כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גיל - צריכה את עזרתך... 24/03/2008 21:26 לתגובה הבאה
  mayabee0 לא מחובר mayabee0  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
אני מתכננת טיול לאפריקה שיכלול תקופת התנדבות עכשיו מהתמונה ומזכרוני יש לך איזשהוא ניסיון בעניין ואני די אבודה ולא כל כך יודעת מאיפה להתחיל (למרות שדווקא הייתי בהרצאה על אפריקה לפני כשבועיים)

אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי בעניין

תודה
מאיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גיל - צריכה את עזרתך... תגובה ל - 1 25/03/2008 09:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4992 הודעות עד כה
אהלן Smile
אם ככה הדבר הראשון שאני יכול להמליץ עליו זה שתבואי לערב ההתנדבות בעולם שלנו עוד שבוע, יהיה שם הרבה מידע שיכול לעזור לך.

מעבר לזה - האם הכיוון הוא מזרח אפריקה? ולכמה זמן? יש לנו כאן הרבה המלצות על אירגונים בטנזניה, באוגנדה ובקניה. נסי להתחיל מהלינק כאן משמאל -----> סיפורי מתנדבים. יש שם דו"חות התנדבות של לא מעט חברים שהתנדבו באיזור, כולל שני דו"חות שלי. זה יעזור לך לעשות טיפה סדר בסדרים, ואחר כך - אני כאן לכל שאלה Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גיל - צריכה את עזרתך... תגובה ל - 2 25/03/2008 14:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mayabee0 לא מחובר mayabee0  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
אז זהו ש.......... מבחינתי כל האופציות פתוחות ובגלל זה הייתי רוצה לשמוע אישית ממי שהיה ויודע מה מומלץ .
אני טסה עם חברה ולוקחת בחשבון את העובדה שנהיה 2 בנות ולכן הייתי מעדיפה לא לקחת סיכונים מיותרים ולכן גם לגבי מדינות האופציות עוד פתוחות כרגע התכנון הוא לטוס לכ4 חודשים והייתי מעדיפה לדעת אם באמת יש משהו שיותר "כדאי" מבחינת מדינות וכנ"ל לגבי ההתנדבות (כבר עשיתי טיול בדרא"מ אז מבחינת תנאים אין הרבה בעיה כבר הורגלתי לעניין...)

לצערי לערב ההתנדבות אני לא יכולה להגיע, האם ידוע לך כבר על תאריך נוסף לערב כזה?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גיל - צריכה את עזרתך... תגובה ל - 3 27/03/2008 11:13 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4992 הודעות עד כה
אהלן Smile
עדיין לא ידוע לי על ערב התנדבות נוסף, אבל ראיתי שיש ערב של גו אקו ואת יכולה אולי לנסות שם.

האם יצא לך לקרוא את סיפורי ההתנדבות? אני חושב שהם נותנים תמונה לא רעה של האפשרויות באפריקה, ובעיקר במזרח היבשת. אם את שואלת לגבי מקומות מומלצים אני יכול להגיד שהמזרח הוא האיזור הנפוץ ביותר להתנדבות. הדרום (דרא"פ, נמיביה, בוטסוואנה ועוד) נחשב למפותח ביותר ביבשת, אבל גם בו יש כמובן הרבה הזדמנויות התנדבות. היתרון של איזור זה הוא התשתית הטובה יחסית והאנגלית. במזרח התשתיות פחות מפותחות, אבל יש תחושה יותר "אפריקנית", ואווירה מיוחדת. באוגנדה וקניה קל יחסית להסתדר עם אנגלית, אבל בטנזניה (הנפלאה!) זה יותר מורכב.

לגבי המערב - אני לא הייתי בו, אבל הוא תמיד נראה לי מקום מרתק. יש שם אפשרויות התנדבות רבות, ובהחלט שווה לשקול אותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באפריקה ללא עלות
להודעה הבאה:3/04/08 מפגש התנדבות בעולם