כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים... 31/03/2008 19:34 לתגובה הבאה
  avielgreenberg לא מחובר avielgreenberg  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם.
אני מתכנן עם חבר טיול של כמה חודשים (5-7) לדרא"פ ואז לעלות עד לטנזניה דרך מדגסקר ומוזמביק.
הבעיה היא שאנחנו אלופים בתכנונים, אבל אין לנו שום מושג לגבי עלויות, והדבר קריטי לנו להחלטה אם לטייל בכלל באפריקה או ללכת עם העדר לדרום/מרכז אמריקה.
יש לכם מושג לגבי עלויות (בהערכה גסה) לחודש ממוצע של טיולים באפריקה?
אנחנו רוצים לעשות שמורות יפות מצד אחד, אבל מצד שני אין לנו שום בעיה להתכלב.
תודה רבה רבה.
אביאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים... תגובה ל - 1 01/04/2008 07:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
אהלן Smile
אני מצאתי שהערכה של כ-30$ ליום היא די ריאלית לא כולל ספארי. מדובר על לינה בסכום של עד כ-10$ (לאדם בחדר זוגי), תחבורה (2-5$, תלוי ביעד. נסיעה של כ-10 שעות יכולה לעלות 25$, ויותר - יותר Rolling Eyes ), ואוכל עד 10$ ליום. מדובר בהערכה נדיבה למדי, ואפשר בפחות, אבל לשלב התכנון היא צריכה להיות מתאימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש הבדל בין הארצות השונות? תגובה ל - 2 01/04/2008 19:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avielgreenberg לא מחובר avielgreenberg  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
דבר ראשון תודה רבה (עד עכשיו לא ידענו אם זה סדר גודל של 10$ או 100$ ליום).
ההערכה שלך תקפה גם לארצות ה"יקרות" יחסית? כמו דרא"פ, טנזניה ומדגסקר?
וכמה עולה (בערך) שבוע של טיול בשמורה?

אה, ועוד משהו - מישהו סיפר לי שאפשר לקנות ג'יפ בדרא"פ, לעשות מסלול סיבובי (דרא" פ-בוצואנה-זימבבואה-נמיביה-טנזניה -מוזמביק-דרא "פ), ואז למכור את הג'יפ בדרא"פ בסוף. מישהו שמע על העניין או שיש לו המלצות בנוגע לרעיון?
תודה רבה.
אביאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יש הבדל בין הארצות השונות? תגובה ל - 3 02/04/2008 08:52 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
בוקר טוב Smile
ההערכה שלי התבססה על טנזניה, ותקפה, בגדול, למדינות המזרח. דרא"פ מעט יותר יקרה, ובוטסוואנה (מעדויות שמיעה בלבד, לצערי) יקרה ממנה. בשמורות בטנזניה, שהן היקרה שבשמורות, יום ספארי יעלה כ-120$-140$, תלוי בחברה, בכמות האנשים, וביכולות המיקוח Smile

המסלול עם הרכב נשמע סביר לחלוטין, ויש גם מי שלוקחים אותו בדרא"פ ומוכרים אותו בטנזניה או קניה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרום אפריקה - מקום מצויין לירח דבש
להודעה הבאה:ספארי באפריקה

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר