| 1. לינה ביפן - עזרה |
03/04/2008 00:18  |
| |
eliorg |
2 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם! אנחנו מתכננים טיול ליפן לשבועים בערך-
נחיתה באוסקה ב17 באפריל, עזיבה מטוקיו ב2 למאי.
אנחנו קונים כרטיס רכבות לשבועיים.
חשבנו על מסלול כללי כזה:
שבוע 1 - שינה בקיוטו וטיולים יומיים בסביבה
יום יומיים באמצע - טיול לטאקיאמה בהרים ושינה שם
שבוע 2 - שינה בטוקיו וטיולים יומיים בסביבה
כמובן שהמסלול נתון לשינויים אם נגלה ששווה לישון במקומות נוספים.
התקציב המועדף עלינו לשינה הוא בין שישים למאה דולר לאדם ללילה, כאשר אנו רוצים חדר זוגי בלבד (ללא אורחים נוספים).
מכיוון שנזכרנו מאוחר והטיול כבר קרוב, נשמח לקבל המלצות ל-
מלונות טובים במחירים שהזכרתי בקיוטו והסביבה, בטאקיאמה ובטוקיו,
רצוי דוברי אנגלית...
האם כדאי לישון בבית שלום? אם כן אז איזה מומלץ? כתובות? טלפונים?
האם כדאי להזמין מלונות לכל הטיול או להשאיר משהו למזל?
שאלה נוספת - איך מגיעים לטאקימה - נדמה לי שכרטיס הרכבות לא יהיה תקף כי אין רכבות המגיעות לשם?...
ודבר אחרון לגבי כרטיס הרכבות, האם כדאי להזמינו לשבועיים רצוף או שני כרטיסים של שבוע?
תודה מראש למשיבים המהירים!!!!!
|
|
|
|
| 2. לינה ביפן - עזרה תגובה ל - 1 |
03/04/2008 15:03   |
| |
chenarie |
32 הודעות עד כה |
|
|
היי,
אני עדיין לא נסעתי ליפן אבל נוסע בקיץ... ומכיוון שאני ממש מתכנן הכל באופן מפורט ביותר נראה לי שאוכל לעזור:
- בנוגע ללינה: בקיוטו יש הוסטל של תרמילאים שבו יש אופציה גם לחדר זוגי פרטי, נראה לי בגבול ה60-70 דולר ללילה.
בטוקיו, חדרי ריוקן בסגנון יפני יכולים להיות בטווח הרלוונטי
ובטאקאיאמה יש אופציה ללינה בחדר פרטי לזוג ב68 דולר כמדומני, בכול מקרה ממליץ לבדוק באתר: http://www.japan-guide.com/e/e2025.html
בתי שלום, יש בקיוטו ובטוקיו אבל אני יודע שהם מארחים רק זוגות נשואים! אם אתם נשואים- שווה לבדוק את האופציה הזו- אין לי מושג לגבי כתובות...
ממליץ להזמין מראש לכל הטיול- עונה זו היא עמוסה מאוד וייתכן שתהיו בבעיה...
(אגב, אם תעשו את הסיור באלפים היפנים שווה לעשות את הסיור לכיוון אחד מTOYAMA לSHAINOOMACHI ומשם לקחת JR לטוקיו ולישון שם....)פרטים ב: http://www.japan-guide.com/e/e7550.html
- רכבות: יש רכבת של JR מקיוטו לטאקאיאמה- עם החלפה אחת בנגויה- פרטים ב: http://grace.hyperdia.com/cgi-english/hyperWeb.cgi
מקווה שעזרתי...
|
|
|
|
| 3. לינה ביפן - עזרה תגובה ל - 1 |
03/04/2008 19:37   |
|
זה לא טוב לישון את כל הלילות בקיוטו או טוקיו ולהסתמך על טיולי יום. הייתי יוצא מקיוטו ליומיים לביקור בקנזאווה ואולי באתר הנוסף שהזכרת. מטוקיו את יכולה לעשות טיול יום למשל לקמקורה אבל מה עם ניקו ואיזור פוג'י/הקונה? לשניהם את חייבת לצאת מהעיר כולל לינה.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
|
| 6. לינה ביפן - עזרה תגובה ל - 5 |
09/04/2008 00:30   |
|
נכון. יש מקומות שדורשים לינה מחוץ לקיוטו וטוקיו.
לא הייצתי בהירושימה אז אני לא יכול לענות על איזור זה.
אני יכול להגיד לך שמקיוטו לנתי 4 לילות וזה כלל גם ביקור בנארה שזה בהחלט טיול יום שאפשר לעשות משם. ממש קצר ברכבת.
לעומת זה נסיעה לקנזאווה דורשת לפחות לינת לילה שם. אני לנתי שם שני לילות היות והגעתי לפנות ערב, ביליתי שם יום שלם ולנתי לילה נוסף ובבוקר ברכב בטיול לאורך הים עד החזרה לקיוטו.
בטוקיו לטעמי מספיק יומיים שלושה. אפשר לצאת לטיול יום בקמאקורה.
לעומת זאת איזור ניקו וגם איזור פוג'י/הקונה דורשים יומיים כלומר שני לילות לינה בכל איזור. אין טעם להגיע לשם ולחזור לעיר הגדולה באותו יום.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|