|
|
| 3. שועל נכבד תגובה ל - 1 |
28/02/2008 11:25   |
 |
אדם מאיגוד מדריכי הסקי |
137 הודעות עד כה |
|
|
|
שועל נכבד,
בבדיקה מהירה שתערוך תוכל לראות כי עמוד הפורום הראשי מכיל 6 שרשורים שאתה פתחת, 5 מהם עוסקים במזג האוויר שיש או שאין, שיהיה או שלא יהיה לך בחופשתך המתקרבת עליך לטובה.
אם לא ידוע לך (ואני משוכנע שכן ידוע לך), כל פתיחת שרשור חדש, דוחקת שרשור אחר, שאולי מכיל דיון בעל יותר "עניין לציבור", לעמוד הבא. כמו כן, בפורום החדש, כל תגובה לשרשור מקפיצה אותו למעלה. מן הראוי היה שגם אם כבר פתחת שרשורים עקרים אלו לא תגיב עליהם בעצמך על מנת להשאירם קיימים ולא לתת להם לגווע כיאה לכאלו.
תופעה זו חוזרת על עצמה מזה שנה שנייה וזכורה לנו משנה שעברה שבה הפכת מה"שועל" ל-"שועל המודאג", ל-"שועל המיואש" ולבסוף ל"שועל המאושר".
אנא התאפק והתאזר בסבלנות. למרות רצונך הטוב, אין עדיין כל הוכחה לכך שדיבור על מזג האוויר גורם לשינוי בו. עופר נותן את עדכוניו בצורה סדירה ומדויקת (ותודותינו הרבות על כך) ללא כל הפצרות מצד משתמש זה או אחר. אף אחד בפורום לא יכול להחליט עבורך מה נכון לעשות בקשר לנסיעתך מלבדך ואין לנו כל נתונים אחרים שלך אין.
אדם.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. תשובה אחת לי אליך שוורצקופ... קפוץ לי תגובה ל - 5 |
29/02/2008 00:16   |
 |
שועל לבן |
233 הודעות עד כה |
|
|
אם כבר הנהלת הפורום מרשה להתבטאויות כאלו אשיב באותה הנימה.
אם אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה הנ"ל אז ברור כי הרבה שכל אין בקופסתך שאולי הספיקה לעמוד על שתי רגליים אך חסרת תוכן היא לחלוטין וחבל.
לא זכור לי שהעירו לי אף פעם לגבי אופן השתתפותי בפורום ומי מינה אתכם כמנהלי הפורום הרשאים להעיר למשתתפים אחרים ועוד בצורה בוטה שכזו.
תראו לאן משכתם את מצוקתו של האחד שניסה לעודד ולהתעודד מהפורום הנפלא הזה וחבל שבאין ברירה מכיל גם אנשים קטנים, חסרי כבוד ואמפטיה לאחרים כמוך.
כבר אמרתי כי אני מצטער באם פגעתי או גרמתי "סבל" בעקבות אופן השתתפותי בפורום למרות שתמיד אם לא מעניין אפשר לדלג ולהמשיך הלאה (הרי לא גזלתי מכספיכם או מזמנכם "היקר") , אז להמשיך ולפתח התנצחויות מהסוג הנ"ל רק מעיד על אופייך הלוחמני והמתנשא (הישראלי המכוער במיטבו)... מיותר לחלוטין וחבל שכך.
אותי לדוגמה לא מעניין כמה נקודות צבר בודי מילר או לינדזי וון, זה אומר שיש לי את הזכות לדבר אל אלו שמעניין אותם בצורה זהה לצורה שבה פתחת את הפה הגדול והמכוער שלך מבלי ריסון מינימאלי.
מי נתן לך את הזכות לדבר אלי בצורה כזו, גם כאשר רוצים להעיר ישנה דרך מכובדת לעשות זאת, אך כל אחד ומה שהוא רואה ולומד בבית הוריו וכנראה שכך זה אצלכם בבית... צר לי עליך.
כל שנותר לי לומר הוא כי אני מרחם עליך ומקווה כי תתבגר לכיוון הנכון עם השנים ובכל זאת תכניס קצת תוכן איכותי לקופסא.
תרשה לי לנחש האם את בגיל 15...? לפי צורת התבטאותך אני לא אתפלא, אך גם זה לא נותן אישור לכך.
בהצלחה בהתפתחות שנעצרה.
|
|
|
|
|
| 10. צור אהבתי את תגובתך...למרות שלא מכירה את השחקנים תגובה ל - 9 |
29/02/2008 00:49   |
| |
רינה ב |
323 הודעות עד כה |
|