כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק 04/04/2008 22:37 לתגובה הבאה
  pantar לא מחובר pantar  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
שלום,
אנחנו מגיעים לבנקוק למספר ימים וצריכים מלון הכי קרוב לMBK שאפשר, כך שלא נצטרך מונית / טוקטוק כדי להגיע לשם.
אנחנו לא רוצים ל"התכלב" אבל גם לא מלון פאר יקר מדי...
יש למישהו המלצות?

תודה!
פנינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 1 05/04/2008 09:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבי לוי אבי לוי לא מחובר אבי לוי  משתמש פעיל 1236 הודעות עד כה
העיקרון באזור הזה המלונות מאוד יקרים יש באזור את מלון אסיה שהוא לא רע במיקום ובמחיר השירות לא רע, ודרך המלון יש יציאה לרכבת העלית שזה נח מאוד .
בנגקוק בנגקוק
בנגקוק(גודל:11.02KB)בנגקוק(גודל:15.67KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצטרף לאבי. תגובה ל - 2 05/04/2008 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן ש איתן ש לא מחובר איתן ש  משתמש פעיל 1793 הודעות עד כה
מצטרף להמלצה של אבי
מלון אסיה קרוב(רכבת עילית) טוב נוח ונעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 1 05/04/2008 13:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גילוש לא מחובר גילוש  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
אז ככה חזרתי עכשיו מתאילנד
ושהייתי באסייה הוטל פחות או יותר סביר המלון קצת ישן לא הייתי חוזרת אליו עלות לחדר קטן עולה 1800 בהט ולחדר קצת יותר גדול 2200 בהט האמת שאין הבדל בין החדרים ,הריח בפרוזדור של עובש חזק ישנם שם קומות עישון בשני סוגי החדרים...........אם בא לכם להשקיע טיפה יותר יש מלון באיזור הSIAM סקוור מעולה בשם NOVE הוטל איזה שירות מעולה אין לי מילים...........
אגב צירפתי תמונה של מלון אסייה הוטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 4 05/04/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dudishin1 לא מחובר dudishin1  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
אני הייתי במלון שנמצא שלוש דקות מהאסיה הוטל וקרוב לרכבת..וכמעט חצי מחיר מהאסיה הוטל..היה נחמד מאוד

http://www.sawadee.com/hotel/bangkok/samranplace/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 5 05/04/2008 16:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובות המהירות!
בדקתי את המלון שנמצא ליד ASIA הוא באמת נראה נחמד אבל אני צריכה מלון ממש קרוב לMBK - אנחנו מגיעים עם 2 תינוקות ואין מצב לטוקטוק או הליכה ברגל ליותר מדקה בזיהום הנוראי של בנקוק..

מישהו מכיר את מלון RENO? ראיתי שהוא במיקום מעולה ממש מול הMBK אבל חשוב לי לשמוע המלצות ממישהו שכבר היה שם.

פנינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 6 05/04/2008 16:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1561 הודעות עד כה
יש מלון שמחובר ל MBK
אבל יקר (יחסית)
Pathumwan Princess
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 7 05/04/2008 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן, שמעתי עליו. הוא נראה ממש אחלה אבל עולה בסביבות 170$ ללילה, קצת יקר...

עדיין מחפשת המלצות על RENO HOTEL או על KRIT THAI MANSION - שניהם צמודים לMBK אבל לא ברור אם נעים לשהות בהם.

