כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה בבקשה-בקשר להשכרת רכב... 03/04/2008 10:07 לתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 316 הודעות עד כה
הי חבר'ה אני ממש השתגעתי כבר בנושא השכרת הרכב, הייתי רוצה לשכור רכב בארגנטינה ולעבור איתו לצ'ילה ושום, ואני מתכוונת באמת שום חברת השכרה, גם בינלאומית לא מוכנה שאני ייעשה דבר כזה!!! הטיול שלי כבר מתוכנן הטיסות הכל סגור ורכב אין לי אני ממש שוקלת לבטל את הכל מרוב ייאוש, אני מתחננת אם יש מישהו ששכר רכב דרך הארץ או דרך חברה בחו"ל בבקשה תכתבו לי עם איזו חברה אני כבר עשיתי את כל הבירורים האפשריים והאופציה האחרונה שלי היא מישהו שמכיר ושכר דרך חברה מסוימת...
המון המון תודה
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה בבקשה-בקשר להשכרת רכב... תגובה ל - 1 03/04/2008 11:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  suede2 לא מחובר suede2  משתמש פעיל 207 הודעות עד כה
אני לא ממש מבינה למה לא נותנים לך לעשות את זה, יש אישור מיוחד שצריך למעבר הגבול וזהו. בהנחה שמחזירים את הרכב באותה מדינה שלקחתם אותו, כל מה שעושים באמצע לא משנה לאף אחד. האישור עולה כסף, אבל זה "מגולם" במחיר ההשכרה. זה משהו שכולם עושים.
אנחנו שכרנו את הרכב במקום, יומיים או שלושה מראש הזמנו אותו ולא היתה בעייה. אולי שווה לכם לעשות את אותו הדבר, להגיע לעיר או יישוב תיירותי ולהזמין שם רכב- ברילוצ'ה, פוקון, טמוקו או פוארטו מונט (צ'ילה).
בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה על התשובה...אבל תגובה ל - 2 03/04/2008 12:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבעיה היא שאנחנו ממש קצרים בזמן וכל שנייה ממש חשובה לנו אז רצינו לא לבזבז זמן על אוטובוסים ומעברים אלא, לעשות את הכל עם אותו הרכב מברילוצ'ה לרדת דרומה עד אושוויה, ואני גם ממש לא מבינה מה הסיפור התחננתי ואמרתי שאני ישלם כל קנס רק שיתנו לי והם פשוט לא מוכנים הם טוענים שיש חוקים ויש כללים וזהו נקודה אין עם מי לדבר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה על התשובה...אבל תגובה ל - 3 03/04/2008 13:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zehavit_l לא מחובר zehavit_l  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אין שום בעיה לעבור עם הרכב ממקום למקום
אני חזרתי לפני שבועיים ושכרנו רכב ועברנו איתו את הגבול כמה פעמים
אין שום בעיה עם זה בכלל, לסוכנות כבר היה אישורים מוכנים מראש
ככה שאני לא מבינה מי אמר לך לא וזה גם לא הגיוני
אנחנו שכרנו רכב בברילוצה ועשינו איתו את הקרטרה אוסטרל שזה בצילה בכלל
בקיצור תעשה חיפוש על מקומות השכרה ותתקשר להזמין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בבקשה תן לי את השם/ המייל שלהם, תגובה ל - 4 03/04/2008 17:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא אומרת לך סתם כל החברות ואם אתה רוצה אני יפרט: אויס, הרטז,באדג'ט, אלאמו, שאני ימשיך... בקיצור אני ממש ישמח אם תעזור לי ותיתן לי את המייל שלך או כמה פרטים איפה הזמנת....
וגם האם החזרתם בברילוצ'ה או אחרי הקרטרה?
תודה רבה רבה מראש
מיכל -
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בבקשה תן לי את השם/ המייל שלהם, תגובה ל - 5 04/04/2008 13:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eladv6 לא מחובר eladv6  משתמש פעיל 3453 הודעות עד כה
אני שכרתי עם בריקוצ'ה מברילוצ'ה ואון רנט א קאר באל קאלאפטה, ושניהם אפשרו לי לעבור את הגבול. צריך לקבל מהם אישור על שווי הרכב למכס + אישור על ביטוח צד ג', וכן טופס שמכיל רובריקות לחתימה ביציאה וכניסה של כל מדינה (לוודא שחותמים לכם בכל כניסה ויציאה מכל מדינה).

האתרים של החברות:

http://www.baricoche.com.ar/

לבריקוצ'ה צריך לכתוב בספרדית, אם את לא יודעת אז אפשר להשתמש בשירות תרגום כמו בבלפיש של אלטה-ויסטה או זה של גוגל.

http://www.onrentacar.com.ar/index_i.html

לאון אפשר לכתוב באנגלית.

כשאני שכרתי מהם לא היה תשלום נוסף על יציאה מהארץ, ולא היה צורך בהכנת טפסים או מסמכים מראש.

אלעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אלעד המון תודה.... תגובה ל - 6 06/04/2008 08:52 לתגובה קודמת
כבר שלחתי E-MAIL לסוכניות אני ממש מעריכה את העזרה.
תודה ושבוע טוב
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול משפחתי בארגנטינה באוקטובר?
להודעה הבאה:הצעות ל 2-3 שבועות ביולי

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף