כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
41. icon7.gif  העונה נגמרה-תשאירו משהו לשנה הבאה תגובה ל - 40 09/03/2008 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 107 הודעות עד כה
השירשורים כאן על החרמון נמשכים הרבה מעבר לעונת הגלישה על ההר.
אם לא שמתם לב, עונת הגלישה בחרמון מאחורינו. תשאירו קצת לשנה הבאה . Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
42. אלון/שועל ושאר המזוכיסטים. תגובה ל - 14 09/03/2008 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2448 הודעות עד כה
בתור מי ששיחק/משחק טניס, היית עולה לשחק על מגרש מחורר עם רשת קרועה?
תבינו, אף אחד לא מכריח אתכם לעלות לחרמון. התנאים שם כבר ידועים לכולם. אז למה בכל זאת אתם שם כשיש שלג?
זה ממש לא משנה מי יפעיל את האתר. הבעיה העיקרית שם, היא הצפיפות ולא נראה לי שניתן להגדיל משמעותית את האתר.
נהפוך הוא, שירות טוב יותר והוזלת העלויות, ימשכו לשם גולשים נוספים, ואז????
מסלולי החרמון ייראו כמו מדשאות גני יהושוע ביום העצמאות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
43. לא להאמין - יש לך הר משלך? תגובה ל - 25 10/03/2008 18:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אשל לא מחובר אשל  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אין לי בעיה לשלם עבור הזכות להשתמש ברכבלים, על השכרת הציוד, על המסעדה וכו'
אבל זה שההר היחיד בארץ עם שלג שייך לך ולילדים שלך?
חופשה של יום בחרמון היא הוצאה לא סבירה, יש לך את המלחמות שלך עם בועז- לא מעניין אותי בכלל.
אבל בתור סטודנט מבאר שבע אני יכול לומר לך שתאוות הבצע שלך פוגעת באחוז גדול מהאוכלוסיה.
מקובל עלי שסקי יהיה ספורט של אנשים שיש להם יותר כסף - אבל לשלם לך מאות שקלים (תבדוק כמה עולה יום בהר ששייך לך?!) כדי שילדים ישחקו בשלג.
לא יודע להעריך כמה צריך לעלות סקי פס. אבל הכניסה שתהיה בחינם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
44. icon5.gif  יוחנן מי מזוכיסט? תגובה ל - 42 10/03/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
לא משחק טניס עם רשת קרועה, לא משחק כדורסל על מגרש בלטות עקומות ולא גולש בחרמון (כבר 5 שנים).
יוחנן, איך בכלל שירבבת אותי לכאן? (או שאתה מתכוון לאלון אחר?)

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
45. אלון, ולרקוד על רצפה עקומה ניסית? תגובה ל - 44 10/03/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2448 הודעות עד כה
סתם!
הכוונה היתה לשועל לבן, ששמו בישראל, כנראה, אלון.
ד"ש לגיל בן-טובים. האם אתה עדיין מתאמן אצלו? האם הוא עדיין גר באיזור שלך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
46. אלון/שועל ושאר המזוכיסטים. תגובה ל - 42 11/03/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
אז זהו, שאת החרמון ניתן לתקן - אפשר להגביל את סמפר הכניסות. אפשר לפתוח סנו פארק, מסלול סלאלום עם מדידת זמנים ועוד הרבה דברים שיקלו על העומס. אפשר להזמין באנטרנט את כל הסקי פסים ואת הציוד, לי מידות מראש ושהכל ימתין מוכן. אפשר אפילו לגבות על שירותים אלו תוספ תשלום. אפשר לפתוח את האתר מהר יותר ולהרוויח עוד מספר ימי גלישה. אפשר הרבה. הבעיה שיש כאן מונופול וגם שהחברה של ננוה אטיב מתיחסים לחרמו כאל "ערמת אבנים" כפי שנכתב בשרשור זה ואינם מכבדים ואוהבים את ההר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
47. אחד הדברים שאני אף פעם לא אבין... תגובה ל - 46 11/03/2008 12:13 לתגובה קודמת
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 64 הודעות עד כה
זה מדוע בחו"ל יוצא לי לגלוש כל שנה גם כשמעונן ויש סופת שלג רחמנא ליצלן (רק לפני שבוע וחצי גלשתי להנאתי באישגיל בשלג כבד וכל המסלולים היו פתוחים וכל המעליות עבדו), לעומת זאת אתר החרמון שכידוע סובל ממיעוט ימי גלישה ומכך שהטמפרטורות בו עולות מייד לאחר סופה ומחרבשות את כל השלג סגור תמיד בזמן סופת שלגים כאשר לפחות מבחינת מצב השלג התנאים אז אמורים להיות אידיאליים. גם כמסתיימת הסופה לוקח להם לפחות יום ולרוב יומיים להכין את האתר לגלישה ואז הטמפרטורות עולות והשלג כבר לא שלג. אין שום סיבה הגיונית לכך וזאת עוד סיבה טובה להעביר את האתר להפעלה של מישהו שיודע , מסוגל ואכפת לו לנהל אתר סקי כמו שצריך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Club Valtur Sestriere
להודעה הבאה:סנובורד באפריל בפייסי וולנדרי Peisey/Vallandry