| 1. ויטנאם לאוס קמבודיה |
14/04/2008 22:57  |
| |
amirshe1 |
63 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול של 3 חודשים בויטנאם, לאוס, קמבודיה(בסדר הזה שהבנתי שזהו הסדר הרצוי)מתחילת אוגוסט ועד נובמבר:
1. באיסתא יש להם דיל שלטענתם משתלם, כי מקבלים 2 טיסות פנים בנוסף לטיסה הלוך חזור מהארץ לתאילנד(- טיסות פנים למשל מתאילנד לויטנאם ומקמבודיה לתאילנד ומשם לארץ).
לדבריהם, העלות של טיסת פנים אחת ללא הדיל הנה 350$- האם זה נכון? ואם לא כיצד מארגן טיסה זולה יותר?
-יש חברת תעופה מומלצת מהארץ לתאילנד מבחינת מחיר?
2. מתאילנד לויטנאם- כמה זמן נסיעה בתחבורה ציבורית ועלות? מה משתלם לסוע /לטוס מבחינת עלות וזמן. בדרך באוטובוס יש גם מקום לטיול? או שפשוט החשיבות להגיע להנואי ומשם למעשה מתחילים את הטיול?
3. קראתי על ויטנאם- בהנאוי והסביבה יש המון המלצות מוזיאונים, אתרים, מערות, נהרות, טרקים- אשמח להמלצות מה כדאי, שאני בעיקר מתעניין בלראות את האזור, כפרים, ג'ונגל, אולי טראקים של יומיים שלושה?
4. חבר מגיע איתי לויטנאם ל 20 יום- האם ניתן לטייל בזמן הזה בכל ויטנאם או שעדיף להתמקד והיכן מומלץ?
5. מבחינת מזג האויר -אוגוסט זה סביר והיכן מומלץ להתחיל ת'טיול ובאיזה סדר את המדינות?
6. ויזות- איך מוציאים למדינות(ויטנאם לאוס קמבודיה), זמן המתנה לויזה? ואם אני רוצה בסוף הטיול כמה ימים בתאילנד גם שם צריך ויזה ואיך?
המון תודה
אמיר
|
|
|
|
|
| 3. ויטנאם לאוס קמבודיה תגובה ל - 2 |
15/04/2008 00:18   |
| |
יוסי ל |
992 הודעות עד כה |
|
|
תעשה בעצמך ולעצמך סדר עבודה והכל יראה לך יותר פשוט.
קודם כל תקרא על המדינות, אח"כ על האתרים. בדף הבית בלמטייל תמצא הרבה חומר.
שלב שני עבור באתר ל- 1001 טיפים וקרא מנסיונם של אחרים לפי נושאים (כמו ויזות, טיסות, מסלולים וכו').
כעת אתה יכול להתחיל לבנות מסלול, לו"ז וטיסות. אחרי זה תכנס כאן לפורום ותשאל שאלות שלא מצאת להן תשובות.
בכל זאת שני טיפים:
איסתא כנראה עבדו עליך בהצגת המחיר של הטיסות. אגב תריץ גם שאילתה "איסתא" ותחליט אם אתה רוצה לטוס דרכם..
20 יום ויטנאם, בהנחה שאתה לא טס בין היעדים, זה מעט צפוף.
 |
| Dsc47450.jpg(גודל:22.31KB) |
|
|
|
|
4. ויטנאם לאוס קמבודיה תגובה ל - 3 |
16/04/2008 10:31   |
| |
avi |
14780 הודעות עד כה |
|
|
א: כדי להקל עליך את ההחלטה אם לקנות בכלל דרך איסתא בדוק עלויות טיסה מבנגקוק להנוי למשל עם אייר אסיה וכנ"ל מפנום פן לבנגקוק
ותראה איזו קופה הלכו לעשות עליך
|
|
|
|
|
6. ויטנאם לאוס קמבודיה תגובה ל - 5 |
16/04/2008 22:18   |
| |
avi |
14780 הודעות עד כה |
|
|
אני לא סוכן נסיעות אני לא יודע מתי אתה טס
אבל למה לא תבדוק באינטרנט מחירים
בצע כאן חיפוש על איסתא
ויזות לויטנאם אתה יכול להוציא באינטרנט או דרך דימה
בצע חיפוש לפי "ויזה לויטנאם" או לפי דימה
לתאילנד אם יש לך כרטיס יציאה תוך 30 יום מתאילנד תקבל ויזה ללא בעיה לקמבודיה ולאוס תקבל ויזה במעבר הגבול
לגבי אייר אסיה בצע את כל התהליך ותדע את המחיר כולל יסים
יש בצד שמאל טבלת היפוך למטבעות השתמש בה
|
|
|
|
|
|
|
|