם ציפיות גבוהות מדי, מה שכנראה יוריד את ההנאה שתהיה לך כשתגיע לשם.

הקיצר. לי יש שיעורים ולך יש טיול לארגן, אז..
בהצלחה.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מגבלת הטיסה. תגובה ל - 2 22/02/2008 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  giladr22 לא מחובר giladr22  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
תודה על העצה.
דרך אגב אני עושה את החיסונים רק ביום ראשון הקרוב, האם מישהו יודע על מרפאה בארגנטינה שאפשר לעשות את החיסון שמיועד כעבור חודש, נדמה לי שזאת צהבת B.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מגבלת הטיסה. תגובה ל - 3 23/02/2008 09:11 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 399 הודעות עד כה
אני לא יודע לגבי מרפאה בארגנטינה אבל תבדוק במשרד הביראות או בפורום בריאות, יש אופציה לעשות את החיסון של הצהבת בצורה מזורזת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שותפים??!!

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף