כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חסר לי יום לטיול... 13/04/2008 21:28 לתגובה הבאה
טיילת נ  משתמש לא מוכר
יש לנו מ- 21.4 בניוארק, וצריכים להיות בבוסטון ב 27.4 ערב... אוהבים טבע, טיולים רגליים, אוכל טוב, יין טוב ואטרקציות...

בהמלצתכם גיבשתי את המסלול הבא:
21.4 (שני) ב- 17:00 הגעה לניו ארק התחלת נסיעה לכיוון איתקה. לישון בדרך ואם יש כוח להגיע לסקרנטון.
22.4 (שלישי) הגעה לאיתקה: ביקור מודרך בקורנל, סיור ב- CORNEL PLANTATIONS וב- ithaca falls. ארוחת ערב ב- moswood.
23.4 (רביעי)-
בטרמילק, טגונק, לסוע בכיוון ווטקינס גלן (כנראה שאי אפשר להיכנס), ביקור בעיירה Montour Falls, נסיעה לקורנינג – מוזיאון הזכוכית, פתוח 9-5, להקדיש שעתיים. לינה בקורנינג.
24.4 (חמישי) -
אם לא מספיקים יום קודם – קורנינג בבוקר. להמשיך לניאגרה דרך לצ'וורט פארק. לינה באיזור ניאגרה.
25.4 (שישי) מפלי הניאגרה, לראות הדלקת אורות בצד קנדי. לינה באיזור ניאגרה. להזמין מקום....
26.4 (שבת) חזרה לבוסטון דרך wineries ו- howe-caverns. לינה בדרך.
27.4 ?

האם דחוס מדי ? האם כדאי להוסיף דברים ליום הנוסף ?
יש הצעות לאטרקציות נוספות או דברים ספציפיים שאפשר לעשות בניאגרה למשל ?
תודה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חסר לי יום לטיול... תגובה ל - 1 13/04/2008 21:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1944 הודעות עד כה
הכותרת קצת מטעה. כוונתך שיש לך יום עודף ואת מחפשת תוכן למלאו ולא שחסר לך יום.
בכל אופן, אני ממליץ לחלק את יום הנסיעה לבוסטון לשניים. מנסיוני עשיתי את הדרך הזו ביום אחד עם עצירה באיזור אגמי האצבעות ובמערת הנטיפים Howe ובסופו של יום הייתי מותש מכדי לנהוג בצורה בטוחה והייתי חיב לעצור להתרעננות. היות ויש לכם יום נוסף בתכנית, אני ממליץ לעצור בערב מסצ'וסטס, באיזור ה- Berkshires, וגם את הדרך חזרה ניתן לעשות בכבישים משניים (כמו כביש 2 או כביש 9) במקום על ה- Masspike, I-90. איזור ה- Berkshires נחמד ושוה עצירה, וגם הדרך בדרכים הצדדיות, אמנם איטית יותר מאשר ב- interstate, אבל עם נוף עדיף (לפחות בחלק מהזמן) וגם האפשרות לעבור דרך עירות קטנות בדרך, ולא במנותק מהכל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חסר לי יום לטיול... תגובה ל - 2 13/04/2008 21:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tuku3 לא מחובר tuku3  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תודה על התשובה.
באיזור הברייקשיירס היינו, בטיול קודם באיזור ניו אינגלנד.
ייתכן ונפצל את היום הזה באמת ונגיע קצת יותר מוקדם לבוסטון. רציתי רק לדעת אם חלוקת הזמן בשאר הימים הגיונית ולא דחוסה או מרווחת מדי. תודה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חסר לי יום לטיול... תגובה ל - 3 14/04/2008 00:57 לתגובה קודמת
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6294 הודעות עד כה

לא דחוס ולא ציפורים, יופי של מסלול ויופי של חלוקה.
כל הכבוד לממליצים Smile .
תפילה קטנה למזג אויר שלא יפריע לא תזיק.
סעו לשלום ומאחל לכם הנאה מלאה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לארה"ב 30-45 יום - ירח דבש
להודעה הבאה:מחפש מידע על טרק בהרי הרוקי

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות