כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למבינים בדרום ארגנטינה-צ'ילה... 29/02/2008 05:42 לתגובה הבאה
  בן1 לא מחובר בן1  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אני מגיע מחר לאושואיה, ולצערי בגלל בעיות בברך מטרק בברזיל אני לא אוכל ליהנות עד תום מהטרקים של דרום היבשת.
אני יכול לעשות רק טרקים/טיולים על משטחים חלקים, ובעדיפות לכאלה של יום.
אני אשמח להמלצות לגבי איך למצות את האזור של אושואיה, פטגוניה והאגמים בצורה המוגבלת הזאת...
ממש תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טרקים שטוחים :-) תגובה ל - 1 29/02/2008 06:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטע נטע מחובר נטע נטע  משתמש פעיל 362 הודעות עד כה
הי,
באזור האגמים של צ'ילה - לאגו טודוס לוס סאנטוס - טרק יחסית מישורי, מהמם. יומיים שלושה.
בדרום - חלק משבילי הפיץ רוי הם מישוריים יחסית, אם כי מצריכים טיפוס של כשעתיים (מתון) וירידה של כשעתיים (מתונה או מפרכת, עניין של בחירה). אפשר טיול יומי, אפשר 2-4 ימים.
יכול להיות שאפשר ללכת חלק מהטרק של טורס דל-פיינה בשטיחות יחסית (בזמני זה היה החלק של "ללכת הפוך" - או היו שקראו לזה W. בגלל הקשישות, אני לא בטוחה שזה נקרא ככה גם היום).
לא עולים לי כרגע עוד, אבל כהמלצה כללית - יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם מגבלה גופנית, שהם לא טרקים. למשל, ביקור בקרחון המתנפץ והקרחון התלוי.
בהצלחה ובבריאות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למבינים בדרום ארגנטינה-צ'ילה... תגובה ל - 1 04/03/2008 17:16 לתגובה קודמת
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
בנוסף למה שכבר הוזכר-
מסלול מספר שתיים בפארק טיירה דל פואגו.
לגונה אזמרלדה.
שני מסלולים מאוד יפים, משוריים וקלים באזור אושוויה

חלקים מפארק לוס אלרסס ליד אסקל, שגם ניתן להגיע אליהם באוטובוס
וזה המקום להזכיר שהפארק לא כולכך מוכר למטייל הישראלי אל עף שהוא אחד הפארקים היפים בארגנטינה!

פארק אלרסה אנדינו שנמצא טיפה דרומית לפוארטו מונט (צ'ילה)

פארק פומלין ששוכן ליד העיירה צ'ייטן (הקצה הצפוני של הקרטרה אאוסטרל)

ובכלל אין ספור אפשרויות לטיולים ברכב אם עצירות להליכות קלות במקומות מרשימים. טופס בעיקר לאזור האגמים של צ'ילה וארגנטינה
וכולל בתוכו גם את אגם טודוס לוס סאנטוס המהמם (האגם האחד לפני הכי דרומי בצד הצ'יליאני) את מפלי פטרואה שנשפחים ממנו ואת הר הגעש אוסורנו שהוא ההר היפה ביותר שאני ראיתי ומישהו אמר לי שהו נחשב לשלישי הכי יפה בעולם או משהו כזה, אבל מה זה חשוב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרום אמריקה על אופנוע
להודעה הבאה:אקוודור באפריל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה