כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול לארה"ב 30-45 יום - ירח דבש 12/04/2008 20:52 לתגובה הבאה
  erezashkenazi לא מחובר erezashkenazi  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום רב,
אני מתכנן לנסוע באוגוסט לטיול ירח דבש עם אשתי הטריה לתקופה של 30-45 יום.
התקציב שלי הוא 50,000 ש"ח.
אני מעוניין לבקר במקומות הבאים:
ניו-יורק
מיאמי ואורלנדו
לאס-ווגאס
לוס אנגלס
סאן פרנסיסקו
וסאן דיאגו.

על כל המדינות האלו שמעתי דרך חברים שהיו וגם דרך הטלויזיה ולכן אני רוצה לראות ולהיות בהם.
שאלותי הם:
מאיפה כדאי לי להתחיל את הטיול? מזרח/מערב(הגישה כרגע היא לנחות במזרח ולהמריא חזרה מהמערב)
אני מתכוון להשתמש בטיסות בין האתרים הבאים ניו-יורק לאורלנדו.אורלנדו ללאס-ווגאס. כנראה גם מלאס ווגאס ללוס אנגלס. בלוס אנגלס אני מתכנן לשכור רכב ולטייל איתו מקומית+להגיע סאן דיאגו וסאן ופרנסיסקו האם התכנון הזה בסדר או שיש המלצות אחרות?

כמה זמן מומלץ לבקר בכל מקום והאם יש המלצה לבקר במקומות נוספים קרובים.

לגבי טיסות הפנים. אני רוצה לקנות כרטיס פתוח. האם ישנם יתרונות/חסרונות לכרטיס כזה?,
כי כל מה שראיתי עד כה באינטרנט זה חברות תעופה שמכריחות אותי לרכוש מראש את שעת הטיסה ויום הטיסה המתוכנן. אין לי אפשרות לדעת בדיוק כה רב מתי אני אבחר לטוס בין המקומות. ולכן אני מעדיף כרטיס פתוח.

לגבי שכירת רכב הבנתי מכם שעדיף לשכור מהארץ. מה החברה העדיפה?

אשמח לכל הערה חדשה בנושא
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול לארה"ב 30-45 יום - ירח דבש תגובה ל - 1 13/04/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמנע לא מחובר תמנע  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
בצד המערבי אם אתם רוצים לבקר בסן פרנסיסקו, לוס אנג'לס, סן דייגו ולאס ווגאס אפשר להציע את המסלול הקלאסי שמתחיל בסן פרנסיסקו, יורד לאורך הכביש 1 (הטיול מתאים בעיקר לזוגות צעירים), לוס אנג'לס, סן דייגו וסיום הטיול בלאס ווגאס. הטיול מתאים לשבועיים בערך, תלוי כמה רוצים להקדיש לכל עיר ומקום. לכל הטיול פרט לשהייה בסן פרנסיסקו כדאי (בעצם, צריך) להשכיר רכב.
אפשר כמובן לשלב טיולי טבע (יוסמטי אשר בקליפורניה, ציון פארק וברייס קניון אשר מגיעים אליהם מלאס ווגאס וחוזרים אליה בסוף) ואז צריך להוסיף מס' ימים עד שבוע לשם כך.

כך שלדעתי עדיף לעשות את הטיול כך: מהארץ דרך ניו יורק לסן פרנסיסקו, משם רכב שכור ללאס ווגאס, משם טיסה לאורלנדו ולבסוף טיסה מאורלנדו לניו יורק, שם לפי דעתי כדאי לשהות בסוף ואחד הסיבות לכך היא שהרבה קניות עושים שם כך שלא צריך לסחוב את כל הציוד לכל הטיול.

תמנע הבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=timnaliza
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול לארה"ב 30-45 יום - ירח דבש תגובה ל - 1 13/04/2008 22:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1935 הודעות עד כה
מבחינת מזג האויר זה לא העונה האידאלית לטיול אותו אתה מתכנן. בחוף המזרחי הביל וחם וגם יורד מדי פעם גשם (המיוחד בפלורידה). בלאס וגאס יותר חם מאשר באילת. אבל, אני מניח שיש אילוצים.

אני מסכים עם ההצעה של תמנע. התחלה של 3 שבועות בקליפורניה + לאס וגאס + הפארקים בדרום יוטה/צפון אריזונה. החזרת הרכב השכור בלאס וגאס (אין קנס על החזרת רכב מקליפורניה בלאס וגאס), משם טיסה פלורידה וסיום בניו יורק.
אם יש לכם זמן, הייתי ממליץ על הוספת וושינגטון ובוסטון לתכנון בחוף המזרחי. בשתיהן, כמו גם בניו יורק, עדיף להסתדר עם תחבורה ציבורית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול לארה"ב 30-45 יום - ירח דבש תגובה ל - 2 14/04/2008 01:25 לתגובה קודמת
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6593 הודעות עד כה
ניו יורק היא המקום הכי פחות מוצלח לקניות. הכי יקר ומסורבל לעשות בה קניות. אם מעוניינים בקניות אין כמו אורלנדו ולאס וגאס!
לכן מוצלח להתחיל בניו יורק, להמשיך לאורלנדו או המערב ולסיים במערב או אורלנדו
(תלוי מה שמסתדר הכי טוב וזול עם הטיסות ותלוי גם בתאריכים. רצוי לא להיות באורלנדו בשיא העומס).
לגבי המערב: ממש לא רצוי ולא מומלץ לטוס מלאס וגאס ללוס אנג'לס- זה סתם טירטור. רצוי להיות עם אותו רכב בכל הטיול במערב.
אכן, הכי מוצלח להתחיל בסאן פרנסיסקו ולסיים בלאס וגאס.
אכן, רצוי לשכור רכב בארץ עם כל המיסים והביטוחים. יש לערוך השוואה בין החברות השונות, לחפש הנחות והטבות ולבחור את הזולה ביותר.
מצורף קישור לאתר ובו ריכוז של החברות העיקריות בארץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מזג האויר באלסקה
להודעה הבאה:חסר לי יום לטיול...

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות