כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... 05/04/2008 15:57 לתגובה הבאה
  sivanfamily לא מחובר sivanfamily  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
שלום חברים,

סוף סוף נהיה באורלנדו בשבוע הבא.
היות וזו לא תקופת חופשה לעממי העולם אני מקווה שלא יהיה ממש מפוצץ...

שאלה אליכם:(הילדים בגיל 8 ו-11)
יש לנו 8 וחצי ימים שם והחלטנו על הדברים הבאים:

חצי יום מהצהרים: ??? (רק הגענו אבל רוצים טעימה)
יום: Magic K
יום: Epcot1
יום: Epcot2/MGM ??? (נוטים לוותר על MGM ?)
יום: Cape Canavarel (זה יום שלם או חצי ?)
יום: Universal Studios
יום: Wet & Wild
יום: פארק השעשועים ביוניברסל (Island of..)
יום: Sea World (יום אחרון שצריך להיות קצר יותר ורגוע יותר..)

אשמח להצעות והערות בקשר לסדר הימים והתוכן במטרה למקסם כמובן את ה- Fun..ולא למוטט אותנו סופית. אה כן - היכן הכי כדאי לקנות כרטיסים לכל הפארקים ?

תודה ! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 1 05/04/2008 17:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
אמנם הייתי באורלנדו מזמן, אבל אפקוט יומיים? רק חצי ממנו מעניין ולדעתי מספיק יום אחד ואפילו פחות. את עולם הים, לא הייתי שמה אחרון, כי הוא ממש לא יום קליל וקצר. אפשר בהחלט לבלות בו בכיף יום שלם. זה יום מאוד מהנה, יש גם שם מתקנים ויש מופעים שלוקחים זמן. גם כשהייתי באורלנדו וגם השנה בסן דייגו, זה היה בין הימים היותר מהנים. מאחר ואתם רוצים את היום האחרון יום קצר הייתי בוחרת במשהו אחר, אולי בפארק המים (לא יודעת כי לא הייתי שם).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 2 05/04/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1713 הודעות עד כה
אני חושבת שהעמסתם על החופשה שלכם תוכנית בלתי אפשרית שתמוטט אתכם לחלוטין.
מומלץ בחום אחרי כל יומיים פארקים לעשות הרפייה. אני לא רואה דבר כזה בכלל בתוכנית שלכם.
מסכימה עם סימה גם לגבי עולם הים וגם לגבי אפקוט. בטח שאין מה לעשות יומיים באפקוט. אם קראתם בעבר את הטיפים שכתבו פה בפורום לגבי חלוקת הימים של אורלנדו, בוודאי שמתם לב שההמלצה החד משמעית היא מנוחה אחרי כל יומיים פארק. אני לא רואה התייחסות לזה בתוכנית שלכם.
לגבי למקסם את הכייף: כל דבר שתעשו באורלנדו הוא כייף, גם אם הוא לא פארק.
כדי לנצל את המחצית השניה של יום ההגעה אנחנו הלכנו למיני גולף PIRATE COVE. מאד מוצלח והילדים מאד יהנו.
אל תוותרו על MGM אלא על אפקוט אם כבר צריך לוותר. לא ראיתי את אנימל קינגדום אבל אני בטוחה שהבנים יהנו מאד.
במגבלות הרצונות שלכם, הייתי משנה (לדעתי) כך:
מג'יק
MGM
יום מנוחה (אפשר קניות, בריכה במלון, דאון טאון דיסני, מוזיאון, הפלגה ברחפת ביצות)
עולם הים
יוניברסל
פארק מים (גם מתיש מאד)
אנימל קינגדום (למקם ביום שבת ולדעת שמסיימים בסביבות 6 אחר הצהריים כך שגם זה לא יום עמוס).
איילנד אוף אדוונצ'ר

גם התכנון הזה עמוס מאד ואת חלקו השני (החל מיוניברסל) הייתי בודקת על מה לוותר כדי להקל על הימים.
אני ממש ממליצה בחום להקשיב להמלצות הגולשים בעניין מלחמת ההתשה והצורך להרפייה כל יומיים.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 3 05/04/2008 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
מסכימה מאד עם כל ההמלצות של גלית: גם לדעתי אם צריך לוותר על פארק - הייתי מוותרת על אפקוט (ובטח לא על ה-MGM). האנימל מאד נחמד והוא יחסית קטן - ונסגר מוקדם שזה גם ייתרון... אם נורא חשוב לכם להגיע לאפקוט - הייתי ממליצה לכם לעשות משהו בבוקר (מיני גולף, שייט רחפות , מוזיאון או קניות), ולהגיע אליו רק בשעות הצהרים
המאוחרות (כך תוכלו לראות את מופע הסיום).
גלית "הורידה" לכם את קייפ קנברל, וגם עם זה אני מסכימה. כמובן אם יש לכם "חולה חלל" זה יכול לשנות את התמונה. הייתי שם בלי הילדים - וזה המון הסברים באנגלית שהילדים לא יבינו). בכל אופן זה קצת מרוחק מאורלנדו אז זה ייקח יום שלם.
ביום ההגעה אתם יכולים גם ללכת למוזיאון "הבית ההפוך" (וונדרוורקס)
שנמצא באינטרנשיונל דרייב, נדמה לי שגם המיני גולף נמצא שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אוף...עניתי לך וההודעה נמחקה... תגובה ל - 1 05/04/2008 18:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eliaayel לא מחובר eliaayel  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
בגדול -
אנחנו היינו לפני כמה שנים.
# אנימל קינדום - מקסים.
# אין צורך ביומיים לאפקוט.
# הייתי מוותרת על ה-WET & WILD והולכת לאחד מפארקי המים של דיסני,
יש את הטייפון לאגון ויש עוד אחד - שניהם מדהימים.
# אפשר לוותר על ה-MGM למרות שהוא גם מאוד יפה.

