כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה על פרו בשבועיים 26/02/2008 11:24 לתגובה הבאה
  moma לא מחובר moma  משתמש פעיל 187 הודעות עד כה
שלום לכולם
אנו חושבים לנסוע לפרו לשבועיים. יש לנו כרטיסים לניו יורק וחיפשנו יעד חדש ולא יקר (גם טיסה וגם שהות) לטייל בו (במרכז אמריקה כבר היינו).
היות ואנו זקנים בני 30, לא כל כך בא לנו על כל אווירת "הישראליאדה" שאנו יודעים שיש במקומות האלה, בעיקר בהם יש ריכוזים של משוחררים טריים. (שלא תבינו לא נכון, אין לנו בעייה עם זה, זה פשוט לא הסגנון שלנו).
אז, האם יש אפשרות לטייל בפרו למשך שבועיים מבלי להגיע למסעדות עם תפריט בעברית, ולשמוע "אח שלי, הכל בזול" מפי המקומיים?
אני יודעת שזה אפשרי בטיול ארוך, אבל בשבועיים?
ואם אין דרך להימלט מזה בפרו, יש למישהו הצעה אחרת?
תודה לכולם
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אמנם מפתיע, אבל יש גם תיירים לא ישראלים בפרו תגובה ל - 1 26/02/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
כמו בכל מקום, אפשר להימלט מהישראלידה בפרו, אפילו בקוסקו. פשוט אל תיכנסו למסעדות עם תפריטים בעברית ואל תישנו בהוסטלים של ישראלים.
יש תיירים מכל העולם בפרו ולא נראה לי שהם שומעים יותר מדי את ה-"מה המצב אחי, בוא אצלי בהוסטל, מיטה נוחה, מים חמים, ים כוסיות, שתים עשרה סול".
כמובן, שאם יזהו אותכם כישראלים ברחוב יכול להיות שידברו איתכם קצת עברית. אבל זה הכל החלטה שלכם איך להתייחס לזה. סביר גם שאם תישנו במקומות של זוגות צעירים ולא של מוצ'ילרים, לא תתקלו ביותר מדי ישראלידה בהוסטל.
בכל אופן, לשבועיים אני ממליץ על אקוודור, ולו רק בשביל הגלאפגוס המופלאים.
תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה ועוד שאלה תגובה ל - 2 27/02/2008 11:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moma לא מחובר moma  משתמש פעיל 187 הודעות עד כה
אקוודור ירדה מהפרק בגלל העלויות. הגאלאפגוס זה מטחנה של כסף שכרגע קצת קשה לגייס. נראה לי שפרו תצא יותר זולה. כנ"ל הטיסה לשם. טיסה לקיטו עולה כפול מטיסה ללימה.
לגבי פרו , יש מסלול מומלץ? חשבנו על קוסקו ואיזור הג'ונגל/טטיקקה/החוף הדרומי. מה עדיף? אנחנו לא מעוניינים בטרקים ארוכים, מקסימום יומיים שלושה כל טרק בגלל הזמן המוגבל.
שוב תודה
מורן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פרו בשבועיים תגובה ל - 3 27/02/2008 23:20 לתגובה קודמת
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
לימה (יום)- איקה (יומיים)- קוסקו (שבוע)- פונו וטיטיקקה (יומיים)- ארקיפה (יומיים)- לימה והביתה.
הזמנים הם כדי לתת מושג פחות או יותר על ההבדלים בין המקומות מבחינת כמה יש לראות, כמובן שלא מדובר בהמלצה חד משמעית.
תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:to people who stay in Morro (Brazil)... i
להודעה הבאה:מסלול ומזג אויר מאי-ספטמבר

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף