כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה כללית (מאד) למתחילים... 23/03/2008 13:50 לתגובה הבאה
  mayatzunz לא מחובר mayatzunz  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אהלן. יש לי אוסף שאלות מאד בסיסיות... בגדול, איך מתחילים? איך מתכננים מסלול, סדר הגיוני לעבור בו ממדינה למדינה? איך בוחרים אתרים לבקר בהם, או מכריעים בין מדינה למדינה כשמשך הטיול מוגבל? אשמח גם אם מישהו יוכל להפנות אותי לשיחות שודאי התקיימו בפורום בנושא בעבר... תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה כללית (מאד) למתחילים... תגובה ל - 1 24/03/2008 15:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rtrtrt1 לא מחובר rtrtrt1  משתמש בינוני 95 הודעות עד כה
ראשית בשביל למצוא בפורום שאלות דומות אפשר לבצע חיפוש לפי מילים מסויימות

בתור התחלה הייתי ממליץ לכם לשאול את עצמכם מספר שאלות על מנת שתוכלו לארגן את הטיול המיוחל:

1. כמה זמן יש לכם
2. כמה תקציב יש לכם
3. באילו חודשים הטיול
4. האם יש איזורים, מדינות מועדפים\ות
5. מה סגנון הטיול בגדול, האם תרמילאים, על מזוודות, טיול סטלבט, חופים, טרקים, מסיבות, טבע, אטרקציות, ספורט אקסרים, תרבות, ארכיאולוגיה, וכו וכו

אחרי שתענו לעצמכם תתחילו לצמצם את הרשימה של המקומות לאחר חיפוש בטיפים ובפורום

לגבי סדר מדינות, כדאי לבדוק מזג אוויר
אפשר לקנות כרטיס טיסה למדינה מסויימת ולחזור ממדינה אחרת

בתור התחלה תתחילו עם זה, תקראו הרבה על המדינות שאתם חושבים עליהם על מנת שתחליטו מה אתם רוצים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הזמנת טיסות ושוטטות במהלך הטיול... תגובה ל - 2 27/03/2008 23:17 לתגובה קודמת
  mayatzunz לא מחובר mayatzunz  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
תודה, קודם כל. האמת היא שכשהיה לי קצת יותר זמן לשוטט בפורום, כבר ראיתי את התשובה שלך מפעם אחרת Smile בינתיים הייתי בהרצאה די מוצלחת על מרכז אמריקה, כך שאני פחות אבודה. עכשיו הצטמצמתי לשתי השאלות הבאות - האחת, האם למישהו יש המלצה היכן לקנות כרטיס טיסה? ראיתי כתובות של אתרי אינטרנט למיניהם, אבל אם מחפשים, מוצאים שלל חברות קיקיוניות שמוכרות כרטיס בפחות מ-1000$ ולא ברור לי עד כמה כדאי להסתבך איתן. שאלה נוספת. פרט לטרקים של כמה ימים, עושה רושם שרוב האתרים, הטיולים או האטרקציות דורשים מספר שעות, או חצי יום לכל היותר. בהנחה שאני לא כ"כ בקטע של לרבוץ על החופים - איך ממלאים שלושה חודשים מגיחות קצרות כאלה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה למנהלי הפורום ועורכי האתר
להודעה הבאה:עזרה בבניית מסלול וחישוב כסף....