|
| 2. אלסקה ,סיורי חופים תגובה ל - 1 |
13/04/2008 08:18   |
 |
רמיה ישראלי |
1911 הודעות עד כה |
|
|
"במהלך חודש יוני 2008 אנחנו נפליג באונית קרנבל מאנקורז-ויטר לונקובר.לפי המידע של הספינה ישנן עשרות טיולי חוף כאשר הספינה עוגנת.
1. אין לי מושג מה כדאי או עדיףלקחת?מה מומלץ,מה מומלץ להזמין מראש או רק כאשר נהיה בספינה בגגלל מזג אויר או מכל סיבה אחרת.
בכל מקרה למי שיש לתת לי טיפ או עצה מנסיון יתקבל בברכה.
2. האם נכון ששהירידה מספינה לוקחת שעות?שמעתי שכדאי לתת באופן פיקטיבי מספר טיסה כך שלא נמתין לאחרוני היורדים. האם זה נכון???"
===================================
רעיה שלום!
אם את רוצה אשלח לך במייל את מה שאנחנו עשינו לפני שנתיים , שטנו עם קרניבל ספיריט, רק בסדר הפוך מוונקובר- לאנקורג'(עגינה בוויטיטיאר).
את כל טיולי החוף עשינו בעיר עצמה, בטוריסט אינפורמיישן, שממוקם קרוב למקום העגינה,כי זה יותר זול, פרט לנסיעה לפארק יוקון שלקחנו מהאניה, כי הטיול הוא 8 שעות, ולא רצינו לקחת סיכון.
הירידות מהאניה הולכות מהר. מעבירים את הכרטיס המגנטי שתקבלו בעליה לאניה ביום הראשון, כך שהם גם יודעים מי ירד ומי חזר.
קחי בחשבון שהערים איפה שעוגנים הן לא גדולות. וכל מקום יש לו את הטיולים שלו. למשל בקיצ'יקן לקחנו מטוס ימי, במקום הליקופטר, שעולה כפול(400 $ לאדם-ומטוס הימי 400$ לזוג).
אז אם את רוצה אשלח במייל.
 |
 |
| P7010507 ג'ונו-שייט לראות לויתנים (15).JPG(גודל:14.04KB) | P7030596 באניה-חיות ממגבת.JPG(גודל:12.50KB) |
|
|
|
|
|
| 4. לרמיה תגובה ל - 2 |
13/04/2008 09:57  |
| |
תמנע |
82 הודעות עד כה |
|
|
אשמח אם תוכלי לשלוח גם לי למייל את הטיול שעשיתם לאלסקה.
תודה רבה!
תמנע
תמנע
הבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=timnaliza
|
|
|
|