כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Ma Kvar Kara 29/02/2008 21:48 לתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
Are we made out of sugar?

Can't we take a little joking around without Big Brother locking up the forum - You just might as well just erase it like you did with me.

This is a forum made out of people who have different personalities and sometimes we can fight, argue and joke around.

anything bad happened?

Yoss was called an ungly Israeli - heck I call him worse everytime I open my big fat mouth.

and Yoss called someone an insurance salesman --OOOOOOHHHH

Ok, I understand that we can't say to someone to stick his ski pole where the sun don't shine - or a broom stick when performing boot fitting in Chamonix

Smile)))

but let's not take out all the color out of the forum, cause it is getting a little ridiculous

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בוא אגיד לך מה כבר קרה... תגובה ל - 1 29/02/2008 22:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1892 הודעות עד כה
זוג אנגלי, זוג אמריקאי וזוג ישראלי יושבים לארוחת בוקר, האמריקאי פונה לאשתו ואומר honey, pass me the honey please...
האנגלי פונה לאשתו ואומר, sugar, pass methe sugar please...
והישראלי פונה לאשתו ואומר...פרה תעבירי את החלב כבר...

אז זהו, שהגענו לשלב הפרה.

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ללא שום קשר!! תגובה ל - 2 01/03/2008 00:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avikozo לא מחובר avikozo  משתמש פעיל 545 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וזה בדיוק מה שטענתי גם במייל שנשלח אליך... רק לבן תגובה ל - 2 01/03/2008 00:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 242 הודעות עד כה
אנשים התחילו לרדת לפסים אישיים ומגעילים, לא מפני שפגעתי במישהו ולא משום שחרגתי מכללי הפורום אלא רק מסיבה אחת פשוטה... שעמום (כמו שצור אמר לצחוק ולהתווכח ושום דבר רע לא קרה, אז צור כאשר זה בא על חשבון אחרים אז הרבה דברים רעים קורים ולא לשם כך נולד הפורום המדהים הזה ואם יש רצון להוסיף עניין ישנם דרכים אחרות, יותר יצירתיות לשם כך).
כמו כן רצון להראות את "שנינותם" המילולית וכל זאת על חשבון אנשים שאינם מעוניינים במהומות, מריבות והתנצחויות שווא.

O.K... כל אחד הראה כמה הוא לוחם טוב והוציא את מיטב הנשק המילולי והשנון שלו מהארסנל, אז יאללה... חאלאסססס הבנו.

אני מציע כי תרדו מהעץ ונחזור להביע דעה, לחלוק ידע, ניסיון ועזרה הדדית האחד לשני, והכל בקשר לאבקה הלבנה, דבר שלשמו הוקם הפורום ואת כל הרפש נשאיר מאחור.

צור אתה לא מצפה כי הנהלת הפורום תתן לפורם שנבנה בעמל רב להפוך לשדה קרב, האם זה מה שאתה רוצה...? מלחמות לא חסר כמו שאתה יודע ואין צורך להביאן בכוח למקום שהן אינן נחוצות, למקום שבו עיקר השיחה הוא על חופשה והנאה מהחיים.
מקווה כי בזה יסתיים הסיפור.
אז שבת שלום לכולם
שוורצמן, אדם מאיגוד מדריכי הסקי, צור, דודי חיימוב, רק לבן וכל האחרים.
נ.ב
במקום כל זאת שאלתי שאלה לגבי גלישה בקרחון ועל זה עדיין אף אחד מכם "תותחי השלג" לא השיב (האם גם זה לא מעניין וחשוב?)
אז אולי תענו, כי אחרת אפתח עצים נוספים עד שהפורום יראה כמו יערות האמזונס... בצחוק כמובן Laughing

[עודכן ב:01 מרץ 2008 00:47:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תאמין לי היו פה מקרים הרבה יותר תגובה ל - 4 01/03/2008 14:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברק ברק לא מחובר ברק  משתמש פעיל 1137 הודעות עד כה
בוטים. ואף אחד לא צינזר וזה נעלם מעצמו.
הכניס קצת אקשן לפורום שאיך אמרת - נבנה בעמל קשה...
נכון, בהחלט נבנה בעמל קשה אבל מזמן כבר הפך לשעמום אחד גדול ונושאים טחונים מפה ועד לוויסלר !!
איפה היתה הצנזורה לפני שלוש שנים שמישהו התחזה לשמי ודיבר שטויות ? לא היתה ! ותאמין לי טוב שלא היתה.
פורום לטוב ולרע.

baco
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. וזה בדיוק מה שטענתי גם במייל שנשלח אליך... רק לבן תגובה ל - 4 01/03/2008 15:18 לתגובה קודמת
  שוורץ לא מחובר שוורץ  משתמש פעיל 1831 הודעות עד כה
במעמד מכובד זה אני לוחץ את ידך לשלום! אגב,אני שוורץ(או YOSS).לא שוורצקופף וגם לא שוורצמן Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ביגוד לילדים