| 1. הזמנת מלונות בארה"ב |
30/03/2008 13:29  |
| |
nemet |
160 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 2. הזמנת מלונות בארה"ב תגובה ל - 1 |
30/03/2008 14:05   |
| |
שושי |
3098 הודעות עד כה |
|
|
|
מכל משקראתי ובדקתי,הכי זול,נוח וכדאי זה להזמין ישירות מהמלון,אתה לא צריך לשלם שום דבר מראש,חוץ מלס ואגס,הם לרוב לוקחים עבור היום הראשון,ואותו דבר בשמורות טבע,ביתר המקומות לא משלמים,אבל בכל זאת המחיר שמור
על כל מקרה אתה חייב כרטיס אשראי בינלאומי,כי מוסרים אותו בהזמנה,שלא לדבר שאם תזמין דרך איזה חברה,משלמים על הכל,וכמובן בבינלאומי
|
|
|
|
|
|
| 5. גליה תגובה ל - 3 |
30/03/2008 17:46   |
| |
שושי |
3098 הודעות עד כה |
|
|
בסוף הזמנתי ברסורט,המיקום טוב,בצד הדרומית של הסטריפ,מאחורי הMGM,בטריפדויזור,כולם נותנים לו 5 נקודות,וכל הרסורט הוא ללא עישון,לפחות לחזור לחדר,טוב זה יותר בית מאשר חדר,יהיה לי אוויר נקי,הוא גם עם ארוחת בוקר,מתאים לי מקום שקט לחזור אחרי הבלגן של הבתי המלון הגדולים איפה שנסתובב כל היום
http://www.shellhospitality.com/hotels/desert_rose/index.htm l
|
|
|
|
| 6. הזמנת מלונות בארה"ב תגובה ל - 1 |
30/03/2008 18:12   |
 |
סיגלית - הנהלת הפורום |
6633 הודעות עד כה |
|
|
איני מכירה את האתר הזה ספציפית, אך יש כמוהו עוד רבים אחרים. כולם מקבלים ללא בעייה כרטיס אשראי ישראלי. חשוב לבדוק מה המחיר הסופי כולל כל המיסים (שעלולים להוות לעיתים תוספת נכבדת ביותר) ובעיקר: מה מדיניות הביטול (שעלולה לעיתים להיות מאד נוקשה באתרים אלה).
אני אישית אוהבת יותר את אקספדיה, Travelocity ו- TravelNow מהאתרים הזרים ואת אלדין טרוול הישראלי.
מצורף קישור לאתרי סיטונאים רבים. תמיד כדאי להשוות את המחיר בין כולם ובעיקר לאתר הרשמי של המלון או הרשת.
|
|
|
|
| 7. סיגלית תגובה ל - 6 |
30/03/2008 18:24   |
| |
שושי |
3098 הודעות עד כה |
|
|
|
הנה משהו שלמדתי,בכל הנסיעות למזרח הרחוק,שם ההזמנות הם בחברות,ולא ישר למלון,שזה יותר יקר,וההזמנות לטיסות,הכל רק בכרטיס בינלאומי,מה גם אקספדיה,מקבל כרטיס מקומי?
לא ידעתי שזה בכלל אפשרי בשום מקום בעולם,אבל אם את אומרת אז כן,כי יש לך ניסיון בזה
|
|
|
|
| 8. סיגלית תגובה ל - 7 |
30/03/2008 20:16  |
| |
agatha1 |
1203 הודעות עד כה |
|
|
אקספדיה מקבלים מתמיד כרטיס אשראי ישראלי , אבל בינלאומי. כמו
Hotels.Com .
"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
|
|
|
|