כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים 06/04/2008 16:23 לתגובה הבאה
  די לא מחובר די  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום למומחי הפורום,
בעלי ואני מתכננים טיול של כשבועיים ברוקיס הקנדיים בשבוע האחרון של יוני והראשון של יולי.
האם צריך להזמין מקומות לינה מראש (כפי שמפחידים אותנו) או לא תהיה בעיה למצוא מקומות לינה נורמליים במקום. עד כמה שהבנתי התקופה היא טרום עונה.
אם נוכל לקבל גם המלצה למסלול נודה לכם מאוד.
בתודה מראש
חוה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 1 06/04/2008 18:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6359 הודעות עד כה
חוה שלום
זה לא ענין של מומחות הנדרשת לגבי קביעה אם להזמין מראש או להגיע
ולחפש במקום,הזמנה מוקדמת להרי הרוקיס ואפילו אם זה יוצא בשבוע האחרון של יוני שמזמן כבר הפך להיות עונה ולא טרום עונה.
אף אחד לא ירצה כאן בפורום שכשתגיעו ותראו שאין בעיה למצוא מקום
תפליטו מי השטוטניק הזה שהפחיד אותנו.
שורה תחתונה -המלצה גורפת בפורום להזמין מראש.
ולגבי מסלול את צריכה לספר לנו היכן נוחתים ומהיכן חוזרים מזרחה,האם מדובר על נטו פארקי הרוקיס או שילוב כל שהו של עיר קנדית זו או אחרת,למשל התחלה בוואנקובר וסיום בקלגארי הקרובה לבאנף.
דברי איתנו .
מוני
ליד פיטו.JPG פינה על כביש 93 ברוקיס
ליד פיטו.JPG(גודל:13.22KB)פינה על כביש 93 ברוקיס(גודל:15.39KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 2 06/04/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה מוני,
למען האמת אנחנו מתכננים טיול די גדול. אנחנו נוחתים בסיאטל ארה"ב ב-4 ביוני וממריאים משם חזרה ארצה ב-11 ליולי. חשבנו מסיאטל לנסוע למונטנה לגליישר פארק ומשם לעלות לקלגארי להיות כשבועיים ברוקיס ולרדת דרך ונקובר חזרה לסיאטל.
יש לנו המון זמן וחבל לי לתחום את הטיול לתאריכים קשיחים ע"י הזמנת מקומות מראש.
התחלתי לעבור על מסלולי נסיעה בספרים שונים אך הזמנים בהם הרבהיותר מצומצמים ואני מתקשה לחלק את הזמן שיש לנו בצורה טובה ביותר. אולי להוסיף עוד מקומות? אני רוצה טיול בכיף כולל הליכה בפארקים, שיט ועוד.
העיקר טבע והרבה פחות ערים.
אשמח לכל עצה.
חוה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 3 06/04/2008 21:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למה לא סיפרת קודם

נכון שתחילת יוני עלולה להערים קשיים עדיין בהגעה למקומות גבוהים כמו מאונט רינייר בוואשינגטון סטייט ואת כביש הרוחב בפארק גליישר שבמונטנה לא בטוח שאפשר את כולו,אבל תמיד יהיו דברים שיפצו.

אני הייתי הולך על מסלול שירד קודם אל קטעים מענינים באורגון כמו קו החוף מברר אם הרים דרייב נגיש בקרייטר לייק,וליד פורטלנד לא מחמיץ בשום אופן את איזור הקולומביה גורג(ראי דוגמית בתמונה המצורפת)>>עובר לוואשינגטון סטייט אל הר סט הלן הוולקני>>בודק את מצב הר רינייר לרכבים>>פונה מזרחה אל פארק גליישר מונטנה>>ווטרטון פארק השכן בצד של אלברטה הקנדית>>>>הרוקיס הקנדיים>>>ואנקובר>>> האי וואנקובר שם ויקטוריה>>>מעבורת לחצי האי אולימפיק וואשינגטון סטייט>>>חוזר לסיאטל ומקוה שיש עדיין זמן למסלולים מומלצים באיזור
שניתן לאתר בפורום באדיבותה של תמי מסיאטל(היא חסררה וחבל).

זה מאוד בכללי קודם לראות אם חשבתם בכיוון בכלל.
מוני
דוגמה מקולומביה גורג אורגון
דוגמה מקולומביה גורג אורגון(גודל:13.98KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 4 07/04/2008 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על ההצעות.
חשבנו שאולי אם אנחנו כבר נוסעים לכיוון מןנטנה דרך הלנה אולי לרדת קודם ל-Yellow Park ורק אחר כך לעלות לכיוון הגליישר פארק של מונטנה.
נראה לי על פניו שזה לא סיבוב גדול מידי.
מה דעתך?
שובתודה
חוה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 5 07/04/2008 13:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חוה
מדוע לא?, אפשר בהחלט בכמות הימים שהקצבתם לפקוד גם את הילוסטון!!

אבל נראה לי ששוה שתמשכו קצת את זמן ההגעה לשם בכך שתעשו קצת אורגון,וממש ישר לאחר הביקור המומלץ באיזור הקולומביה גורג' עשו את הדרך בכיוון הילוסטון על ה-84 אל בויס, פוקטלו ואיידהו פולס
משם קודם אל עבר הטיטון ואז הילוסטון, ורק לאחר הביקור בילוסטון
תתחילו לעלות צפונה דרך הביקור בהלנה בדרככם אל הגליישר פארק בגבול עם אלברטה הקנדית.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 5 07/04/2008 19:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
הייתי אומר שגם בילוסטון יש לשקול הזמנת לינה מראש. אם רוצים ללון בתוך הפארק אז בטוח שיש להזמין מראש.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הזמנת מקומות לינה מראש ברוקיס הקנדיים תגובה ל - 7 07/04/2008 20:11 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
ואגב, אם הדבר אפשרי, אז את המסלול הנ"ל עדיף להתחיל בסולט לייק ולסיים בסיאטל\פורטלנד או להיפך. יחסוך לכם יומיים של נסיעה מאיזור הקלומביה גורג' לילוסטון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מה כדאי להשאיר לאוקטובר - יוסמיטי או ברייס קניון?
להודעה הבאה:טיול בוואן בסן פרנסיסקו

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף