כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מתלבטת בין תאילנד למקסיקו -חודש אוגוסט 14/04/2008 22:20 לתגובה הבאה
  shanykeren לא מחובר shanykeren  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני מעוניינת לטייל בחודש אוגוס ל 3 שבועות בתאילנד או מקסיקו.
אני בעיקר מחפשת טיול של מנוחה ובטן גב, אבל גם לספוג תרבות ולטייל קצת.
בתאילנד כבר הייתי. הבעיה היא שאמרו לי שמקסיקו הרבה יותר יקרה . אם יש למישהו הערכה לגבי עלות במקסיקו של טיסות פלוס טיול זה ממש יעזור! כי אין לי שמץ של מושג.
כמו כן מבחינת מזג אויר בתאילנד הבנתי שהוא גרוע באוגוסט ויהיה גשופ בחופים...וגם הייתי שם כבר. וחבל לותר על מקסיקו אם הפער במחיר לא כל כך גדול.
מה את מציעים לעשות? התקציב הוא 10,000 פחותא ו יותר
תודה לכל המשיבים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתלבטת בין תאילנד למקסיקו -חודש אוגוסט תגובה ל - 1 25/04/2008 17:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rotemimi לא מחובר rotemimi  משתמש בינוני 52 הודעות עד כה
היי,
תאילנד ממש מבאסת באוגוסט- זה די שיא המונסונים.
לא מכירה את מזג האויר במקסיקו בתקופה זו אבל בתאילנד הייתי פעמיים ואני מכירה.
אל תקחי סיכון עם המונסונים, חבל שתתבאסי. מה גם שכבר היית שם אז למה לא משהו חדש?
תהני!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מתלבטת בין תאילנד למקסיקו -חודש אוגוסט תגובה ל - 2 29/04/2008 15:35 לתגובה קודמת
  inbalz2 לא מחובר inbalz2  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
מקסיקו כיפית ולא יקרה כמו שאמרו לך. טיסה עולה כ-1200$
מחיה- יש אכסניות בכל טווחי המחירים. במרכז מקסיקו יותר זול מאשר באזור קנקון ואפשר למצוא חדרים בכל הרמות מ-10$ ללילה לזוג ועד 40$.
באזור קנקון כבר יותר יקר והמינימום לחדר בתנאים נוחים הוא כ-40$ ללילה. אם את נשארת מס' ימים באותו מקום אז אפשר גם לשכור דירה עם כמה אנשים והעלויות יהיו זולות יותר, לא יודעת כמה כי זה לא היה רלוונטי לגבי אבל פגשתי אנשים שלקחו את זה. לא הייתי בתאילנד אבל כל עם ישראל היה שם ושמעתי כל כך הרבה על תאילנד שאני חושבת שאני יכולה לומר שמקסיקו מעניינת ויפה הרבה יותר. יש בה גם תרבות, גם ערים קולוניאליות יפות שנעים לטייל ברחובותיהם, גם חופים צלולים כמו בגלויה, גם אנשים נעימים ובכלל אם כבר היית בתאילנד לא נראהלי שיש לך מה לחפש שם שוב.
אנחנו היינו באוגוסט בתקופה של הוריקן "דין" אבל בימים של ההוריקן היינו באזור אחר של מקסיקו ולכן זה לא פגע לנו בטיול.
אם את נוסעת, מה שלא תעשי אל תדלגי על פלנקה- חוויה מדהימה לישון בג'ונגל (זול מאוד) עם המון חברה צעירים מכל העולם, הופעות ללא הפסקה בערבים ואוכל ושתיה במחירים מצחיקים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:7 לילות במקסיקו באמצע מאי. מבקש המלצות
להודעה הבאה:מזג אוויר ומדינות מומלצותנ-יולי-אוגוסט