מישהו מכיר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. דרושה המלצה על מלון ליד הMBK בבנקוק תגובה ל - 8 05/04/2008 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי מחובר שושי  משתמש פעיל 2724 הודעות עד כה
באחד הנסיעות הינו במלון ששולחת לך את הלינק,חדרים גדולים ונעימים,ארוחת בוקר טובה,7/11 ממש ליד,הוא מאחורי MBK,ממש מרחק הליכה קצרה,מלון מאוד יפה,לא מבינה למה הוא זול ,כי זה בובלה של מלון
http://www.sawadee.com/hotel/bangkok/soltwin/pictures.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לשוש -באמת ניראה טוב מתיי היית בו לאחרונה? תגובה ל - 9 06/04/2008 02:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רציתי להחליף מאזור סוקמוויט קצת לסיים .
בנגקוק אזור סיים בנגקוק אזור סיים
בנגקוק אזור סיים(גודל:13.82KB)בנגקוק אזור סיים(גודל:9.76KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לשוש -באמת ניראה טוב מתיי היית בו לאחרונה? תגובה ל - 10 06/04/2008 09:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היתי לפני הרבה שנים,אבל בדקתי המלצות של האנשים,וממשיכים להיות טובים,מה שנעלם מכל החברות זה המלון מנדרין,מאוד אהבתי אותו,מה,סגרו אותו?
בחזרה לטווין טאוארס:הסביבה היתה קצת מתה,אבל מרחק הליכה קצר מכל מקום,כשהינו שם זה היה מבצע של אלעל,טיסה ושלוש לילות,והמלון היה הזול ברשימה,והיה ממש מפואר,או הרושם התחלתי של תאילנד,אתה יודע ,דברים קטנים,שתי בנות יושבות כל הזמן קרוב לכניסה ומנגנות מנגינות ,שני בחורים שפותחים לך את הדלת,דברים שאם הזמן אתה לוקח כדבר של יום-יום,יש בריכה כייפית על הגג,והחדרים ענקים
אני לא יודעת מה המחיר עכשיו,כי היתי אחרי הצונאמי והכל היה מאוד זול,אבל נהננו מאוד במלון בציינטאון:Princess chinatown
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לשוש -באמת ניראה טוב מתיי היית בו לאחרונה? תגובה ל - 11 06/04/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הנה זה המלון שסיפתי לך קודם,הוא בלב השכונה סינית,ברחוב המרכזי,היה כיף לא נורמלי,עולה 10$ יותר ליום,אבל יום ולילה האזור,יוצאים לרחוב וזה פיצוץ של אורות,המלון ישן,אבל מפנק ונעים,הבריכה על הגה היא חלומית,והבאר-מסעדה בקומה 25 היא מסתובבת,משהו,בפעם הבאה חושבת שנחזור לשם
http://www.asiarooms.com/thailand/bangkok/grand_china_prince ss.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לשוש -באמת ניראה טוב מתיי היית בו לאחרונה? תגובה ל - 12 06/04/2008 10:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קיבלתי געגועים בבומבה,גם את המלון הזה אהבתי מאוד,לא הינו,אבל יש באזור מלא מועדונים,והרכבת התחתית עוברת משם,מקושרים עם כל העיר,בהזמנה דרך האתר הזה מקבלים ארוחת בוקר במסעדה לא יפה ,שידרגנו למסעדה בקומת הלובי,מפוארת,אני רואה שהמחירים עלו מאוד במלונות,כי לפני שנתיים שלוש שילמנו 32$
http://www.asiarooms.com/thailand/bangkok/the_grand_ayudhaya .html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מנדרין נהיה זוועה תגובה ל - 11 06/04/2008 19:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראיתי גם שבאתר אסיה רום זה יותר זול [1600 באט ] קראתי גם את ההמלצות על המלון והם בנוני + .
בכול מקרה תודה רבה אני עוד לא החלתתי אבל יש לי איזה מלון בובה חבל על הזמן ברחוב ריצארגד דטה 1700 באט.[ציפאיה פארק]
בנגקוק בנגקוק
בנגקוק(גודל:41.97KB)בנגקוק(גודל:20.80KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. Grand China Princess תגובה ל - 14 06/04/2008 23:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יוסי.ר לא מחובר יוסי.ר  משתמש פעיל 1716 הודעות עד כה
היינו במלון הזה לפני שבוע.
המלון נמצא ממש בלב הצ'איינה טאון.
מי שרוצה לעשות קניות בסמפאנג זה המקום האידיאלי.
המלון ברמה בינונית +, קיבלנו חדר דה לוקס בקומה 21 . נוף נהדר של בנקוק והנהר.
ארוחת בוקר מאוד מפנקת. המלון מאוד נקי והצוות נחמד .
שילמנו 2500 באט ללילה.
בשעות הערב צ'אינה טאון נסגרת ואין מה לעשות באזור.
בשעות היום עד שעה 5 סואן ורועש מאוד.
רחוב YAWARAT הרחוב המרכזי מלא בחנויות סיניות ומסעדות סיניות אמיתיות. נסו את אחת ומהם ובקשו DIM SAM 'חוויה לאוהבי האוכל התאילנדי והסיני במחיר מצחיק . 300 באט לארוחה מלאה לשני אנשים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 9 07/04/2008 14:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שושי,

תודה על ההמלצות.
הוא באמת נראה מלון ממש מפנק ביחס למעופשים באזור והמחיר מצוין.

אנחנו 2 זוגות עם תינוקות וחשוב לנו שהוא יהיה ממש קרוב לMBK כדי שלא נצטרך טוקטוק ולא נצטרך לגרור אותם בסרחון של בנקוק...

יש לך הערכה כמה דקות הליכה זה מהמלון לMBK?

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 16 07/04/2008 16:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עם תינוקות בעיניי זה רחוק להליכה,אולי 15 דקות,אבל בפתח של המלון יש מוניות כל הזמן,אם תבקשו טקסימטר,שזה אומר עם שעון,עולה פחות מי 2$
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. pantar תגובה ל - 17 07/04/2008 16:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא שקטה עם ההמלצה,לא בשבלכם עם תינוקות,כי האזור מחוץ למלון הוא לא יפה ומת,אתם צריכים משהו,שתוכלו ישר לצאת לסביבה נעימה,לא מבינה את הסיפור שליד המרכז קניות,מונית יפה וממוזגת עולה 50 באט,31 באט זה דולר,ממש גרושים,כמה אתם מוכנים לשלם אחפש לכם שזה לא יהיה יותר מ15 דקות מונית,כי ממש ליד הם או יקרים מאוד או ג'יפה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. סרחון?אזור סייאם ?אין לך מושג על מה את מדברת. תגובה ל - 16 07/04/2008 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

בנגקוק בנגקוק
בנגקוק(גודל:56.24KB)בנגקוק(גודל:51.93KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 18 08/04/2008 16:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזה מותק את!
חשוב לנו ליד הMBK כי ברור לנו שאת שלושת הימים בבנקוק נבלה בעיקר שם - קנ יות ואוכל , ולהכנס עם הקטנטנים למוניות כל פעם זה קצת מתיש וגם רוצים שיהיה קל אם עייפים לחתוך למלון בזריזות, אין לונ בעיה לשלם ל מוניות, פשוט מחפשים נוחות מקסימלית.
התקציב הוא בסביבות 60-90 דולר.

יש לך עוד רעיונות דומים? (ממש אהבתי את הטווינס)
פנינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 20 08/04/2008 18:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז תלכו למלון הזה,אם בערב לא תרצו לצאת,בלובי יש בית קפה חמוד עם זמרת,נעים לשבת שם,וגם יש כמה מסעדות,תוכלו לאכול במקום,אם לא תרצו להסתובב עם תינוקות
ועכשיו שאנו חברות,תרשי לי להגיד לך,על תבזבזו 3 ימים על MBK,כולה בגדים,תלכו לפחות לגרנד פלס,המקום מדהים,ישאר לך מזכרת לכל החיים מהביקור שם,לבזבז על כרטיס טיסה כל כך יקר,ולא לטייל?,אחרי יום שלם בקניון הזה הוא כבר יצא לכם מהאף
ערב אחד תבקשו מנהג מונית לקחת אותכם לnigth bazar in lumpini,זה שוק לילה נקי ונעים ביותר,ומקסים לשבת שם באחד המסעדות,האוויר נעים בערבים והקטנים לבטח ירדמו בעגלה

[עודכן ב:08 אפריל 2008 18:31:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 21 09/04/2008 14:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זו הפעם המיליון שלנו בתאילנד ועיקר היעד הוא האיים. אנחנו כבר מכירים קצת את בנקוק וחוץ צמשווקים לא נראה לי שנראה עוד אבל הרעיון של שוק הלילה מגניב!
הקטנטנים ממש קטנטנים אז צריך לעשות הפסקות ציצי-פיפי-קקי מדי פעם Smile (3-5 חודשים)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. לשושי - בקשר לtwin towers hote תגובה ל - 22 09/04/2008 17:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא צריכה מטפלת צמודה?,גננת בפנסיה,הרבה ניסיון עם ילדים,חחחחחחח
Laughing Laughing Laughing
תהנו!!
על תפספסו את השוק,תשאלו במלון איך קוראים לשוק הלילה בלומפיני,לא זוכרת את שמו,התינוקות,אחרי הציצי ישנו נהדר באוויר הצח,ממש נקי שם

[עודכן ב:09 אפריל 2008 17:53:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. באזר נייט לומפיני תגובה ל - 23 09/04/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

PC012610.JPG PIC04439 (Large).JPG
PC012610.JPG(גודל:20.18KB)PIC04439 (Large).JPG(גודל:11.03KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. באזר נייט לומפיני תגובה ל - 24 09/04/2008 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכון אבי,אבל יש שם לשוק הזה,היתי כל כך הרבה פעמים ולא זוכרת את השם,על כל מיקרה,ההמלצה שלי עם תינוקות,לאכול באחד המסעדות שליד המזרקות,ולא במתחם הגדול,בשבילנו אני הכי אוהבת את זה,אבל יהיה להם יותר נוח בשני
אכלת במסעדות?,אכלנו באחד ממש בפינה,מצויין!!!!,אכלתי מרק עם קוקוס,שבוע שרף לי בלשון,אבל היה טעים ברמות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. Suan Lom. זה השם. תגובה ל - 25 09/04/2008 19:50 לתגובה קודמת
  eyal1983 לא מחובר eyal1983  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה לגבי אודייפור
להודעה הבאה:שאלות בנוגע למדינות סביב תאילנד(בורמה לאוס וכד..)

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף