כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  ד"ש מרמי (המכור) מבנסקו 05/03/2008 08:32 לתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
קיבלתי SMS מרמי הבוקר 5.3 ב-7:30: מה קרה רמי? אתה לא ישן טוב?

" בוקר טוב מבנסקו, נחמד פה בסך הכל, מירית מאוד נהנת בסקי. עכשיו בגובה 1700 מטר יש 3 מעלות. ד"ש לחבר'ה מהפורום".

(מירית היא ביתו של רמי בת ה-12).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עוד ד"ש מבנסקו תגובה ל - 1 05/03/2008 15:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
talmoneta talmoneta לא מחובר talmoneta  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
הגענו (אבא שלי ואני) עם רמי באותה הטיסה וגם חלקנו יחד מיני ואן בדרך לבנסקו.
אתמול גלשנו עצמאית והיום הצטרפנו לקבוצה של רמי אבל הוא לא היה שם, כנראה הלך ללוות את מירית ולגלוש יחד איתה.
מכיוון שכבר הכרנו את האתר מאוד נהנינו מהגלישה העצמאית אתמול, היה די חם אבל לא יותר מדי והשלג היה ברוב המקומות יותר מבסדר. גם היום היה מעולה, המדריך בינתיים לא הקשה עלינו יותר מדי אבל נתן לנו לעבוד. בערך בשעה 13:30 (לא בדקתי בשעון) התחיל לרדת שלג אבל הראות נשארה טובה והגלישה הייתה עוד יותר מהנה.

כדי לקצר את התהליך בבוקר ולא לאסוף את הציוד כל בוקר (התור לגונדולה באמת ארוך, יותר ממה שהיה בשנה שעברה באותו תאריך) אנחנו לוקחים איתנו את הציוד למלון, (יש מקום מיוחד למגלשיים בואן של המלון שאוסף אותנו) ומשאירים אותו בסקי-רום. זה מאוד נוח וממש לא מסורבל.

היום בערב אנחנו הולכים לאכול במסעדה האיטלקית של מלון קמפינסקי, היא קצת יקרה, אבל זה שינוי מרענן מהאוכל המקומי (שהוא לא רע בכלל, אבל לרוב שמן מאוד).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני רואה שאתם קוראים את הדווחים!!! תגובה ל - 2 05/03/2008 17:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
היי, נטע, זע כיף לקבל דווחים ON LINE, על מה עבר עליכם, מצב השלג ובימיחד פרוט על המסעדות.

שלג טרי ישפר לכם את מצב הגלישה, למרות שמזג האוויר השבוע הוא לא יהיה יציב מידי. אני מקווה שהראות לא תתקלקל ותוכלו להמשיך לגלוש.

תמשיכו להנות. ד"ש לרמי. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בודאי שקוראים את הדיווחים וכי מה חשבת ? תגובה ל - 3 05/03/2008 17:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
נטע יפה שאת עוצרת רגע לחשוב עלינו ולכתוב.
כפי שכתבתי באחד השירשורים אני נהנית לגלוש בשלג כאשר הוא יורד. וכאשר הוא יורד לו באלגנטיות קלילה להסתכל על הפתיתים והצורות שלהם.
המשכי להנות ומסרי ד"ש לרמי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עוד ד"ש מבנסקו תגובה ל - 2 06/03/2008 13:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zzvi לא מחובר zzvi  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
נהנים בבנסקו- כל הכבוד אבל בראייה קצת מלמעלה סה"כ זהו אתר מאד קטן, בסיסי מעט מאד מעליות וכמעט הייתי אומר אתר פרימיטיבי. מתחילים, יתכן ויהנו בו כי עדיין לא יודעים שלחכות חצי שעה במעלית זה ממש לא לענין.אז אחרי שתסיימו טירונות בבנסקו, אנא תעברו לאתרים במערב אירופה ותבינו שלהנות, זה מושג מאד יחסי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בנסקו תגובה ל - 5 06/03/2008 16:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
talmoneta talmoneta לא מחובר talmoneta  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
אז ככה, אני אעשה את זה מסודר:

א. לבנסקו אולי יש כמה וכמה חסרונות, אבל בטח ובטח שאי אפשר להגיד עליו שהוא פרימיטיבי. מדובר באתר חדיש עם סטנדרטים גבוהים - המעליות הן חדישות ומהירות, ובאתר עצמו כמעט ואין תורים. אגב, בימים הקרובים אמורה להתקיים באתר "פרימיטיבי" זה אליפות אירופה בדאון היל - גברים. (europe cup).

ב. זה אכן אתר יחסית קטן אבל יש גולשים (ממש לא מתחילים) שנהנים לחזור על מסלול פעמיים או שלוש, זה לא פוגם בחווית הגלישה שלהם אלא דווקא מעצים אותה.

ג. מעולם לא חיכיתי חצי שעה בתור לגונדולה, גם בימים העמוסים ביותר. (עד עכשיו היה רק יום אחד כזה שבו חיכינו 20 דקות, בשאר הימים היינו תוך פחות משבע דקות על הגונדלה).

ד. ניסינו כמה וכמה אתרים במערב אירופה - חלקם אכן נפלאים אבל הם כואבים מאוד בכיס. חווית ההנאה שלי קשורה גם בנזק הכספי שאני נשארת איתו בסוף החופשה. האתר בבנסקו מספק לי חופשה מהנה, ממש לא באופן *יחסי* וגם לא מרושש אותי. (תגובות דומות שמענו מלא מעט ישראלים למודי נסיון באירופה המערבית שפגשנו כאן).

ה. הנימה המתנשאת הייתה מיותרת בעיניי, יכולת להגיד בדיוק את אותם הדברים בצורה הרבה יותר נעימה ובלי לגרום לנו להרגיש מטומטמים (כביכול).

[עודכן ב:06 מרץ 2008 17:04:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נטע את מקסימה תגובה ל - 6 06/03/2008 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
כמה אהבתי את תגובתך המנומקת.
יש גולשים כאלו שחצנים שפחות מסנט אנטון או שלושת העמקים זה לא לכבודם.
הארופאים, שגולשים הרבה יותר יפה מרובנו, גולשים גם באתרים הקטנים, ולא מתביישים לחזור שוב ושוב על מסלולים. רק הישראלי "הקרבי" חייב 650 ק"מ אחרת הוא משתעמם, אלק. כבר ענה להם פה לפני כמה זמן אדם, מדריך הסקי, תשובה מנומקת ויפה.

בפעם הבאה שמישהו יאמר לך ככה תאמרי לו "במחיר שאתה עושה חופשה אחת, אני נוסעת לשתיים, ועוד נשאר לי כסף לשוקולדים...."

וכשתחזרי תתקשרי אלי ואסביר לך איך מארגנים לבד חופשה באוסטריה, במחיר של פחות ממחיר דיל, וגם נהנים מהתכנון.

תמשיכו להנות וד"ש לרמי.
כרמית

[עודכן ב:06 מרץ 2008 17:06:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ועוד משהו קטן תגובה ל - 7 06/03/2008 17:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אם אני לא טועה דווח פה שבאוסטריה היו ימים בתחילת השבוע שלא ניתן היה לגלוש בהם.
אז אתם יכולים לחייך חיוך גדול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. נטע וכרמית כתבתן שתיכן יפה. תגובה ל - 8 06/03/2008 17:54 לתגובה קודמת
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
נטע ספרי חוויות גסטרונומיות. כמה שידוע לי האוכל שונה לחלוטין מאוסטריה שהיית בה.
אולי חלק מציבור האנשים יבין כי הכרת פולקלור אחר זו גם חוויה משתלמת.
המשיכי להנות מכל רגע בו הכיס אינו מרוקן לחלוטין ובדרך לשוקולדים חייכי לך בהנאה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Solden באפריל
להודעה הבאה:HELP