כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עדכון תחזית מז"א - נראה שהאביב הגיע 28/03/2008 22:00 לתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אמנם השעה מאוחרת מהרגיל, אבל הבטחתי דיווח אחרון.
באיטליה נהוג לדבר על Marzo pazzo (מרץ המשוגע), ואכן מרץ השנה הצדיק את המוניטין שלו. אחרי פברואר אביבי עד קיצי שב מרץ והזכיר שהעונה עוד לא נגמרה. במקומות הנמוכים השלג החדש כבר היה דקורטיבי בלבד ובינתיים רובו נמס, אבל בחלקים גבוהים יותר של האתרים עדיין יש תנאים טובים. אחרי שבוע קר למדי התחילה אתמול התחממות קלה שתגיע לשיאה ביום ראשון, והשבוע הבא כבר יהיה יותר אביבי וחמים. ביום שני תהיה התקררות ואף תוספת של שלגים בעיקר בצרפת, והימים שלאחר מכן יהיו מעט חמימים יותר. לקראת סוף השבוע תהיה התקררות נוספת ומעט שלגים, והפעם בעיקר באוסטריה סביב יום חמישי. כאמור, הטמפרטורות כבר יהיו הרבה פחות חורפיות השבוע ובסה"כ המגמה מתחילה להיות אביבית עם טמפרטורות חמימות יותר וגם תזזיתיות כמקובל בעונה. בסוף השבוע הבא איתן כבר יהיה בשטח, וגם אם עכשיו מוקדם מדי לדעת מה התחזית זה כנראה מתכון למזג אוויר סגרירי, לפחות בשוויץ...
אז זהו, מבחינתי זה עדכון התחזית האחרון לעונה זו, שלפחות מבחינת מזג האוויר היתה לא שגרתית. שלגים מוקדמים שתרמו לחנוכה לבן בשבוע הראשון של דצמבר, ינואר מוצלח לגולשים, פברואר יבש עם טמפרטורות גבוהות ומרץ שהוכיח כי גם חודש זה הוא חלק מהחורף. נהניתי להיות מחובר לפורום, ןמקווה שגם בשנה הבאה אוכל לתרום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עדכון תחזית מז"א - נראה שהאביב הגיע תגובה ל - 1 28/03/2008 22:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tami9 לא מחובר tami9  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
תודה רבה על דיווח זה לו חיכיתי וכל הדיווחים,מאוד מקצועי ועם זאת כתוב בצורה ברורה לכולם.
עוד שלוש שעות נוסעים לנתבג בדרך לLECH ,כתוב שיש בסביבות 450 סמ שלג,נראה לי שיספיק לנו גם במזג אויר אביבי Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בגרמנית יש אימרה לאפריל שאינו יודע מה הוא רוצה תגובה ל - 1 29/03/2008 12:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
עופר
תודה על שירות תחזית מזג אויר לעונה זו. אני תקווה כי שנה הבאה נראה אותך מככב שנית.
אני מאמינה כי אף שלא כולם תמיד הגיבו (כמוני)לכתיבתך הרי שקראו זאת בשקיקה.
כעת אני באוסטריה- השמש זורחת. הציפורים מצייצות ומסביב ירוק.
אכן האביב בפתח.מקווה שנראה אותך במפגש
רינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אז למה את לא מביאה את האמירה במקור, שנלמד? תגובה ל - 3 29/03/2008 22:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 654 הודעות עד כה
וכפי שיסכים עמיתי המלומד שוקרוט - המביא דברים בשם אומרם ....
(ובטח זה חל גם על מי שמביא דברים בשפת אומרם)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עופר הרבה תודות. אין עליך.ראה מה צפוי בסוף השבוע תגובה ל - 1 30/03/2008 15:03 לתגובה קודמת
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עלות רכבת ממינכן לאישגיל
להודעה הבאה:סרטונים...