כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ציוד לדרום אמריקה... 12/03/2008 21:06 לתגובה הבאה
  ליאור85 לא מחובר ליאור85  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
היי. אני אהיה בדרום אמריקה ביולי-אוקטובר, ככה שאני אחווה קור ורוחות.
מבחינת הציוד לאיזור ה0 מעלות, מה באמת חשוב לי לקחת?
ועוד יותר חשוב, מה המחירים הכי זולים שאני יכול להשיג, כי ממש אין לי סדר גודל ואני לא רוצה לצאת בזבזן
אני לא אחד שצריך כזה ציוד ליומיום אז הכי פשוט שאפשר.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ציוד לדרום אמריקה... תגובה ל - 1 14/03/2008 08:33 לתגובה קודמת
  עידן - צוות למטייל חיפה לא מחובר עידן - צוות למטייל חיפה  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
כעיקרון שק"ש לדרא"מ צריך להיות מיועד לטמפרטורה של 7- מעלות COMFORT. חשוב להקפיד לקחת שק"ש של חברה איכותית כי קיימים היום בשוק הרבה שקי שינה מאיכות ירודה שעליהם יהיה רשום 7- אבל בפועל יתאימו לטמפרטורות גבוהות יותר. חברות אמינות: MH, TNF, SALEWA, VAUDE. מבחינת מחירים: בין 600 ל- 3500 ש"ח. כמו שכתבתי לך בפורום דרא"מ: במידה ואתה לחוץ בתקציב, אפשר לקפוץ לסניפי עודפים ולבדוק אם מוצאים משהו מעניין. מעבר לכך ניתן לעשות את המבצע של 012 שיוכל להעניק לך 150 ש"ח הנחה. כך שבמידה ותיקח שק שינה ב-600 ש"ח עם המבצע, תשלם בפועל 450 ש"ח. לשאלתך מפורום דרא"מ: לא קיימים שקי שינה איכותיים לטמפ' הנ"ל ב- 300 ש"ח. אם מצאת כזה דבר זה נראה לי חשוד...

מבחינת ביגוד: נראה לי שהשילוב של שכבה טרמית, מיקרופליס, פליס ובמקרה הצורך מעיל גשם \ רוח מנדף זיעה, יהיו האידיאלים מבחינתך. אני לא אכנס כאן לטבלאות מחירים של כל מוצר ומוצר כי טווחי המחירים הם אינסופיים, כמספר הדגמים והסוגים הקיימים.

גם נעליים אטומות למים חשובות מאוד והמחיר הממוצע שמטיילים משקיעים בנעליים הוא 800 - 1000 ש"ח. (ב- 350 ש"ח, כמו שכתבת בפורום דרא"מ תוכל למצוא בעודפים עם שילוב של כרטיס חבר ו- 012)

אני מצרף קישור למדריך הציוד של האתר שיתן לך אינדיקציה לגבי מה צריך לחפש בציוד באופן כללי.

אם יש לך שאלות נוספות נשמח לענות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תרמיל או טרולי לסין - התלבטות
להודעה הבאה:מכנסי מטיילותתת