כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטות קשה בולגריה/אוסטריה 05/03/2008 23:34 לתגובה הבאה
  ido03 לא מחובר ido03  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לחברי הפורום,
אני מתלבט ומתחבט בין שתי אופציות ואשמח אם תוכלו לייעץ לי.

רקע: אני נוסע עם עוד 3 חברים. זהו הסקי הראשון שלי והחלטתי להתחיל בסנובורד. תאריך הטיסה המיועדת הוא 15.3.08-22.3.08.

האופציה הראשונה שלי היא בורוביץ, בולגריה. דיל של 870 יורו למלון טוב של 4 כוכבים. חושש כי שמעתי שהמקומיים לא מסבירי פנים ואני חושש ממצב השלג לתאריך זה (אתם חושבים שאולי אני סתם חושש ממצב השלג?). הדיל כולל כמעט הכל (כולל העברות וכו').

האופציה השניה היא saalbach, אוסטריה. הבעיה היא שאין העברות ואנו צריכים לנסוע לשם עם רכב שכור- איך הנסיעה שם והאם צריך לשלם חניה בעיר? כמו כן אני מזמין במלון/אכסניה שנקרא eder steiner. האם מישהו שמע על המלון ויודע אם הוא טוב, איך האוכל והאם במיקום טוב?
הדיל הוא על 1130 יורו...

המון תודה!!!

עידו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זו לא התלבטות קשה בכלל תגובה ל - 1 06/03/2008 00:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 501 הודעות עד כה
אתה מתלבט בין סוברו למרצדס. בלי להיכנס לפרטים ובלי קשר להסברת הפנים של המקומיים או מצב השלג, אם 2 האפשרויות הן בורובץ וזאלבך (או כל אתר אחר באוסטריה, איטליה, צרפת שוויץ וכו') לך על האפשרות השניה בלי בכלל להתלבט. אין פה שאלה בכלל, זו לא אותה ליגה וכל התלבטות מיותרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דעה קצת שונה תגובה ל - 2 06/03/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אם אתם לא מוגבלים בתקציב (אבא עשיר או משהו כזה) לכו כמובן על אוסטריה, כמו שניר אמר.
אבל אם תקציבכם מוגבל (כמו של רובנו, אגב) האתרים במזרח אירופה מספיק גדולים עבורכם, והחסכון גדול מאד.
את אתרי אוסטריה הנפלאים תשאירו לחופשה השניה.

ואגב, בארגון עצמי תוכלו להגיע למחיר דומה גם באוסטריה (אני סגרתי לפני חודש ב 900 יורו, כולל הדרכה, ציוד והכל). אבל אולי זה כבר קצת לחוץ ובחופשה ראשונה זה לא קל.

תהנו
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התלבטות קשה בולגריה/אוסטריה תגובה ל - 1 06/03/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bmu לא מחובר bmu  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
היי
כנס לדיווחי גולשים יש המון פרטים על האתרים שציינת.
יש דיווח שלי מהנסיעה האחרונה שלי לזאלבך בינואר.
לחופשה ראשונה אין צורך להשקיע כסף משום שממילא לא מנצלים 10% מגודל האתר באשר הוא.
לא ממליץ כחופשה ראשונה על אירגון עצמי יש המון חברות שעושות את העסק לקל ואת ההשקעה תשאיר למסלולים ולטכניקה ולא למנהלות.
בהצלחה.
אורי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זאלבך - נקודה !!!!!!!!! תגובה ל - 1 06/03/2008 19:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סקיפי לא מחובר סקיפי  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
אין ויכוח.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה להשאר עם טעם טוב?
Rolling Eyes רוצה ל"הישרף" בלבן?
רוצה סקי ברמה בבוקר, ו.. מסיבות בערב? Very Happy
התשובה - א ו ס ט ר י ה !!!! Cool Cool Cool
חד וחלק !
למה? כובע!
Razz סע ותבין על מה כולם מדברים.....
שווה כל חיסכון על בולגריה!
סקיפי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התלבטות קשה בולגריה/אוסטריה תגובה ל - 4 06/03/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 501 הודעות עד כה
אני רוצה לחדד כמה נקודות:
1. זאלבך עדיפה על בורובץ מכל הבחינות ולא רק מבחינת גודל. איכות המסלולים, התחזוקה של האתר, השירותים הנלווים, הבילויים מעבר לגלישה, הנוף, האווירה, השירות, בקיצור הכל. בעיני זה שווה את ההפרש במחיר בגדול.
2. גם בשבוע הראשון שלך בגלישה בורובץ יכולה להיות קטנה מידי ביחוד בגלל התכיפות שבה הגונדולה הגדולה באתר נסגרת, מה שמשאיר רק חלק מהאתר (הקטן ממילא) פתוח.
3. ארגון עצמי הוא אפשרי ומומלץ גם בחופשה הראשונה. בסך הכל חופשת סקי הכל כלול=טיסה+העברות+לינה+אוכל+סקי פאס+ציוד. אין בששת המרכיבים האלו שום דבר שמצריך נסיון בסקי. אל תשכח שאנחנו נלווה אותך בשימחה לאורך כל הדרך ונעזור לך להרכיב את חופשת החלומות שלך. עוד דבר שמקל מאוד על המלאכה זה שחופשת סקי זה משהו שנע על הסקלה שבין נפלא למעולה, קשה מאוד מאוד ליפול בחופשת סקי ובדרך כלל זה קשור למזג אוויר ולא לבחירה לא מוצלחת של מלון. עד עכשיו התנסתי בחופשות סקי בקלאב, חבילה מוכנה, ארגון עצמי, מלון, דירה, צימר, אירופה, ארה"ב, דרום אמריקה, סקי, סנובורד, סוף העונה, שיא העונה, שמש, סערה ומה לא ותמיד היה מצויין. מבין כל החופשות הנפלאות האלו אוסטריה בראש הטבלה ובורובץ סוגרת אותה.

[עודכן ב:06 מרץ 2008 22:10:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התלבטות קשה בולגריה/אוסטריה תגובה ל - 6 07/03/2008 15:14 לתגובה קודמת
  כפולסקי לא מחובר כפולסקי  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
נכון שסאלבך נהדרת ועדיפה לאין ערוך מבורוביץ,אבל לא למתחילים ובמיוחד בסנואובורד.העליה למסלול המתלמדים הוא בT BAR שאורכו כ1.5 קילומטר,שהוא סיוט גם לגולשים מנוסים.לא ידוע לי המצב כיום,אבל לפני 5 שנים גם בבורוביץ העליה למסלול המתלמדים היה בT BAR אבל יותר קצר וידידותי.כשלומדים נהיגה אין זה משנה אם זה בסובארו או במרצדס.לדעתי אנדורה עדיפה על בולגריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קבוצת רכיבה בגרופי
להודעה הבאה:אתר לסנובורד