כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Club Valtur Sestriere 11/03/2008 15:30 לתגובה הבאה
  bobdub לא מחובר bobdub  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אני הייתי בקלאב ולטור סיסטרייר בסוף פברואר עם הבת שלי בת 9 .
מאוד נהנתי!!!
קלאב נמצא במרחק של שעה וחצי נסיעה מטורינו בגובה של 2300 מ' (בערך).
מי שרוצה להזמין צריך לדואג מראש להזמין חדר בכומה גבוהה ( יותר נחמד) עם נוף לכיוון מסלולים ( חדרים ספורים בן x13 ל- x17 ) .
הקלאב בנוי מ2 בניינים עגולים , אין הבדל משמעותי ביניים . הביניין ה"אדום" נמצא קרוב יותר למיני קלאב והמעלית יורדת קרוב יותר למועדון סקי.
אין צורך לרוץ לקחת ציוד מייד אחרי הגעתכם , ניתן לקחת עד 10 בערב ללא טור מיותר.
האתר עצמו לא גדול במאוחד אבל תוך זמן קצר באמצעות גונדולות ניתן להגיע לאתרים נוספים כמו סנסקאריו ומונז'נבה הצרפתי .
מקום מצויין ללמוד סקי לילדים. מיני קלאב עובד כמו שעון שוויצרי . ילדים באים ב9 בבוקר לקלאב חוזרים ב 5 בערב . ישנם מדריכים דוברי אנגלית . המלצה שלי לאסוף את הילדים לארוחת צהריים .
לאחר שבוע סקי הבת שלי מרמה 0 ירדה אתי בכלות מהמסלולים האדומים כולל מסלול אולימפי.
בקלאב אוכל טוב , יין בארוחות חופשי ובאר לא יקר במאוחד .
בכפר עצמו אין הרבה אטרקציות , אפשר לטייל במרכז קטן ולשתות קפה .
מומלץ מאוד !!!

69327.jpg
69327.jpg(גודל:6.97KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Club Valtur Sestriere תגובה ל - 1 11/03/2008 15:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  jackmate לא מחובר jackmate  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
איך היו החדרים? האוכל? הנוף המקומי? איכות המסלולים?
איך ההרגשה בקלאב לעומת אירגון עצמאי או מלון רגיל?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. Club Valtur Sestriere תגובה ל - 2 11/03/2008 19:23 לתגובה קודמת
  bobdub לא מחובר bobdub  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
החדר היה לא גדול במאוחד , סטנדרתי , עם מקלחת חדשה נקיה מאוד.
מים חמים בשפע!
שתי מיטות , טלויזיה , ארון בגדים נוח .
אוכל איטלקי מצוין , מנות ראשונות מגוונות מואד , הרבה סוגים של פסטות , תוספות , בשר צלוי ועד... הרבה סלטים שונים בצהריים ובארב . בבוקר ארוחה קלה יותר (לא כמו בארץ) . בבוקר יש סוגים שונים של קפה ומיצים. בארוחות צהריים וארב יין אדום ולבן חופשי.
מסלולים ברמה טובה מאוד . ישנם תותחי שלג . למרות שלא היה שלג 3 שבועות לא יהי חסר שלג במסלולים. באתר עצמו אין מסלולים ארוכים מאוד למעט מסלולים אולימפיים שהם קצת קשים יותר מאדומים אבל לא רצח.
לא היה טורים במעליות .ישנם הרבה טי-בארים במסלולים , קצת ארוכים (צריך להזהר לא ליפול!) . יש בסביבה אתרים נוספים יותר טובים לדעתי מסיסטרייר כמו סנססריו או מונז'נבה , צריך לקחת גונגולה (קרון) כדי להגיע לשם . המדריכים הרגנו שני ימים שלמים של סקי ובאותם ימים גלשנו באתרים האלו .
הציוד סקי ברמה טובה מאוד . לא היו לי שום בעיות עם הציוד.
יתרון בקלאב כמו ולטור שהוא נמצא ממש ליד המעליות ( ski out) , אין צורך לשבור את הראש עם הסקי פס, ציוד , אוכל , שיעורי סקי , עיסוק לילדים , עברות לשדה ועד דברים נוספים .
החבילה עלתה לי 2500 יורו לשני אנשים כולל הכול. שווה כל אגורה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סנט אנטון
להודעה הבאה:נצחון ראשון נגד החרמון