כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עקב בעיות התחברות דיווח קצת מאוחר .... 27/03/2008 21:45 לתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
כפי שכתבתי טסתי ביום שלישי האחרון למינכן. כשנחתנו גילינו פתיתי שלג צחורים ונחמדים מדשדשים להם דרכם ארצה.
לאחר שכירת הרכב שמנו פעמנו לאוסטריה (על פי תחושה Smile ) , כל הדרך היתה רצופה בסופת שלגים אחת גדולה. השלג לא פסק היה ממש כייף.
בוקר רביעי:
שלג כבד עדיין יורד וכל האזור מכוסה במעטה הלבן המשגע . ביציאה מהחניה הכרזתי כי אני לא יורדת להרכיב שרשראות מפאת השלג, קור ושאר מיני בישין. הרכב סחב ולפעמים בקושי רב כאשר מנורה קטנה מולי עם ציור של רכב מחליק נדלקת חדשות לבקרים. עברתי בשלום את העליות והגענו לאתר. אני שאוהבת לגלוש כאשר יורד שלג נהניתי מאוד אך לקראת הצהריים פסק השלג.
הראות היתה טובה.
הבוקר- יום חמישי.
קמנו לגלות כי הכביש הפנימי שהיה מכוסה שלג אינן לבן יותר. השלג פסק ומהר מאוד החל להעלם. באתר היה מדהים לא שמשי אך בהיר. לקראת הצהריים במקומות הנמוכים יותר היה עיסתי קמעה.
ליד הגונדולה בתחתית ההר והטי-בר האדמה החלה לצוץ.
למעלה היה נהדר.
אחר הצהריים -ערב החל לרדת גשם. תחזית למחר....מחר. כאשר אקום אגלה מה מחכה לי. נראה לי כי ירד גשם אך אני מקווה שאתבדה.
בקיצור- היו היום כמה שעות טובות של גלישה עבודה על טכניקה ומקצה שיפורים והכי נהניתי מהקצרים- הברך שנפצעה בפעם שעברה אותתה לי קלות אך לא משמעותי.
ובנימה אופטימית אפרד זו. בתקווה כי מיכאל וניסים הנמצאים בפלכאו נהנים גם כן.
רינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  טוב לשמוע ממך תגובה ל - 1 29/03/2008 16:25 לתגובה קודמת
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
ועוד לשמוע שאת נהנת. ואני פה עם החמסינים האלה. כיף לכם. כן, אכן שבוע מושלג.

טוב לשמוע גם כי הברך לא הפריעה לך. להיזהר בבקשה, צריך בית עם מארחת למפגש הפורום.

תמשיכי להנות יחד עם משפחת מיכאל וניסים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:10 המכות למטייל הישראלי - מה אתם חושבים?
להודעה הבאה:דחוף! מציאת דירה באתר עצמו