כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  תודה מקרב לב לעומר מסקי דיל על החופשה המושלמת 20/03/2008 12:44 לתגובה הבאה
  peledami לא מחובר peledami  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
Very Happy

רציתי להודות לעומר ולהמליץ לכל הקוראים על האתר, המלון והסוכן הכי מוצלחים שיכולתי לבקש.

ב 19.1.08 טסתי לסלה רונדה שבאיטליה, אולם הסיפור אינו כה פשוט
הטיול כולו הייה הפתעה לחברתי שלא ידעה דבר עודותיו. רציתי להבטיח שנהייה במלון הטוב ביותר, באתר הכי מרשים ביופיו והכי מהנה.
רציתי שהכל יהיה פשוט מושלם.

במשך תקופה ממושכת למדתי על כל אתרי הסקי בחריצות של מפלסת שלגים, התקשרתי לכל החברים והחברות ובני המשפחה, שכן בחזוני, כל דורשי שלומנו היו עתידים להפתיע אותה אחד אחרי השני בדיוטי פרי, במטוס ואף באיטליה (הנחבאים על הכלים).

מעומר הצלחתי לקבל את המידע הטוב ביותר, כולל תאורים של המלונות והבדלים בין אתרים, אתרי בילוי, הבדלים בין עירות וטיפים כלליים. מפאת הצורך הרב בתיאומים ומכיוון שעסקתי גם במשך שלושה שבועות בנסיונות לשכנע את אביה להצטרף, עבודה שהיתה בהיקף של משרה מלאה לכל הפחות, הרי שכשהלז כבר הסכים להצטרף, לא היה חדר במלון וכשהצעתי לו להצטרף למלון סמוך יתכן שנעלב, אך בטוח שנסוג.

עומר סייע לי למצוא את מלון MEDIL ב"קמפיטלו" שכלל לא היה רשום באתר ואף דאג בביקורו באתר שבוע לפנינו להשיג חדר נוסף לאביה כדי שלא יאלץ לישון עם חבר משותף שלי ושל החברה. זאת מכיוון שעשוייה להיגרם אי נעימות כאשר ישנים עם עוד גבר מבוגר ממכם במיטה זוגית או כמעט זוגית ובעת שמתעוררים בלילה מגלים מקרוב את שיפועו של הגג שמונע את הצטברות השלג.

כך או אחרת עומר אמר לי שהוא יפעיל את מה שהוא כינה, "קסמיו האישיים" והצליח לסדר חדר נוסף לאדם בודד בחדר זוגי בתוספת צנועה. זאת לאחר התכתבות בהודעות טקסט מהפלאפון האישי שלו בעודו באיטליה
והוא גם דאג שבערבנו הראשון באיטליה, בו חגגנו לחברתי את יום ההולדת יכבו את האורות במסעדת המלון ויביאו לפנינו עוגה מזוקקת.

המלון, האתר, הארגון והחופשה היו מושלמים ועומר הייה סבלני מאוד כשלאורך כל משך תקופת ההזמנות הלחוצה נהגתי להתקשר מדי יום או יומיים ולשאול על מלון או אתר נוסף שגיליתי ולעדכן אותו באחוזי סיכוי משתנים של הגעתם הבלתי צפוייה של מי מממקורבי חברתי א'.

נדמה הייה שהוא מכיר כבר את השמות של חברותיה ובני משפחתה טוב ממני.

כבר זמן רב לא נתקלתי בשרות ברמה שכזו, כנות, סבלנות וטוב לב אמיתי שנובע מהלב כמו גם מסולידריות לחביריו הגולשים ורצון כן ואמיתי להכיר לאנשים חדשים את עולם הסקי המופלא בו הוא חיי.

זוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום וקוראי יכולים להיות בטוחים בכנות דברי שכן לא הייתי מתאמץ כל כך אלא כדי להוכיר תודה ולסייע לחברים נוספים לשלג לבחור את החופשה בצורה מתאימה. בשל עיסוקים רבים התובעים את זמני הודעה זו המתינה במרכז (מילה יפה לתאור העובדה שהיו עוד הרבה מטלות לפניה) רשימת המטלות שלי מאז סיימנו את החופשה ועד היום. אך בכל יום חשתי שלא מלאתי את חובתי כלפי נופשים עתידיים אחרים וכלפי הסוכן שעשה מעל ומעבר.

אם מצאתם עניין בהודעה זו ואתם מעוניינים להתייעץ או לקרוא עוד, לגלות מי מהנופשים התרסק לתוך בר כבר ביום הראשון ושבר זוג צלעות מבלי שהדבר ימנע ממנו להמשיך לפיסגת המרמולדה ולנהוג כרגיל בכל השבוע, איך מטיסים את החברה לחול עם זוג גרביים וזוג תחתונים בודד ובאיזו אמתלה מביאים אותה לשדה, האם אבא מסוגל להסתתר מביתו בדיוטי פרי, מה עושים עובדי ההי-טק בנסיעת האוטובוס חזרה לשדה התעופה וכמה בחורות פנויות באמת מחכות לכם באתר הסקי? אנא כתבו לי ואשמח לפתוח בלוג ולעדכן בכתובתו ולו רק לשם מטרה זו.

לקוראים בהצלחה ולעומר תודה.

א.ל.פלד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מזכיר לי קצת את מפות רמת הגולן תגובה ל - 1 20/03/2008 13:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 653 הודעות עד כה
כל השטח חשוד במיקוש

ואם טעיתי - סליחה, אבל היו פה מספיק קריאות "זאבים"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שוב סקי דיל עושים פרסום? מנהלים אולי תורידו אותם. תגובה ל - 2 20/03/2008 14:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
1)מעניין זוהי ההודעה הראשונה של הכותב.
2) אם רצית את האתר הטוב ביותר והמלון הטוב ביותר וסקי דיל נתנו לך מלון בקמפיטלו, אז דע לך שיש הרבה יותר טובים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon13.gif  עשה דוקטורט ובסוף פנה לסוכן נסיעות, מתי די??? תגובה ל - 1 20/03/2008 14:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. וואלה תגובה ל - 1 20/03/2008 15:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אשל לא מחובר אשל  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
ואני והתולעים פשוט מקנאים בזה שהוא יכול לקחת את כל העולם ואשתו לסקי באיטליה במסגרת חופשה מאורגנת כדי לחגוג יום הולדת (אצלינו מסתפקים בבירה). ולא מבינים למה הוא מופתע כי קיבל יחס טוב - זה נשמע כאילו הוא הביא לשם מספיק אנשים שדאגו לתפוסה של כל המלון. אני גם הייתי נותן יחס טוב ללקוח כזה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מסריח למרחוק תגובה ל - 1 20/03/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1395 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מר פלד היקר, אולי תספר לנו... תגובה ל - 1 20/03/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2448 הודעות עד כה
כמה עלה לסקי דיל, להשתמש בשירותי הפירסום שלך?
ואולי אתה בעצם עובד סקי דיל מן המניין, שמעוניין באיזה בונוס שמן?
גלה, גלה לנו בבקשה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon4.gif  מר פלד היקר, אולי תספר לנו... תגובה ל - 7 20/03/2008 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום לכולם
מאוד נפגעתי מצרות העין וחוסר הפירגון. אני לא יודע אם זה תמיד כך בפורומים, אך אני בהחלט מתכוון לבדוק.

באמת שלא התכוונתי להרגיז ומכיוון שהתבקשתי ע"י יוחנן בנימוס אשמח להסביר

ראשית לבחור המסכן שרק שותה בירה ביום ההולדת, אציין שגם הצעתי נישואים לחברתי ושלא הטסתי לשם אף אחד על חשבוני, כמו כן בסופו של דבר מי שיצא לטיול זה אני, החברה, אביה וחבר נוסף שלי ואני מבטיח לכם שדאגתי לייצר עבודה לסוכן לפחות בשביל חצי מטוס. אני ממש מתפלא שלא שאלת במה אני עובד, איך חסכתי ומה עשיתי בחיים בשביל להרשות לעצמי לנסוע לשבוע סקי והיכן אני וחברתי בילינו את ימי ההולדת הקודמים שלנו בזמן שאתה שתית בירה עם חברים.

בנוגע לשאלות של יוחנן אני עובד בבית חולים תל השומר כסרן בקבע ולא מרוויח שום דבר מאף אחד מלבד הצבא.

החל מאוגוסט אשמח להצעות לשכור את שרותי, אך אני יותר טיפוס שעושה דברים מהלב ולא נראה לי שאעסוק בתחום הפירסום.

מכיוון שבאמת היו לי רק כוונות טובות ואני חש פגוע מאוד, הייתי רוצה לדעת האם למישהו מעשרות הקוראים יש גם ביקורת חיובית.
אם כן אנא כיתבו לי.

כמו כן תוכלו לקרוא יותר פרטים בבלוג שפתחתי היום בתפוז, שמופיע במכתבי הקודם. (איפה כל מגני הפרסומות שיקפצו עכשיו, הרי לא יכול להיות שמישהו גם מודה לסוכן שלו בפורום וגם פותח בלוג ביום אחד, נכון?)

א.ל.פלד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. זאת אחת הסיבות למתקפת היחצנות... תגובה ל - 1 20/03/2008 20:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  itay180 לא מחובר itay180  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. זאת אחת הסיבות למתקפת היחצנות... תגובה ל - 9 20/03/2008 20:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  itay180 לא מחובר itay180  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. פלד אתה לא אמין תגובה ל - 8 20/03/2008 20:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
עשית דוקטוקט על הסקי, מעולם לא ביקרת בפורום ולפתע ההודעה הראשונה שלך משבחת את סקי דיל בצורה לא אמינה?
אתה מבין שאתה עושה להם יותר נזק מתועלת?
חבל כי סקי דיל תופסים נישה מסויימת ולא מעט אנשים יוצאים איתם.
אבל דיווחים מפוברקים על פינזולו המדהים ועל פנינת הסלה רונדה קמפיטלו גורמים לסקי דיל להשמע נוכלים. חבל.
קחו דוגמא מסוכנים רציניים כמו בועז קניאל וירון אוחנה שכשיש להם מה לומר הם מזדהים בשמם האמיתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. דובר על זה רבות בפורום! תגובה ל - 10 20/03/2008 20:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 207 הודעות עד כה
שנה שעברה גם אנחנו לא קיבלנו את מה שהבטיחו לעומת זאת אחרים כמו AVIKOZO ציינו שמאד נהנו דרכם.היו גם תלונות על איסתא.
אז כנראה זה ענין של מזל!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. פלד אתה לא אמין תגובה ל - 11 20/03/2008 21:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
lior on lior on לא מחובר lior on  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
פלד היקר, מהכתיבה שלך אפשר היה למצוא כאילו פרסומת ל"סקי דיל", אך המסר שלך היה בעיקר החוויה שלשמה נסעת וכמובן ההפתעות הלא צפויות לחברתך....היה נחמד לקרוא למרות שהתמקדת יותר בסקי-דיל ובמלון מאשר בחוויה האישית שלך ולכן אני גם מבין את מבקריך במיוחד את "נפגעי" סקי דיל. אני נוסע ביום שבת(מחרתיים) לסלה-רונדה למלון רודודנדרו (מישהו מכיר?) את הדיל איך לא? סגרתי עם סקי-דיל. למען האמת עד עתה הם די בסדר..ואני די אופטימי למרות הביקורות עליהם.
זו פעם ראשונה שאני מזמין "דיל" כזה דרכם. הייתי בקלאב-מד בצרפת (פעמיים) וגם נסעתי באופן עצמאי לאוסטריה וארה''ב ודי נהנתי משתי הוורסיות. בגלל "עצלנותי" השנה הזמנתי "דיל" ... ואני בוחר להישאר אופטימי. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה ותגלוש. Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. האם קראתי "פרסומת סמויה" לבועז? חה,חה,חה תגובה ל - 11 21/03/2008 01:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. האם קראתי "פרסומת סמויה" לבועז? חה,חה,חה תגובה ל - 14 21/03/2008 01:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
איתן? למה הוא חיכה חודשיים,אם היה כל כך טוב אני מיד הייתי כותב וממליץ לפורום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מר פלד היקר, אולי תספר לנו... תגובה ל - 8 21/03/2008 08:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
ברוך הבא לפורום. חשוב מאוד שנסעתם, נהנתם וגם שרצית לחלוק עימנו את החוויה. מתיאורך נשמע שקיבלת יחס אישי, וגם זה מאוד חשוב. אבל אתה גם חייב להבין שהודעה ראשונה "משתפכת" היא בעייתית. כל שוליית פרסומאי יכול להרשם ולכתוב מה שהוא רוצה. החברים כאן מנסים לשמור על איכות ואמינות המידע, והביעו את הסתייגויותיהם (המוצדקות, לטעמי אגב).
בסופו של דבר, אני מקווה שתמשיכו לעשות סקי ותמשיכו לבקר בפורום לחלוק איתנו את החוויות שלך ולהתייעץ לגבי החופשות הבאות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ביקורת שונה על עומר וסקי דיל תגובה ל - 8 21/03/2008 14:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nirher nirher לא מחובר nirher  משתמש בינוני 100 הודעות עד כה
כבר כתבתי על זה אבל לא יכולתי להתאפק שוב אז בקצרה
שנה שעברה נסענו לקמפטילו ועומר היה הנציג של החברה באתא. סהכ בחור נחמד מאוד שהשתדל אבל אנחנו הזמנו חדר לשלושה במלון 4 כוכבים ושילמנו תוספת כדי להבטיח את המלון הטוב לדברי סקיל דיל. הגענו למלון סורגס וקבלנו במקום מיטה שלישית - שולחן אוכל מתקפל (לא צוחק מי שלא מאמין ישלח את האימייל שלו ויקבל צילום ) שנפתח למיטה
אחרי שפנינו לעומר והוא הגיע לחדר ונדהם, עם הקשרים המהוללים שלו הוא השיג לנו מיטה מתקפלת!!!! - (מדובר על מלון 4 כוכבים והזמנה מראש
כל הדיבורים על אפרה סקי באתר זה קשקוש בלבוש שנועד למשוך גולשים תמימים. מדובר על עיירת שינה מנומנת שחיי הלילה שם מתחרים באילו של מג'דל שמס.
בשביל לסיים את ההזמנה היינו צריכים להתקשר עשרות פעמים לחברה . טרטרו אותנו פעמים לסניפים בשביל לשלם באירו למרות שהתחייבו לקבל כרטיס אשראי באירו וכו
הסקי היה מצוין אבל אין לזה קשר לסקי דיל אלא לאתר המצוין של ואל גארדנה
שורה תחתונה לא נוסע בחיים איתם שוב.
הכי מצחיק בדרך חזרה לשדה התעופה מילאנו משובים- אני קטלתי אותם. אתם חושבים שחזרו אלי - כינים
גילוי נאות אין לי שום קשר לסוכן מתחרה, סתם אדם מהישוב שמתכנן חופשה מראש ונכווה איתם
השנה נסענו לבד לאישגיל - הזמנו לבד טיסות מלונות רכב- לא מצטער לרגע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מר פלד היקר, אולי תספר לנו... תגובה ל - 16 21/03/2008 18:56 לתגובה קודמת
תודה רבה פאודר
אני לא ערכתי השוואה בינם לבין אף אחד אחר פשוט הייתי מרוצה
אני מבין שיש עוד הרבה מה לדעת בתחום ויכול להיות שהייתי מרוצה במידה דומה גם בביצוע בפורמט אחר

בכל מקרה תודה על תגובתך הכנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אתרי סקי קרובים לורונה
להודעה הבאה:חג פורים שמח מצוות למטייל