כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שכירת רכב במינכן 22/02/2008 17:44 לתגובה הבאה
  אדון שוקו לא מחובר אדון שוקו  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
שלום לכל הגולשים והגולשות!
מתכנן טיול משפחתי באוסטריה אבל השאלה היא לגבי שכירת ואן במינכן.
יש למי מכם נסיון עם חברות מסוימות המשכירות ואן עם 9 מקומות?
משהו מומלץ? ראיתי מחירים זולים באתר של רנט דיירקט והבנתי מקריאה כאן שחשוב לעשות סקר טלפוני כי המחירים באינטרנט יקרים מהמחירים בטלפון.
ותודה לכרמית השניה על ההמלצה לכביש 307 בדרך לזילרטל - לדעתך הוא שווה גם בקיץ?

תודה
שוקו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon9.gif  בקיץ לא שווה כי לא נוסעים לסקי תגובה ל - 1 22/02/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שכירת רכב במינכן תגובה ל - 1 22/02/2008 18:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
לגבי מחיר אכן יש לבדוק ולהשוות
לגבי החברות המתחרות אני רוצה לומר שכל שנה לפני הנסיעה אני בודק מחירים ואת המשתלם ביותר אני לוקח וכל שנה חברה אחרת זוכה "במיכרז".
השנה השגתי רכב מיני וואן אופל זאפירה (רכב מדהים מנסיון של שנה שעברה) המחיר 260 אירו לשבוע כולל הכל (ביטול השתתפות עצמית, צמיגי חורף, שרשראות וכו'...)בחברת אלאמו, המחיר באינטרנט הוא 303 אירו (מחיר בסיס), אכן הבדל משמעותי.
אני יודע שכרגע יש בסיקסט מבצעים טובים כדאי לבדוק (עם החברה הנ"ל לא היה לי ניסיון כלל כך שקש לי לחוות דעה אך לא נרא לי כי הם נופלים משאר החברות.
מבחינת השירות לא נתקלתי בבעיות אצל כל החברות שעימם היה לי ניסיון(אופראן, אלאמו, באדג'ת)כולם מיקצועיים ועם רכבים חדשים (בל נישכח כי מדובר בגרמנים (במובן הטוב של המילה), אחד הדברים החשובים, ואת זה ראיתי אצל כולם, הוא החזרת הרכב עם מיכל דלק מלא (כמו שקיבלת) כי אחרת המחיר שתשלם עבור כל ליטר חסר יוצא ממש מכל פרופורציה ופשוט חבל על הכסף ולא יעזור אף תירוץ.
בהצלחה.
אם אתה יוצא לחופשת סקי בזמן הקרוב אל תחסוך על רכב נוח מפני שיהיה לו שימוש רב היות ומצב השלג נכון להיום על הפנים ותאלצו לטייל במקום לגלוש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שכירת רכב במינכן תגובה ל - 3 23/02/2008 00:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
רכבים ל-9 נוסעים יש לכל חברות ההשכרה. בדוק. לכל חברה יש קטגוריה אחת כזו ולכן צריך להזמין מספיק זמן מראש כי בתקופות השיא עלול להווצר חוסר.
חשוב יותר מבכל רכב אחר לבדוק טוב טוב אילו דגמים ודגמים חלופיים הם מציעים, מאחר ויש דגמים שממש לא היית רוצה לנסוע בהם לטיול. אנחנו שכרנו שלוש פעמים רכב לתשעה, פעמיים הצלחנו מאד (לא זוכרת איזה דגמים) ופעם אחת במילנו נפלנו עם משהו שהיה דומה יותר למשאית מאשר לרכב משפחתי. נדמה לי שזה היה אופל ויורו, אבל אני לא בטוחה (המומחה למכוניות כבר ישן). הנוסעים מאחור היו מופרדים לחלוטין משני המושבים הקידמיים, וכדי לראות משהו בחלונות הילדים היו צריכים לקום. לאחר התעקשות לא קלה הסכימו להחליף לנו לרכב לשבעה. למרות שהיינו רק שישה, היה צורך בתרגילי אקרובטיקה כדי להכניס בו את כל המזוודות כי כמעט אין לו באגז'.
וכדאי מאד להכנס לאתרי האינטרנט של כל החברות, שם ניתן לראות את הדגמים בצורה טובה. בכל מקרה גם להתקשר ולשאול איזה הנחות יש (כרטיסי אשראי, חבר וכו'). אנחנו השכרנו באופרן בקיץ האחרון וגם לפני חודש. הם עובדים עם באדג'ט והיה מצויין.

כביש 307 הוא כביש יפיפה, עם שני אגמים לצידו וכפרים פסטורליים. נסענו שם בחורף, אבל אני מניחה שהוא יפה גם בקיץ. מה יכול להיות רע. במפה הוא מסומן ככביש נופי. זה בטוח יותר יפה מאשר האוטוסטרדה. אם אתם לא ממהרים תמיד כדאי לרדת לכבישים צדדיים, וכל המרבה הרי זה משובח!

תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ממינכן למאירהופן בלי אוטוסטרדות תגובה ל - 4 23/02/2008 12:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rookie לא מחובר rookie  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
תכננתי מסלול בגוגל, אשמח לקבל חוות דעת מבעלי נסיון..אנחנו נוחתים בשבת ב-10:30, מעדיף לבלות את הזמן בנסיעה ולא בפקקים ולהרויח טיול באותו מחיר Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ממינכן למאירהופן בלי אוטוסטרדות תגובה ל - 5 23/02/2008 15:14 לתגובה קודמת
  ענת לא מחובר ענת  משתמש פעיל 2084 הודעות עד כה
פתחתי את הלינק שהוספת וראיתי שהכנסת את מינכן כנקודת היציאה. אתה לא יוצא ממינכן אלא משדה התעופה שלה שנמצא צפונית למינכן. כשיוצאים משדה התעופה ומתחילים בעיקוף של מינכן על כביש הטבעת E52,E45 מתחיל הפקק, שנמשך לפחות עד סיום אזור הטבעת.

מעבר לכך -הנסיעה בכבישים הצדדים, שמשם הדרך ארוכה יותר ,לאו דוקא יקצרו את משך הנסיעה.א. יתכן והם פחות מתוחזקים מהאוטוסטרדה. ב. כיוון שהמוני גרמנים יוצאים לאוסטריה אני משערת שאם הדרך הזו באמת מקצרת זמנים רבים משתמשים בה...ואז שוב יש פקקים.

בקיצור- אם אתה רוצה לטייל זה נחמד,רק קח בחשבון שיקח לך הרבה זמן להגיע למיירהופן. ממליצה פשוט לקחת דיסקים טובים,חטיפים ושתיה (מים Smile )ולהתעזר בסבלנות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם משהו מגיע לסנט יוהן טירול (קיצבהיל) 08.03 ?
להודעה הבאה:מתחילים לאורז ולהריח את זולדן