כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בחוות 15/03/2008 19:10 לתגובה הבאה
  שאלתיאל ק לא מחובר שאלתיאל ק  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
הי,

אני מתכנן להתנדב בחווה מספר חודשים בפורמט של עבודה תמורת מחייה. אני בעל אזרחות ישראלית בלבד. יצרתי קשר עם חווה בקנדה, ואני מחכה לתשובה אבל בינתיים מחפש אפשרויות נוספות, למקרה שזה לא יסתדר.

יש לי מספר שאלות:

1. האם זה חוקי להגיע כתייר לקנדה ולהתנדב תמורת מחייה ומגורים?
2. אם זה חוקי, אז כמה זמן נחשב ארוך מידי בשביל אלה שמתעסקים בבירוקרטיה בגבול שם? האם 4-6 חודשים זה מקובל?
3. מדינות נוספות: היכן עוד מקובל וגם חוקי להתנדב בפורמט של עבודה תמורת מגורים- באילו מדינות? אני בפרט מתעניין בשבדיה ובאוסטרליה (לצערי הבנתי שניו-זילנד היא לא אופציה), אבל רוצה לדעת גם על מקומות נוספים אם יש.
4. באיזה אתרים (או דרכים אחרות) לחפש? עד כה מצאתי שני אתרים שנראים רלוונטיים: helpx.net ו- planetfriendly.net, ואת ארגון ה- wwoof.

אשמח לתשובות ו/או מידע נוסף שיכול להיות מעניין.

תודה רבה,

ש'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בחוות תגובה ל - 1 16/03/2008 19:18 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4992 הודעות עד כה
היי Smile
מצאת את האתרים המובילים בתחום ככה שלפחות מבחינת היצע החוות אתה בהחלט בדרך הנכונה. לגבי המדינות, אני מציע לבדוק עם השגרירויות הספציפיות, אבל באופן כללי אני יכול לומר שהתנדבות תמורת מגורים נחשבת ברוב המוחלט של המדינות לתיירות רגילה לחלוטין - אין צורך באשרה מיוחדת. באירופה ישראלים רשאים לשהות 90 יום על ויזת תייר, וגם אז ניתן לצאת ממנה לתקופה של כמה חודשים (נגיד לשוויץ) ולחזור.

לגבי קנדה - צר לי אבל לא מצאתי באתר שלהם מידע על משך השהות המותר. אולי כדאי לשלוח להם אימייל לברר: http://www.dfait-maeci.gc.ca/telaviv/menu-en.asp

בהצלחה!
ואם אתה צריך עוד עזרה - אנחנו כאן Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חונכות "אחד על אחד" לנערים פליטי אפריקה
להודעה הבאה:כל הכבוד לכולכם