כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התכווצות שרירים בכף הרגל 03/03/2008 13:38 לתגובה הבאה
חנן חנן לא מחובר חנן  משתמש פעיל 213 הודעות עד כה
האם מישהו מכיר את התופעה של התכווצות שרירים בכף הרגל. שבוע שעבר שישבתי על הליפט לפני הירידה ממנו חשתי בהתכווצות שהמשיכה את התחלת הגלישה ומדי פעם משתחרר ומתכווץ מחדש גם תוך כדי גלישה וגם תוך כדי ישיבה. יש מה לעשות בנידון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התכווצות שרירים בכף הרגל תגובה ל - 1 03/03/2008 13:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
אני חושב שיש לך בעיה עם הנעל.תנסה להחליף נעליים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חנן תגובה ל - 2 03/03/2008 17:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אולי אתה בהריון???
סתם...אל תיקח אותי ברצינות. נשים בהריון סובלות מזה נורא.

אני סובלת מהתופעה הזו המון (ואני כבר לא בהריון) בעיקר אחרי מאמצים גופניים אינטנסיביים.
בתקופת ההכנה שלי לסקי השנה סבלתי מזה שוב. בעיקר בכפות הרגליים ובשרירים שמאחורי השוק והירך.

כנראה שאין הרבה מה לעשות אם זו הסיבה. אומרים שזה מחוסר מגנזיום, אותו יש בבננות.

דבר נוסף, האם אתה שם רגליים על התמיכה במעלית? אם לא זו יכולה להיות סיבה נוספת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חנן תגובה ל - 3 03/03/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חנן חנן לא מחובר חנן  משתמש פעיל 213 הודעות עד כה
אני לא בהריון וחבל. אם הייתי הגבר הראשון שבהריון אז מהכסף שהייתי מקבל על כך הייתי יכול לקחת את כל חבריי הםורום לחופשת סקי על חשבוני. אכן אני שם רגל על המעקה שני עולה בליפט. נדמה לי שגם קרה לי בשחיה דבר דומה. לגביי הנעליים הם קצת גדולות בחצי מידה ועד למידה שלמה כאשר אני מוסיף מידרסים מנעלי ספורט לשם הקטנה, דווקא הם מאד נוחות לי ובכלל לא לוחצות אז כנרא שאין מה לעשות בקשר להתכווצויות אז נוכל בננות.זה לא יזיק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חנן תגובה ל - 4 04/03/2008 11:22 לתגובה קודמת
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1869 הודעות עד כה
א. תחליף נעליים, בנעליים גדולות מדי אתה מספיד 20-30% מיכולת הסקי שלך.
וזה גם יכול להיות הגורם להתכווצויות (יותר לחץ של כף הרגל - כריות) על הנעל כאשר ישנה עדיין תזוזה בתוך הנעל.
וכן זה קורה גם בשחייה, שהוא אחד מענפי בפורט היחידים שלכף הרגל יש תפקיד (והיא פעילה מאוד).
ב. תרגילי כושר לשרירי כף הרגל - לא שאני מכיר, אבל בעקרון (לכל שריר) אם הוא נתפס בפעילות מסוימת כדאי לפתח אותו באופן מיוחד ומכוון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה על לה פלאן למתקדמים
להודעה הבאה:חזרנו מאישגיל