כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול בטנזניה - לאן טסים? 04/04/2008 10:05 לתגובה הבאה
  alongi לא מחובר alongi  משתמש מתחיל 23 הודעות עד כה
אני מתכנן טיול עם משפחתי בטנזניה.

א. הטיול מתוכנן כך שאני ואבא שלי נטפס את הקילימנג'רו, ולאחר מכן יתרת משפחתי תצטרף ונעשה שבוע טיול בספארי. לאן להזמין את כרטיסי הטיסה (כלומר לאן אני ואבא שלי אמורים לטוס ולאן משפחתי אמורה לטוס)?

ב. טיילתי בנמיביה ודרום אפריקה ושם מקובל לטייל עם רכב עצמאי ללא מדריך ספארי, איך הדברים עובדים ומומלצים בטנזניה?

ג. האם ניתן לשלב עם הטיול בטנזניה גיחה לאגם נאקורו שבקניה (יש לי אמא שמתה על פלמינגו)?

תודה
אלון

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול בטנזניה - לאן טסים? תגובה ל - 1 04/04/2008 16:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4141 הודעות עד כה
גם לטיפוס על הקילי, וגם לספארי בשמורות צפון טנזניה, כדאי לנחות בשדה התעופה קילימנג'רו.
כמה שבנמיביה קל לטייל עצמאית, אפילו בשמורות ספארי, לא כך בטנזניה. לשמורות מומלץ להכנס על רכב ומדריך. מה גם שלשמורות בטנזניה (בניגוד לאלו בנמיביה) יש להכנס עם רכב 4X4. שמורת הסרנגטי עצומה, ומדריך שמכיר אותה טוב יכול להביא אתכם למקומות שבאופן עצמאי לא תוכלו להגיע. בשורה התחתונה - גם כלכלית וגם בשביל החוויה - קחו סיור ספארי מודרך.
אפשר כמובן לשלב ביקור בנקורו - זה הכל עניין של זמן וכסף. מדובר בנסיעה לא קצרה, שהייתי מוותר עליה, ובזמן (והכסף) שתחסכו תוכלו לחוות מקומות מדהימים אחרים בטנזניה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול בטנזניה - לאן טסים? תגובה ל - 1 06/04/2008 12:47 לתגובה קודמת
aline85 aline85 לא מחובר aline85  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
אתה ואביך יכולים לנחות בשדה התעופה קילימנג'רו וכשתסיימו תסעו לארושה לפגוש את יתר המשפחה.
בארושה ובכלל בטנזניה עשרות חברות ספארי שמהם תוכלו לבחור.

בקשר לפלמינגו, לא צריך לנסוע עד קניה בשביל זה, אפשר גם לראות אותם בשמורות הבאות:
ngorongoro crater
lake manyara
פלמינגו.bmp
פלמינגו.bmp(גודל:87.94KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוגנדה - גורילות וטרקים
להודעה הבאה:טיול ספארי

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום