כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחשבה על טיול... 03/04/2008 16:29 לתגובה הבאה
  סיונוש לא מחובר סיונוש  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
היי כולם...
אני בודקת אופציות לטיול בחודש אוקטובר - תקופת החגים של ראש השנה ויום כיפור.
נכון, המועד רחוק מידי אבל עדיין, צריך להתחיל לחשוב על יעדים ובאם יש צורך - לחסוך לצורך זה.
חשבתי על איזור דרום אמריקה ולא ידוע לי לאן.
א. רציתי לדעת אם זה לא זמן קצר מידי (יש לי חודש בגלל עבודה)
ב. איפה עדיף לטייל בחודש אוקטובר? ל יש עדיפות למזג אויר בלי הרבה בעיות קור באיזורי הטיול שלי... יש חיה כזו בתקופת אוקטובר בדרום אמריקה?
אשמח לקבל תשובה,
סיון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon7.gif  מחשבה על טיול ...איך אני מזדהה איתך. תגובה ל - 1 06/04/2008 13:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
א. זה לא מעט זמן, ואת לא תשבי את עצמך לחברי אחרי צבא שעושים חצי שנה ויותר טיול ללא כל התחיבויות, לך יש עבודה ולכן חודש זה הרבה זמן.

ב. אוקטובר זה אחלה חודש בדרום אמריקה והוא דה מתאים לרוב הארצות ובמיוחד.
לברזיל ששם חודש יכול להיות אחלה טיול מריו עד למפלי האיגווסו וצפונה לאמזונס דרך הפאנטנל תצטרכי טיסה פנימית אחת אולי.

לארגנטינה זאת תחילה עונת האביב ואפשר לטרק ולראות את ארגנטינה בפריחה, מבואנוס איירס ואיגווסו ועד ארץ האש למטה קרחונים דרך ברילוצהושבעת האגמים ועוד . אפשרות לחצות לצ'ילה במס' נקודות.

לבולביה בדיוק בתפר לעונה להטובה כלומר דווקא קיץ אבל יותר רטוב ובוצי. אפשר לטייל בלה פאז נעים יותר משם לגונגל ברורנבקה חם.
ודרומה יותר לפוטוסי אויוני טופיסה כמובן הסלאר שמתחיל להתמלא מים אז אולי כדאי לעשות אותו מיד בתחילת הטיול.בכלל טיול הג'יפים בסלאר הוא בשטח ואם יורד גשם אז מתחיל להיות בוץ והרבה אז חובה לעשות אותו מיד כדי שלא יתחרבש.

פרו בעונה זו גבולית אזור החוף אחלה בגונגלים תמיד חם , קוסקו אולי יותר קשומה אבל צריך לברר יותר לעומק פה אני פחות בטוח חפשי שוב.

לסיכום תלוי מה את רוצה תקראי על מדינות אלו תחרשי.
ודרך אגב אוקטובר זה לא רחוק בטיול לדרום אמריקה זה הזמן בדיוק לעשות את כל מה שצריך חיסונים הכנה לטיול קריאה מרובה על המקומות שתיראי ולימוד ספרדית/ פורטוגזית חובה, קניית כרטיס טיסה וקניית דולרים אולי בזול 3.61 היום ואולי הוא יעלה או ירד אי אפשר להיות בטוחים כמו מזג האוויר .

שיהיה לך אחלה טיול מיקי

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחשבה על טיול ...איך אני מזדהה איתך. תגובה ל - 2 06/04/2008 17:35 לתגובה קודמת
  moran.liv לא מחובר moran.liv  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
הצעה אחת והחלטית ביותר!
ארגנטינה ארגנטינה ארגנטינה ולא סתם ככה-
לחודש אני ממליצה מהצפון ל"מרכז"- או ההפך אם את נוחתת בסנטיאגו או בואנוס- חוחויי, סלטה, קורדובה, מנדוזה ושבעת האגמים וכמובן ברילוצ'ה.. לכי על זה! את לא תתחרטי.. הבטחה שלי.
תהני. מורן.

[עודכן ב:06 אפריל 2008 17:37:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיולים מחוץ לברילוצ'ה
להודעה הבאה:לבד על ההר

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף