כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ציוד בארץ או בלימה? 13/03/2008 00:27 לתגובה הבאה
  ilanleshecz לא מחובר ilanleshecz  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני טוס לפרו, בוליבה וצפון ארגנטינה ביולי יש לי נעליים ותיק ורציתי לדעת אם את שאר הציוד (שק"ש, ביגוד חם וכדומה) כדי לקנות בלימה?
תודה אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שיקולי רווח והפסד תגובה ל - 1 15/03/2008 09:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
מה נראה לך שתרוויח מזה?
ציוד שאם הוא יהיה באותה איכות הוא יהיה, מה? 20 אחוז יותר זול?
מה שתפסיד לעומת זאת זה זמן. כי שם יום, שאתה רק ישן אוכל ומחפש ציוד, כבר יעלה בסביבות ה 15 דולר (בלימה). בנוסף לא ממש תוכל לדעת מה מכרו לך, כי זה ענייני שפה ואמון וכו', אתה לא באמת יודע איפה החנויות הטובות והאמינות.
חוץ מזה, לימה לא מקום זול במיוחד.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ציוד בארץ או בלימה? תגובה ל - 1 15/03/2008 12:12 לתגובה קודמת
  yonatanamit לא מחובר yonatanamit  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
אני רוצה להצטרף לדעתו של לי ולהוסיף ש-
1)יום בלימה יעלה לך אף יותר. 20 דולר לפחות, בלי לבלות יותר מדי
וגם זה די התכלבות לימה ממש יקרה ביחס לפרו (15 דולר שם זה ממש לא לצאת מההוסטל ולא לעשות כלום חוץ מאולי לבשל איזה אורז...)
2) הסיכוי שלך להצליח לקנות משהו נורמלי בימי הטיול הראשונים שלך הוא אפסי. אתה לא יודע ספרדית, אתה לא מכיר כלום ואתה כנראה תהיה די בשוק. לכן לא כדי שזה תהיה הבחירה הראשונה שלך למה לעשות...
3)אם כבר אתה מחליט (ואני חייב להדגיש שאני מתנגד להחלטה כזאת מאין סוף סיבות מוסריות) לקנות ציוד בפרו אז תקנה בהואראז,עיר שהיא אולי בירת הטרקים והטיפוס של כל היבשת ושם יש מבחר עצום, אך שוב אתה לא באמת תדע מה אמיתי (רמת הזיוף היא גבוהה מאוד) והדבר היחיד שתוכל להיות בטוח לגביו ולהוריד את סיכון ההידפקות למינימום וגם לצאת מורווח מזה הוא לקנות בשוק הגנבים אבל תחשוב מה המשמעות של קניה כזאת... וואט גווז ארוונד קאמס ארוונד...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נקירה או הברגה
להודעה הבאה:נזכרתי...תכנה ללימוד ספרדית...

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף