כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  המלצות למסלול פארקים בצפון-מערב ארה"ב 01/04/2008 19:54 לתגובה הבאה
uree uree לא מחובר uree  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
יוצא, בסוף אפריל, במכונית מסאן פרנסיסקו לכיוון Yellowstone N.P.משם לכיוון Glacier N.P.ומשם לכיוון אלברטה וקולומביה הבריטית שבקנדה.
אין לי הגבלה בזמן ומוכן למסלולי הליכה.
מבקש המלצות למקומות שכדאי לבקר בדרך. תודה. אורי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות למסלול פארקים בצפון-מערב ארה"ב תגובה ל - 1 01/04/2008 22:44 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2005 הודעות עד כה
סוף אפריל זו ממש לא תקופה טובה לילוסטון ואני חושב שגם לרוקיס הקנדיים. בודאי אם אתה רוצה לטייל ברגל. בעונה זו עוד יהיה הרבה שלג על הקרקע ואיפה שכבר הפשיר יהיה בוצי. גם סופות שלג עוד אפשריות בסוף אפריל וגם בתוך מאי. גם כשכבר המזג טוב, תהליך פינוי השלג שהצטבר כל החורף מהכבישים לוקח שבועות. לדוגמא, הנה לינק מאתר פארק גליישר, לפיו הדרך הנופית שחוצה את הפארק נפתחת רק בסוף מאי\תחילת יוני.
http://www.nps.gov/glac/planyourvisit/hours.htm

מה זה נקרא "אין הגבלת זמן"? כמה זמן חשבת לטייל? אם באמת אין לך הגבלת זמן, הייתי מנצל את החודש הראשון (או יותר) לטייל באיזורים יותר דרומיים (דרום קליפורניה, יוטה, אריזונה,...) ורק אח"כ מתחיל להצפין.

בפארקים הלאומיים בארה"ב יש מרכזי מבקרים בהם ניתן לבקל מפות והכוונה למסלולי הליכה בהתאם לדרגת הקושי ומשך הזמן שאתה מבקש. מאד מומלץ לעשות זאת בהגעה לכל פארק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דרושה עזרה בדחיפות לפני הזמנת כרטיסי טיסה
להודעה הבאה:הצעות לטיול בארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף