כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אלסקה ,סיורי חופים 12/04/2008 09:00 לתגובה הבאה
  rayaw לא מחובר rayaw  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
במהלך חודש יוני 2008 אנחנו נפליג באונית קרנבל מאנקורז-ויטר לונקובר.לפי המידע של הספינה ישנן עשרות טיולי חוף כאשר הספינה עוגנת.
1. אין לי מושג מה כדאי או עדיףלקחת?מה מומלץ,מה מומלץ להזמין מראש או רק כאשר נהיה בספינה בגגלל מזג אויר או מכל סיבה אחרת.
בכל מקרה למי שיש לתת לי טיפ או עצה מנסיון יתקבל בברכה.
2. האם נכון ששהירידה מספינה לוקחת שעות?שמעתי שכדאי לתת באופן פיקטיבי מספר טיסה כך שלא נמתין לאחרוני היורדים. האם זה נכון???

רעיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אלסקה ,סיורי חופים תגובה ל - 1 13/04/2008 08:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רמיה ישראלי רמיה ישראלי לא מחובר רמיה ישראלי  משתמש פעיל 1881 הודעות עד כה
"במהלך חודש יוני 2008 אנחנו נפליג באונית קרנבל מאנקורז-ויטר לונקובר.לפי המידע של הספינה ישנן עשרות טיולי חוף כאשר הספינה עוגנת.
1. אין לי מושג מה כדאי או עדיףלקחת?מה מומלץ,מה מומלץ להזמין מראש או רק כאשר נהיה בספינה בגגלל מזג אויר או מכל סיבה אחרת.
בכל מקרה למי שיש לתת לי טיפ או עצה מנסיון יתקבל בברכה.
2. האם נכון ששהירידה מספינה לוקחת שעות?שמעתי שכדאי לתת באופן פיקטיבי מספר טיסה כך שלא נמתין לאחרוני היורדים. האם זה נכון???"

===================================
רעיה שלום!
אם את רוצה אשלח לך במייל את מה שאנחנו עשינו לפני שנתיים , שטנו עם קרניבל ספיריט, רק בסדר הפוך מוונקובר- לאנקורג'(עגינה בוויטיטיאר).
את כל טיולי החוף עשינו בעיר עצמה, בטוריסט אינפורמיישן, שממוקם קרוב למקום העגינה,כי זה יותר זול, פרט לנסיעה לפארק יוקון שלקחנו מהאניה, כי הטיול הוא 8 שעות, ולא רצינו לקחת סיכון.
הירידות מהאניה הולכות מהר. מעבירים את הכרטיס המגנטי שתקבלו בעליה לאניה ביום הראשון, כך שהם גם יודעים מי ירד ומי חזר.
קחי בחשבון שהערים איפה שעוגנים הן לא גדולות. וכל מקום יש לו את הטיולים שלו. למשל בקיצ'יקן לקחנו מטוס ימי, במקום הליקופטר, שעולה כפול(400 $ לאדם-ומטוס הימי 400$ לזוג).
אז אם את רוצה אשלח במייל.

P7010507 ג P7030596 באניה-חיות ממגבת.JPG
P7010507 ג'ונו-שייט לראות לויתנים (15).JPG(גודל:14.04KB)P7030596 באניה-חיות ממגבת.JPG(גודל:12.50KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אלסקה ,סיורי חופים תגובה ל - 2 13/04/2008 09:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rayaw לא מחובר rayaw  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
רמיה שלום
תודה על התגובה המהירה.
ודאי ששמח לקבל ממך על אינפורמציה שיש לכם ובמיוחד שהייתם על אותה ספינה רק לפני שנתים.
איך האוניה? איך הבילוי?איזה סוג חדר הייתם? באיזה תאריכים? מזג אויר?
נהנהתם?
בקיצור כל אינפורמציה רק תעזור לנו.
את יכולה שלוח לכתובת של הפורום זה המייל שלי.
שוב תודה
רעיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לרמיה תגובה ל - 2 13/04/2008 09:57 לתגובה קודמת
  תמנע לא מחובר תמנע  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
אשמח אם תוכלי לשלוח גם לי למייל את הטיול שעשיתם לאלסקה.

תודה רבה!
תמנע

תמנע הבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=timnaliza
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה באורלנדו
להודעה הבאה:מאלסקה לרוסיה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף