|
|
|
|
|
| 6. המבצע של הום סנטר MAJESTY MIRAGE PARK תגובה ל - 2 |
22/04/2008 21:17   |
| |
olegkor |
2 הודעות עד כה |
|
|
אז ככה
כהחלטתי לצאת לטורקיה חיפשתי תגובות ומצאתי תגובה אחת בלבד למלון הזה
MAJESTY MIRAGE PARK ולצערי (בדיעבד) היא הייתה טובה, אז הינה התגובה האמיתית
כשהגענו לחדר היה בו ריח מוזר אך פתחנו את המרפסת וזה עזר לזמן מה.
כיוון שהגענו בשעה 22:00 בלילה איחרנו לארוחת הערב (דרך אגב הנסיעה למלון כ-שעתיים) והלכנו לארוחת לילה ב 23:00, ברגע שנכנסנו לחדר אוכל נדהמנו לגלות שיש שם כמה סלטים ברמה של שאריות. אך בגלל שרצינו שהחופשה תהיה מהנה אמרנו לעצמינו שזה רק נשנוש ונראה מחר.
למחרת ירדנו לארוחת בוקר "סבירה" (אם שרתת בחי"ר) כי אני כאיש ח"א לא אהבתי אותה בכלל. כל הסלטים בלי טעם קינוח מאוד יפה אך ללא טעם או מגעיל. אך אמרנו נמתין לארוחת צהריים שם בטח נוכל בשר ,כן בטח למרות שאני אוהב דגים, חברתי לא אוהבת ולא היה מנה אחרת חוץ מדג אחד ויחיד.
אם כך אמרנו כנראה במלון הזה ארוחת הערב היא העיקרית ושם נקבל את הפינוק (מאאאאאד רצינו שהחופשה תצליח), ואכן היה בשר (סוג אחד כמובן) שווארמה מעוף, אך זה לא שיא החוצפה, בשווארמה עמד אחד הטבחים וחילק מנות קטנות של הבשר, וכאשר "בחוצפתי" ביקשתי תוספת (הרי הכל כלול) קיבלתי שתי חתיכות נוספות של שווארמה לצלחת, וכך הייתי צריך לעמוד 3 פעמים בתור כדי לאכול מנה נורמאלית של בשר.
כך היה גם בימים האחרים.
לאחר שחזרנו אני וחברתי בדקנו תגובות באתרים ברוסית (הרוסים מבקרים הרבה בטורקיה) והבנו כי לא רק אנחנו סבלנו במלון הזה, מצאנו עשרות תגובות מזעזעות על המלון, כך שחופשתנו הייתה "יחסית בסדר"
נ.ב גם המיניבר בתשלום ואין חנויות או מסעדות במרחק פחות מ 25 דקות הליכה מהמלון
אני מניח שהבנתם שאין מה לבוא למקום המוזנח הזה ואני מקווה שעזרתי למישהו אם כן אשמח אם תשאירו תגובה כאן או שלחו לי למייל כי מציל נפש יהודי אחת כאילו הציל עולם ומלואו
|
|
|
|
|