כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  ממש מבולבלת! 06/04/2008 21:52 לתגובה הבאה
  רויטליס לא מחובר רויטליס  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אני קוראת, וקוראת, ועדיין לא מצליחה להבין ולהחליט כלום...
אני מקווה שפה אני אמצא את הישועה.
אני חושבת לטוס בסביבות ספטמבר אוקטובר, כניראה לדרום אמריקה (גם את זה בקושי הצלחתי להחליט) לכחצי שנה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, לאן להמשיך, מה לא כדאי לפספס, על מה לוותר, וכמה כסף מינימום רצוי לקחת כדי להצליח להנות..
בבקשה תעזרו לי!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אך... איזה כייף הבילבולים שלפני הכייף הגדול. תגובה ל - 1 07/04/2008 10:36 לתגובה קודמת
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
קודם כל תני להרגיע אותך שככל שאת יותר מבולבלת כך את לומדת יותר והטיול יהיה מעניין יותר.
יש מצד ימין הרבה חומר על התחלה.
בספטמבר אוקטובר תחילה זה אומר שאת תעשי את הגל העולה.
כלומר תתחילי באוקטובר ארגנטינה צילה אח"כ עלייה לברזיל עד לקרנבל ואחכ בולביה פרו אולי אקוודור או קולוביה או.... מה שתחליטי בדך כלל זה הגל העולה שמתאים לתאריך היציאה שלך.

עכשיו שאת יודעת את המסלול נשאר להתחיל את ההכנות היותר רציניות.
כלומר.

1 לברר לגבי כרטיס טיסה עם תאריך יציאה{לבואנוס איירס למשל} ותאריך חזרה משואר לאחר חצי שנה מנקודה אחרת {אקוודור או קולוביה} .

2. לברר לגבי חיסונים ולעשות אותם.{ להכין פנקס חיסונים}

3. לקנות להשאיל ציוד לטיול.

4.ללמוד ספרדית { השפה היותר מדוברת בדרום אמריקה.}חובה וככל שתדברי יותר הטיול יהיה מוצלח יותר.

5 לקרוא על הארצות אליהם תגיעי להכין מסלולים פחות או יותר בתוך המדינות או לזרום אם ידיעה על איזה אטרקציות יש בהם ומה לא לפספס.
ואיך עושים את זה קוראים באתר ובאתרים נוספים, ורושמים המלצות כל מיני עד שזה נכנס לראש, בטיול כבר תזרמי עם מה שנכון לך ותיהיה ספונטנית.

6. לחסוך? ברורו אם אין לך את הכסף. אם יש ההיתי ממליץ להפוך אותו לדולר או ליורו כדי שהערך ישאר גבוהה.{השקל התחיל לרדת}.
לגבי הסכום לכל הטיול חצי שנה כולל כרטיס 9000$ את מסודרת.

טוב אם שכחתי משהו ואת צריכה עוד עזרה בשמחה.

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לכל התרמילאים הישראלים שיטיילו בצ'ילה ב-7-8 למאי.
להודעה הבאה:"ויזה לאמריקה"-ספר מצויין למטיילים בלה-פאז

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף