כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שלום לכו...לם,חזרנו מבנסקו בסה"כ מאוד נהנתי,דיווח 10/03/2008 11:40 לתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
בהמשך.הלכתי לישון רק ב4:30 צריך להתאושש ולהתארגן.
זום על האתר מחלון החדר.jpg
זום על האתר מחלון החדר.jpg(גודל:23.06KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלום לכו...לם,חזרנו מבנסקו בסה"כ מאוד נהנתי,דיווח תגובה ל - 1 10/03/2008 11:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא עומד בפיתוי, הנה לכם עוד מספר תמונות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תמונה נוספת תגובה ל - 2 10/03/2008 11:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

מלון פירין הרחוב בולגריה.jpg
מלון פירין הרחוב בולגריה.jpg(גודל:25.47KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תמונה נוספת תגובה ל - 3 10/03/2008 12:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

בתור לרכבל שעולה מהעיר.jpg
בתור לרכבל שעולה מהעיר.jpg(גודל:39.70KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תמונה נוספת תגובה ל - 4 10/03/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

סוף מסלול 1 היורד עד לעיר.jpg
סוף מסלול 1 היורד עד לעיר.jpg(גודל:24.13KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צ'טערת על איכות התמונה תגובה ל - 5 10/03/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

והיתה גם תחרות.jpg
והיתה גם תחרות.jpg(גודל:14.93KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תמונה נוספת תגובה ל - 6 10/03/2008 12:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

3.3.08 130.jpg
3.3.08 130.jpg(גודל:32.29KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תמונה נוספת תגובה ל - 7 10/03/2008 12:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

סוף מסלולים 4 ו5.jpg
סוף מסלולים 4 ו5.jpg(גודל:26.38KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מקווה שזה עשה לכם חשק! תגובה ל - 8 10/03/2008 12:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תחילה, תודה ממירית לדודי על העזרה בציוד, למי מכם מהפורום ששיכנעו אותי לנסוע לבנסקו ולבסוף,תודה למשפחות טלמון,רוזנבאום והלפרין שעשו את השהות שלנו למהנה ונעימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. icon6.gif  ברוכים השבים... תגובה ל - 1 10/03/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
תמונות יפות, מה עשית למירית שהיא עם פרצוף עייף כזה?

ותפתח את הפלאפון שנוכל לדבר... או כמה זמן תישן !!! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ברוכים השבים... תגובה ל - 10 10/03/2008 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי אדוארדו
הטלפון היה זקוק לטעינה,כרגע הוא פתוח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. רמי, ברשותך - עוד כמה תמונות... תגובה ל - 1 10/03/2008 16:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
talmoneta talmoneta לא מחובר talmoneta  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה

The view from the gondola.jpg
The view from the gondola.jpg(גודל:21.42KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. רמי, ברשותך - עוד כמה תמונות... תגובה ל - 12 10/03/2008 16:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

שלג יורד.jpg
שלג יורד.jpg(גודל:19.21KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. רמי, ברשותך - עוד כמה תמונות... תגובה ל - 13 10/03/2008 16:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

הזמר שנראה כמו זאב רווח.jpg
הזמר שנראה כמו זאב רווח.jpg(גודל:28.82KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. רמי, ברשותך - עוד כמה תמונות... תגובה ל - 14 10/03/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

החלק האחרון במסלול התחרות.jpg
החלק האחרון במסלול התחרות.jpg(גודל:24.62KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. רמי, ברשותך - עוד כמה תמונות... תגובה ל - 15 10/03/2008 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הצלחת לקום היום?כל הכבוד,שולח תמונה קצת יותר ברורה של סוף מסלול מס. 9 שחור שבו התקיימה התחרות.דררך אגב,המתחרים עברו דרך של כ-2.5 ק"מ בפחות מדקה וחצי!
סוף מסלול 9 שחור.jpg
סוף מסלול 9 שחור.jpg(גודל:13.73KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. icon14.gif  נטע, ברוכה השבה... גם לך ויופי של תמונות תגובה ל - 16 10/03/2008 17:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
רמי, תלמד: זה הטאצ' הנשי.
אני רואה שמאד מאד נהנתם.

תרימו כפפה: רמי ונטע, ערב תמונות וסרטונים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. ברוכים השבים לך ולבתך. תגובה ל - 1 10/03/2008 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
במסלול תחרות לא חיפשת נציגות ישראלית ? כמו את יום או אסף??
האמת שבאותו זמן הם היו באיטליה בתחרות כנראה. אך מה שראית זה המסלולים שהם עוברים. מעניין נכון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ברוכים השבים, מחכים לדיווח תגובה ל - 1 10/03/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. ברוכים השבים לך ולבתך. תגובה ל - 18 10/03/2008 22:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי רינה
קודם כל,היה לי רעיון לצלם בוידאו את אחד המתחרים בדאונהיל,ובפס קול לתאר את המתחרה כאילו הוא גולש ישראלי.ובסוף לשאול אותך האם נזכה לראות מתחרה ישראלי בין העשרים הראשונים באירופה? לצערי,1.5 ג'יגה של תמונות וסרטונים נמחקו בטעות, ובנוסף התקלקל הפלאש.
דבר שני,בענייני אוכל, מאוד אהבתי את האוכל במסעדות בין אם זה בשר על האש או תבשיל בתנור וכמובן האווירה והמוסיקה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ברוכים השבים לך ולבתך. תגובה ל - 20 10/03/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1026 הודעות עד כה
הי רמי,
ברוכים השבים. אני שמח לשמוע שנהנתם.
פעם ראשונה עם הבת בחופשת סקי - יש תובנות, מסקנות, המלצות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. ברוכים השבים לך ולבתך. תגובה ל - 21 11/03/2008 01:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי ניסים
1.אז כך,צריך תחילה לנסות ולהבין האם הילד\ה באמת רוצים ללמוד לגלוש, זאת לא משימה קלה כל כך.לפעמים,זה רק הרצון לחקות את ההורה, אין בזה פסול כל עוד הילד\ה מבינים שזה דורש מהם השקעה.
2.צריך לנסות ,באם זה ניתן,שיעור פרטי ע"י מדריך גלישה לילדים! באתר החרמון או לחילופין שיעור היכרות באחד מהסקימולטורים שיש בארץ.כל זה כדי שהילד\ה יקבלו תחושה לגבי הספורט הזה,איך להרגיש עם הציוד.לפעמים,לפני שסוגרים חופשה הילד יבין\יחליט שזה לא בשבילו.חיסכון של כסף והרבה עוגמת נפש,אם תגלה את זה רק בחו"ל.
3.עם הילד\ה עדיין "רוצים" ולא מתאפשר לך ההמלצה בסעיף 2 ,עליך לנסות במגבלות התקציב,לנסוע למועדון קלאב מד\ולטור בהם יש הדרכה בעברית וסביר שיהיו עוד ילדים ישראלים בגילו\גילה.בדר"כ ישנה גם תעסוקה ופעילות לילדים אחרי הסקי,מה שמפנה גם להורה זמן גלישה.
4.במקרה,ואתה מסתפק באתר קטן יותר (משיקולי תקציב) כמו שפינדל בצ'כיה,בורוביץ או בנסקו בבולגריה אתה צריך לנסות ולתכנן אופציות לטיול או אטרקציות שיכולות לעניין את הילד\ה וזה למצב שהילד\ה יחליטו כבר בהתחלה אחרי יום יומיים שזה לא זה.
5.במקרה שלי אנחנו לקחנו דיל כולל (מלון+הדרכה+סקיפס+ציוד)ונוצר מצב שהילדה בסוף היום השני נפלה מספר פעמים בטיבר קצת משופע ביחס ליום הקודם.היא איבדה את הבטחון אולי גם בגלל מדריכים לא מספיק מיומנים או רגישים למצב שלה,ולכן בערב היא הודיע לי שהיא לא רוצה לגלוש יותר.במחשבה שניה אולי כדאי לתת לילד\ה הדרכה פרטית כבר בהתחלה ולאחר מכן לצרף אותו\ה לקבוצה.ואולי גם לא לקחת סקיפס שבועי אלא בהתאם לרצון ולמצב של הילד\ה.
6.החופשה היתה בשביל הילדה! (מתנת בת מצווה).למרות שהיא לא עמדה בציפיות שלי ממנה מבחינת הרצון להתקדם (חזרה לגלוש לבד במתחם של המתחילים ולא עם הקבוצה)הבנתי שאסור לי להכריח אותה לעמוד בציפיות שפיתחתי לעצמי.אלא לתת לה את הקצב שלה,כי לא רציתי שהיא פשוט תשנא את הסקי ותפתח אנטגוניזם שימנע ממנה לנסות בעתיד את הספורט הזה.
נכון שזה גרם לי לשהות יותר זמן במחיצתה ולעודד אותה ולנסות ללמד אותה מניסיוני,כל זמן שהיא שיתפה פעולה.
7.כמו שאתה מבין נסיעה כזו אב ובן\ת לחופשה היא מעבר לסקי עצמו,זהו זמן איכות מיוחד שאסור לפספס.לכן,הייתי ממליץ לך שהחופשה המשותפת לא תבוא על חשבון חופשת הסקי שלך.כי אז אם משהו משתבש ותצטרך ללוות את הילד\ה רוב הזמן שלא תרגיש פספוס ואכזבה שלא גלשת מספיק, מזה שהילד\ה רוצה להתפנא עוד קצת במיטה בבוקר, ולא מעניין אותו שבשעות מסוימות יש טור גדול בגונדולה וכו'.. מכיון שזאת היתה החופשה השניה שלי השנה הייתי פחות לחוץ וזרמתי לפי הראש של הילדה.בסיכומו של יום הילד\ה צריכים לחזור הביתה עם זכרונות טובים וחוויות מהנות.

שיהיה לכם בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. ברוכים השבים לך ולבתך. תגובה ל - 22 11/03/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1026 הודעות עד כה
תודה על התשובה.
לדעתי לדברים שכתבת יש תרומה הרבה יותר משמעותית ויחודית לפורום מעוד תמונה או חוות דעת על מסלול. הרבה חומר למחשבה.

שוב תודה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. רמי-הרעיון להלביש מתחרה על ישראלי לא רע. תגובה ל - 22 11/03/2008 11:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
רצוי למצוא גולשים טובים כמוהם Smile .

אם אני הייי צריכה לעבור סיבוב שני של הכרות הסקי לילד לא הייתי עושה אחרת ממה שעשיתי.
לדעתי כאשר אתה מכניס את הילד לקבוצת ילדים ישראלית ברמה שלו אזי אתה משיג 2 מטרות .
הילדים לומדים ונהנים זה מחברתו של זה. הסקי הוא לא רק הגלישה אלה החוויה עצמה.
את ביתי (ענבל) לקחתי לקבוצה ישראלית שהודרכה על ידי מדריכים מאיגוד המדריכים ,למרות שהיא כבר היתה ברמה גבוה מאוד (כילדה בנבחרת) . הסקי היה יותר עבורי להיות עם מבוגרים (הפוך מהרגיל),מאשר עבורה .
היא מאוד אהבה שיש קבוצה ישראלית ומדריך ישראלי (גם היום כל פגישה עם עדי היא שמחה וששון),וכי יש ילדים בגילאים שלה מה שחיבר אותם לאחר שעות הסקי ונתן לי אויר לנשימה. מהסתכלות על דרכי עבודתם של מדריכי הסקי הישראליים אני יכולה לאמר כי הילדים נהנים מהסבלנות שלהם כפ ישהם למדים מההסברים תוך כדי שעשוע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. נטע, קבלי הרמה להנחתה! תגובה ל - 17 11/03/2008 20:49 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רק רציתי להעיר את תשומת לבכם לתכנית הסקי בערוץ...
להודעה הבאה:סנט אנטון באמצע החודש...