כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. האם אפשר להיכנס מאקוודור ישירות לצ´אצ´אפויאס בפרו? 20/03/2008 06:26 לתגובה הבאה
  לילוש לא מחובר לילוש  משתמש פעיל 223 הודעות עד כה
אנחנו רק 2 אז מה שנוכל לעשות שם זה את
מפל גוקטה
קואלאפ - במאורגן עדיף לפי מה שקראתי
ומוזיאון המומיות בלימבמבה
את כל אלה אפשר לעשות רק 2?

ומשם לאן כדאי להגיע ליעד הבא? לטרוחיו למשל? כמה זמן נסיעה? והאם האטרקציה היחידה שם זה צ'אן צ'אן עיר הבוץ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עד כמה שידוע לי, לא. תגובה ל - 1 21/03/2008 00:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mi luz לא מחובר mi luz  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
לפני שנה וחצי, בודאות לא היתה אופציה לנסיעה ישירה מאקוודור לצ'צ'פויאס, לדעתי הסיכוי שזה השתנה קלוש.
מה שאני עשיתי, זה אוטובוס מלוחה באקוודור לפיורה בפרו (מקום מגעיל ומסוכן, לברוח כמה שיותר מהר), משם אוטובוס לצ'יקלאיו (עיר סבירה, אפשר לבקר בסיפאן הסמוכה, שם התגלתה איזושהי מומיה שנחשבת ע"י ארכיאולוגים לאחת מהמומיות הכי חשובות שנתגלו אי פעם בעולם). משם אוטובוס לצ'צ'פויאס (זוועתי, לא כדאי לתכנן על יותר מדי שינה).
בצ'צ'פויאס עצמה, אם אתם רק שניים, פשוט צריך להיכנס לאחת מהסוכנויות ולשאול אם יוצא סיור מחר למקום שאתם מעוניינים לבקר. סביר להניח שלא תהיה בעייה, אם הסדר של המקומות שתבקרו בו לא משנה ואם לא איכפת לכם להעביר יום בהמתנה שם.
בקשר להמשך, אני המשכתי משם לטרוחיו. מעבר לצ'אן צ'אן, יש שם גם את פירמידות השמש והירח. סה"כ טרוחיו מקום חביב ונחמד לחובבי ארכיאולוגיה. והכי חשוב בטרוחיו, קצת הרגשה של בית אצל פלור המדהימה (חיפוש קצר בטיפים יסביר את זה) והדרכה מאלפת על צ'אן צ'אן מפיה של לאורה התותחית.
צפון פרו מקום יפה ושונה, תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. האם אפשר להיכנס מאקוודור ישירות לצ´אצ´אפויאס בפרו? תגובה ל - 1 21/03/2008 18:56 לתגובה קודמת
  chenchen1234 לא מחובר chenchen1234  משתמש בינוני 79 הודעות עד כה
אם אני זוכר טוב, מישהו כתב טיפ על המעבר מצ'אצ'פויאס ישירות לאקוודור ולהיפך, ועל כך שמעבר כזה אפשרי. תחפשי ב1001 טיפים על צפון פרו. מה שכן, אני לא אתפלא אם מעבר כזה אפשרי כתלות בעונת השנה.
לגבי אזור צ'אצ'אפויאס - יש באזור עוד כמה אתרים ארכיאולוגיים (אם אתם בעניין), שניתן לצאת אליהם עם סיורים מאורגנים מהעיר. שוב, יש הרבה טיפים טובים ב-1001 טיפים.
כמו כן, מליימבמבה ניתן לצאת לטרק של סוסים של 3 ימים - לגונה דה לוס קונדורס (מומלץ)
אם אתם מעוניינים לבקר גם בעיר קחמרקה וסביבתה, תוכלו להגיע מליימבמבה ע"י 2 נסיעות (די קשות , יש להודות). מקחמרקה כבר ניתן להגיע באוטובוסים נוחים לטרוחיו. אם אין בכוונתם להדרים מעבר לליימבמבה, אז לדעתי עדיף לחזור לצ'אצ'אפויאס ומשם אוטובוס לצ'יקלאיו/טרוחיו.
ה-10 ימים שלי באזור הזה היו בין הכי חוויתיים שלי בטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:hityaatsut tsiud for caratera austral
להודעה הבאה:כרטיס טיסה ת"א-לימה לחודשיים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף