| 1. Solden באפריל |
05/03/2008 18:39  |
| |
Eran |
67 הודעות עד כה |
|
|
טוב, הגיע הזמן לחופשת סקי מספר 3 שלי החורף . עקב אילוצים, זה יהיה רק בסביבות אמצע אפריל. עקב כך, חשבתי על זולדן כיעד אפשרי.
קראתי את הדיווחים של אדוארדו ומיכל, ואני מתלבט: קודם כל, אדוארדו, האם מחסור השלג במקומות הנמוכים היווה בעיה כלשהיא? האם במקומות הגבוהים השלג היה איכותי מספיק? איזה אחוז בערך מהמסלולים והמעליות היה פתוח? האם בעיירה אוברגורגל היה שלג יותר איכותי (אם אכן נסעתם לשם ליום)? האם עדיף לשהות באוברגורגל ולקחת יום בסולדן (היא יותר גבוהה, מה שקורץ לי עקב התקופה הבעייתית)? האם מחירי השכרת הציוד למי שלא לקח את החבילה עם בי"ס סבירים?
תודה רבה מראש!
|
|
|
|
|
|
|
| 5. ISCHGL היא בהחלט אופציה עבורי תגובה ל - 4 |
06/03/2008 14:51   |
 |
אדם מאיגוד מדריכי הסקי |
137 הודעות עד כה |
|
|
הי ערן,
מספר התייחסויות:
1. אני אהיה שם בחופשה פרטית עם אישתי (אותה אני כן מדריך ) ולא במסגרת קבוצת הדרכה.
2. כידוע לך, הנבואה ניתנה לשוטים ואין לדעת מה יהיה השנה. אני אופטימי, אין כל סיבה לבעיתיות. בשנה שעברה כשהייתי באפריל, כל המסלולים היו פתוחים והשנה המצב טוב לאין ערוך. בעיירה עצמה לא היה שלג אבל המסלולים שיורדים לעיירה הם עם כיסוי תותחים וגם הם היו פתוחים.
3. רוב איזור הגלישה באישגל מתרכז בגבהים של 2000-3000 (אל תתפוס אותי על המטר) כך שיותר קריר שם.
4. אין לי מניות באישגל, אבל מהאתרים שהייתי בהם הוא בעיניי הטוב ביותר, נקודה. גילינו אותו באפריל שנה שעברה, חזרנו אליו בינואר השנה והחלטנו לחזור פעם שלישית - פשוט אליפות.
אדם.
|
|
|
|
|