כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פיצול לינה בין לוס אנג'לס ואנהיים 03/03/2008 10:06 לתגובה הבאה
  levinsonsela לא מחובר levinsonsela  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
מתכוונים לשהות כ-4 לילות ביולי באיזור לוס אנג'לס- כדי לבלות יומיים במתחם דיסני ויום ביוניברסל + הוליווד וכו'.
אנחנו מגיעים מכיוון צפון בכביש מס' 1 מסן פרנסיסקו.
מתלבטים אם לפצל את הלינה- לישון לילה ראשון באיזור הוליווד / יוניברסל ובהמשך 3 לילות באנהיים או להמשיך כבר לאנהיים לכל ה- 4 לילות ולהגיע משם בבוקר ליוניברסל וכו'.

למישהו יש המלצות ? זה סביר להגיע לישון באנהיים ולחזור בבוקר לבילוי ביוניברסל / הוליווד וכו' ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פיצול לינה בין לוס אנג'לס ואנהיים תגובה ל - 1 03/03/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאיר לא מחובר תאיר  משתמש פעיל 191 הודעות עד כה
שלום לך
התלבטנו בשאלה ובעקבות שרשורים בפורום החלטנו לפצל כדי לחסוך תנועה בתוך לוס אנג'לס , שעשויה להיות פקוקה ביותר לאורך שעות היממה.שים לב שאם אתם נמצאים בסוף שבוע יש פחות תנועה. לכן בחרנו ללון ליד היוניברסל במלון עליו המליץ גולש בשם דודו מרמת גן ובהמשך אנו לנים לילה בדייס אין ליד דיסנילנד שהומלץ על-ידי גולשת בשם סימה. היות ואתם כמונו מגיעם מכיוון צפון , תשקלו אם אכן כדאי לכם להדרים עד איינהם רק כדי נגיד למחרת לעמוד בפקקים בדרך ליוניברסל. השיקול הנגדי הוא כמובן הטרטור הכרוך במעבר נוסף של מלון . תשקלו . תוכלו גם להתבונן בשרשורים הקודמים.שקול נוסף הוא לאן אתם ממשיכים מל. א. אם טסים או ממשיכים(כמונו9 דרומה.
טיול נעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פיצול לינה בין לוס אנג'לס ואנהיים תגובה ל - 2 03/03/2008 20:20 לתגובה קודמת
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
אני לא ממש יודעת אם זה קריטי או לא. אני פיצלתי כי בין כה וכה עשיתי מעין סיבוב מעגלי (ל.א, ס.פ, ל.א וההמשך). אבל עם באים מכיוון צפון אז בהחלט אפשר ללון לילה או שניים באזור של יוניברסל ואז להמשיך לאנהיים. יחד עם זאת, אני לא בטוחה שזה קריטי ללון את כל הלילות באנהיים ויום אחד לנסוע ליוניברסל, מה גם שלחלק מהמלונות/מוטלים יש הסעות גם ליוניברסל.בכל מקרה - יהיה כיף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מקום לינה בונקובר
להודעה הבאה:מידע על מלון milford plaza

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף