כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זקוק לעזרה 23/02/2008 22:10 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 242 הודעות עד כה
כאמור אנו סגורים על צימר בסנט יוהן טירול בתאריך ה 08.03 למשך שבוע (לא מעוניין להבריז לבעלי הצימר היות וזוהי משפחה שאנו מתארחים בצימר שלהם באופן קבוע כבר כמה שנים).
במידה ומצב השלג לא ישתפר אני מחפש המלצות על אטרקציות נוספות (טיולים, מקומות שכדאי לראות או אפילו אתרי סקי במרחק נסיעה של עד שעתיים במידה והאתרים גבוהים יותר וסיכוי לשלג טוב יותר).
כולי תקווה שבסוף תגיע איזו סופה קטנה שתסדר את העניין למרות שעד כה ע"פ התחזיות לא נראה משהו מבטיח באופק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זקוק לעזרה תגובה ל - 1 23/02/2008 22:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
לפי דיווחים מהשטח, זאלבך (כשעה נסיעה) במצב השפיר ביותר.
מעבר לכך הקרחונים הינטרטוקס וקפרון יכולים להוות מקום ראוי לסקי אבל כנראה צפופים יותר.
לטיול: קיצביל בעצמה שווה טיול של חצי יום. מפלי קרימל, הלשטט וסמוך אליו הקרחון דכשטיין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוק לעזרה תגובה ל - 2 23/02/2008 22:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אתה מוכן להרחיק שעתיים בנסיעה, זולדן ואוברגורגל יהיו האתרים המומלצים. שניהם גבוהים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה על האינפורמציה תגובה ל - 3 24/02/2008 00:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אכן נראה לי שווה הנסיעה לזולדן (אם זה אכן שעתיים) תגובה ל - 3 24/02/2008 00:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האתר גבוה וכרגע יש מעל 2 מטר שלג בחלקים הגבוהים של ההר, כמו כן האתר מתאים מאוד גם לגולשים מתחילים (אשתי שבוע 2 ) ע"פ הדיווחים.
השאלה היא האם למרות שהאתר גבוה והטמפ' נמוכה שם יש סיכוי לקרח רציני...? אשתי פוחדת מכך פחד מוות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נהפוך הוא... תגובה ל - 5 24/02/2008 03:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
משטחי הקרח נוצרים אם הטמפרטורה במהלך היום גבוהה והשלג נמס, הוא קופא במהלך הלילה ויוצר קרח.
אם הטמפרטורה במהלך היום לא תעלה מעל האפס, השלג לא יימס ויקפא לקרח.
תופעה דומה קוראת עם גלידה. תמיס אותה ושוב תקפיא, קיבלת מרקם קשה היינו קרח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. השאלה לא הייתה ברורה תגובה ל - 6 24/02/2008 08:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה אך כגולש הגולש מעל 15 שנה אני יודע כיצד נוצר קרח על המדרונות, השאלה שלי לא הייתה ברורה ולכן אשאל שוב.
האם למרות שברגע זה הטמפ' נמוכה לא עברו ימים חמים על האתר (מאז השלג האחרון) אשר גרמו להפשרה וקיפאון וכתוצאה מכך האתר מלא קרח?
מקווה שעכשיו ברור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תהיה אופטימי תגובה ל - 1 24/02/2008 08:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
לדעתי הסטטיסטיקה תעבוד בשבילך עכשיו - בגלל שלא ירד שלג כ"כ הרבה ימים בפברואר, זה יגיע ממש בקרוב, ויהיה לך שבוע מעולה! כבר כעת רואים בתחזיות שלג רציני לסוף השבוע הזה!

חוץ מזה, באיזור הענק שאתה הולך אליו לא תהיה לך בעיה למלא שבוע, גם במצב השלג הנוכחי. בפלאכאו, למשל, יש מטר וחצי שלג למעלה. כנראה שכרגע הוא קרחי, אבל עדיין - רוב המסלולים פתוחים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אני מנסה להיות אופטימי כזה אני בדר"כ רק שהפעם????? תגובה ל - 8 24/02/2008 14:05 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חוויות מפוקפקות מיום חמישי בחרמון
להודעה הבאה:אני לצערי גמרתי את העונה