|
| 2. פלאפון תגובה ל - 1 |
19/03/2008 06:40   |
|
|
ניתן לקנות מכשיר ב - 35 $ ומעלה.
כדאי ללכת על מכשיר פרוץ לכל הכרטיסים או, אם אתה רק בטנזניה, קניה ואוגנדה= CELTEL מחזיקה את אותו מספר (מעין ROAMING אבל לא מוצהר).
כרטיס סים בלבד עולה בין 3=6 $
|
|
|
|
| 3. פלאפון תגובה ל - 1 |
21/03/2008 08:30   |
|
הי
אתמל קניתי מכשיר ב stontown zanzibar ב15000 שילינג שזה בערך 13 דולאר.
חבל לך לבזבזיבל לך כאן זמן על חיפושים. אפשר ועגיף לקנות בארץ משהו זול וקשיח שפרוץ לכל הרשתות.
מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
|
|
|
|
| 4. פלאפון תגובה ל - 3 |
21/03/2008 14:48   |
|
|
הי
את יכולה לקחת את המכשיר פלאפון שלך מהבית, לוודא שהוא פתוח (או לדאוג בעזרת האינטרנט שיהיה לך קוד כדי לפתוח אותו) ואז פשוט לקנות שם סים מקומי (שעולה גרושים, ממש כמה שקלים בודדים). אותו סים אפילו מתאים גם לקניה, אוגנדה וטנזניה בגלל הסכם תאימות ביניהם.
ממש אין צורך בקניית מכשיר נפרד והקליטה באיזורים המיושבים - לא רעה בכלל..
חג שמח,
גבי
|
|
|
|
|
| 6. תראי... זה אולי יעשה שוק לאנשים תגובה ל - 5 |
22/03/2008 08:14   |
|
|
אבל אני מכירה אנשים (כולל אותי) שטיילו בלי סלולרי.
נכון שבהתחלה קשה להבין איך אפשר לנשום בלי אבל אחכ מבינים את ההגיון - חלק ממהות הטיול זו ההתנתקות, במקרה חירום הרי לא באמת מתקשרים הביתה כי אף אחד לא באמת רוצה להתקשר להורים הנמצאים כ"כ רחוק ולספר מה קרה, כדי לא להדאיג אותם. אין ספק שזה אפשרי, יש קשר אינטרנט מספיק בשביל לשלוח מיילים ותמיד אפשר למצוא אנשים ומקומות לינה עם סלולרים שהמשפחה תוכל להתקשר אליהם.
אני התחלתי למעשה להשתמש בסלולרי רק כשהתקבעתי במקום אחד (גרתי בטנזניה שנה) ואז זה מאוד נוח, כי כבר יש חברים ותיאומים וסעפ"ש.
אז אם זה אפשרי - ודאי.
אם זה קל - תלוי באישיות, במשפחה ובזמן השהות...
אופציה נוספצ היא לפתוח את הטלפון לסימים זרים שם. עולה הרבה פחות מאשר בארץ ואם במקרה את נוחתת בארושה (מה הסיכוי לזה?)יש לי כמה כתובות...
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11. הקץ לשקר של סלטל! תגובה ל - 2 |
26/03/2008 13:58  |
|
|
אמנם אפשר לנוע עם המספר ממדינה למדינה, אבל לא ניתן להשתמש בקרדיט של מדינה א' כדי להטעין מספר מנוי של מדינה ב'! כלומר, אם רכשתי כרטיס סים בטנזניה, בעל קידומת טנזנית, אני אוכל להטעין אותו בקרדיט (ואוצ'ר, זמן אוויר, איך שתקראו לזה) טנזני בלבד! כך שבכל מקרה חייבים לקנות סים בכל מדינה (או להיסחב עם המון ואוצ'ירם מארץ המקור, דבר בלתי הגיוני בעליל לאור מחירם הנמוך של כרטיסי הסים).
סקייפ? אני הצלחתי רק בניירובי ובקמפלה...
אגב, אני דווקא ממש בעד פלאפון בטיול, לכבות תמיד אפשר. אבל את יכולה להחליט שם, אין בעיה לקנות.
|
|
|
|