גם אנחנו עשינו 10 ימים מלאי פארקים וחוויות,
מעייף אבל קסום!!!!!!!!!!!!!!

תהנו.

אנחנו מתוכננים שוב לאוקטובר,אשמח למוע חוויות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אוף...עניתי לך וההודעה נמחקה... תגובה ל - 5 05/04/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכם !

מבטיח עדכונים מהשטח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 1 05/04/2008 22:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1693 הודעות עד כה

הי,
בניגוד למה שכתבו - אני כן חושב ש cape canaveral זה אחלה מקום. זה טיול ליום שלם (שעה מאורלנדו לערך).

רק דעה בנוגע למחירים:
אפשר לקנות כרטיס משולב ל 14 !! ימים
ל
Universal Studios ®
Universal’s Islands of Adventure®<
SeaWorld®
SeaWorld’s brand new water park Aquatica®
Wet-n-Wild®

מחיר של 230$ למבוגר ! זה סוגר לכם 4 מהפרקים שרציתם

סתכלו ב
http://www.kgstickets.com/orlando-flex-tickets.html

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 7 06/04/2008 10:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yoavdv לא מחובר yoavdv  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
היי
בהמשך למה שכתבו, היינו באורלנדו פעמיים.
1. אם בחרתם ביוניברסל סטודיו אין כל טעם ב MGM מאחר ומדובר בפארקים דומים. לדעתי יוניברסל הרבה יותר מוצלח
2. לא לוותר על אפקוט - זהו האתר הטוב ביותר וכמו כן הוא שונה מיתר האתרים, אם זאת יום אחד יהיה מספיק.
3. האנימל קינדאם מומלץ מאוד.
4. מומלץ לשלב בין הביקור בפארקים פעילות רגועה יותר כמו שחיה בבריכה- לכל ריזורט יש כזו, באולינג, מיני גולף. כמו כן ישנם אוטלטים מוצלחים באזור.
5. אפשר גם לצאת ליום מחוץ לאיזור לכיוון ה"אוור גלידס" שם ניתן לצפות במרכזי גידול לתנינים ושייט בבביצות. לדעתי זה יכול מאוד לעניין ולשעשע את הילדים.
6. לדבי החצי יום הראשון- בשעות הערב נפתח מתחם "דאון טאון דיסני" שבהחלט יכול להיות נחמד ולהכניס אתכם לאווירה.

תהנו
אביבית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ותרו על קייפ קנברל תגובה ל - 8 06/04/2008 15:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 732 הודעות עד כה
מסכימה עם קודמי בעניין קייפ קנברל (לוותר) ובעניין העומס.
אם אתם אוהבים מקומות סטייל מיני ישראל יש את "סין הנהדרת" Splendid china)אנחנו לא התעלפנו. משפחה שטיילה איתנו אהבה מאוד.
מתאים למס' שעות.

יש דברים שאני יכולה ללמד ויש דברים שלומדים מספרים. אבל יש דברים שחייבים לראות ולהרגיש... בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אז.... תגובה ל - 9 07/04/2008 23:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מעניין שהנשים נחרצות בדעתן נגד קייפ קנוורל ואילו הגברים בעד..מעניין. אני שמעתי שזה מאוד מיוחד - גם עם ערך מוסף מעבר ל FUN. נקודה למחשבה.
יש שם חנות מזכרות בה ניתן לקנות מנות מזון אמיתיות לאסטרונאוטים - מיני משחות ואוכל דחוס בטעמי פיצה, בשר וכו. נשמע דבר שידליק את הילדים (ואותי...) - לא ? אנחנו כנראה נלך. מי שתאר לי זאת אמר שהילדים יתרשמו במידה כזו שהם ירצו להביא את ילדיהם לשם. ואוו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אז.... תגובה ל - 10 07/04/2008 23:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3956 הודעות עד כה
מתוך נסיוני - אשתי מאוד נהנתה. לדעתה וגם לדעתי זהו סיור מאוד מעניין וכפי שאמרת, בעל ערך מוסף.

אנחנו ביקרנו שם לפני אסון הקולומביה, וכל מה שראינו בסיור התחבר לנו בצורה מאוד מוחשית עם התמונות שראינו בטלויזיה.
הבת שלי שהיתה אז בת 12, שעשתה לנו טובה שהסכימה לבוא לשם - מצאה ענין רב ובדיעבד, מאוןד נהנתה - וזאת למרות שהיא בת. Rolling Eyes

גם חברים שקיבלו את המלצתי לבקר שם, לא הצטערו וציינו שטוב עשו שלא וויתרו על הטיול לכיפ.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 1 08/04/2008 12:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני25 לא מחובר רוני25  משתמש מתחיל 47 הודעות עד כה
הכל תלוי כמה ימים יש לכם להקדיש לכל מקום: חבילת דיסני וחבילת יוניברסל
אז יש לכם רק 8 ימים ואני הייתי מסדרת אותם כך (עם ילדים בגילאים שלכם):
דיסני-
יום 1 - מג'יק קינגדום פארק גדוש באטראקציות אך חוויתי במיוחד
יום 2 - אפקוט/אנימל קינגדום (אנימל נסגר הכי מוקדם,18:00, אז אפשר לחהמשיך אח"כ עם ההסעות של דיסני לדאון טאון דיסני ולהמשיך את החוויה שם - אולמות קולנוע מפוארים חנויות ומסעדות)
יום 3 - MGM הוא על תעשיית הסרטים של דיסני עם 2-3 מתקנים יותר מפחידים - הפקה שלמה ואין מה להשוות ליוניברסל (שני דברים שונים לחלוטין)
יום 4 - אטרקציה לא מעייפת בקיסימי ולא חסר! כדי לנוח טיפה ולשנות אווירה
יוניברסל
יום 5 - איילנד אוף אדוונט'ר (הוא הכי מעייף אז עדיף לעשות אותו ראשון אחרי יום מנוחה)
יום 6- יוניברסל סטודיו (יותר רגוע ונותן להנות אך לא ממש להתעייף)
יום 7 - עולם הים: לחלק את היום שווה בשווה בין מופעים למתקנים (חלוקת כוחות כי במופעים יושבים)
יום 8 - לקנח בפארק מים או יום קניות באאוטלטים
מקווה שעזרתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 12 08/04/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 495 הודעות עד כה
היינו בספטמבר עם 3 בנות קצת יותר גדולות (11,15,16)ואני חייבת דבר ראשון להסכים עם קודמי לגבי הצורך במנוחה אחת ליומיים.
דבר נוסף כנראה שההנאה שונה מאחד לני.
אנחנו הכי נהננו מהפארקים של יוניברסל ועשינו את שניהם באותו היום כי לא היו תורים.
את הפרקים של דיסני בנותינו דירגו בסדר הבא:
מג'יק
אפקוט
בליז'ארד ביץ- פארק מים
אנימל
MGM
באתר המצורף ניתן למצוא אינפורמציה על האטרקציות בפארקי דיסני

http://images.lametayel.com/images/site/images//tips/usa/tal -disney/disney-tal.doc

וכמובן גם אהבנו את עולם הים ואיננו רגוע בכלל יום מעייף מאד, מתרוצצים בין ההופעות המתקיימות בכל מיני שעות - כדאי שמגיעם לקחת דף עם העות+מפה לשבת לרגע ולתכננן את היום.
עשינו גם טיול לילה בביצות, לילדים שלכם שהם צעירים יותר הייתי ממליצה על רחפת יום.
יש אאוטלאט מצויין ובהחלט שווה.
טיול נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 13 10/04/2008 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למרות שעכשיו לא שיא העונה ימי ראשון אמורים להיות צפופים במיוחד. לאן לא שווה להגיע בראשון ? Shocked
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 14 10/04/2008 00:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3956 הודעות עד כה
לעניות דעתי ומקצת נסיון שיש לי בטיולים כאלה,
אם נתחיל לתכנן טיולים לפי לאן לא כדאי להגיע בימי ראשון, או בימי חג וכו' - לא נגיע לשום מקום בסופו של דבר.
חבל על האנרגיות שמשקיעים בתכנוני אסטרטגיה לאן להגיע מתי.

צפיפות תהיה בכל מקום, כי אנחנו תיירים ומטבע הדברים כל התיירים והמטיילים רוצים להגיע לאותם מקומות ולבקר באותן אטרקציות ומן הסתם באותם זמנים.

אבל זו דעתי האישית, וכמובן שאתם תנהגו לפי ראות עיניכם.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 14 10/04/2008 06:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 495 הודעות עד כה
לנו לא היה צפוף באף יום באף פארק.
זכרו שבדיסני יש גם את הכרטיס המהיר(פאסט פאסס) לאטרקציות המובילות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אולנדו בשבוע הבא - לבטים אחרונים ...... תגובה ל - 14 10/04/2008 09:26 לתגובה קודמת
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 466 הודעות עד כה
בניגוד להגיון, ימי ראשון פחות עמוסים בפארקים של אורלנדו!
ההסבר:
חבילות הנופש לאורלנדו (תיירות פנים), מתחילות ומסתיימות בימי ראשון. כלומר, ימי ראשון הם בד"כ ימי הגעה/עזיבה.

מצ"ב לינק למדד העומס היומי - מתעדכן מידי יום, עבור כחודש קדימה.

ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זקוקה לעזרה בבקשה
להודעה הבאה:ניו אינגלנד בקראוון בחגים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף