כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה 15/04/2008 01:15 לתגובה הבאה
אמה ג.  משתמש לא מוכר
שלום לכולם,
השנה אנו מתכננים טיול לאוסטריה וגרמניה, 14 יום בחודש אוגוסט, זוג שני בנים בני 5 ו6 והשנה מצטרף גם תינוק חדש שיהיה בן 5 חודשים Very Happy . כבר הוזמנו כרטיסים לוינה. התכנון הוא : 3 ימים בוינה או לידה, 5 לילות לייד זלצבורג ומשם טיול כוכב לאזור, או 3 ימים לייד זלצבורג ו2 לילות לייד אינסברוק, משם ליער השחור ל4-5 לילות ואז צריך להתקרב חזרה לוינה, כאשר נותרו 1-2 לילות, אם ניסע ישר מזלצבורג ליער השחור אז לפני הסוף נגיע לאזור אינסברוק ואם נחלק ל3 לילות בזלצבורג ו 2 לילות לייד אנסברוק, אז אני צריכה המלצה על מקום לינה ואזור מעניין בין יער השחור לוינה.
אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה באזורים שציינתי.
שאלה נוספת: הבנתי למכרות מלח מותר להכנס רק מגיל 4, אז אני לא יכולה להכנס עם תינוק?
בתודה מראש לכל העונים, אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 15/04/2008 07:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13022 הודעות עד כה
תתחדשו על התינוק

לגבי המסלול-אם הנחיתה וההמראה מוינה אולי (הרהור) לא להגיע עד היער השחור אלא למצות את מה שיש לחבלי אוסטריה השונים-החל מווכאו,האגמים,סטירה,זלצבורג ואולי טירול -להציע לכם?
המרחקים בין זלצבורג ליער השחור גדולים בעיניי לנסיעה
אבל המרחק מהיער השחור לוינה עוד יותר גדול.
לא חבל על הזמן של הטיול?

וכן-אי אפשר עם פספוס כזה להיכנס למכרה המלח בהלאין וגם..לא מומלץ לדעתי מבחינת הסיכון של הגלישה במזחלות שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 2 15/04/2008 14:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3695 הודעות עד כה

מזל טוב לאמה ולבני משפחתה.

למרות של הייתי באוסטריה, אני מנסה לשכנע את אמה שאפשר לבלות בה פרק זמן ארוך בלי להשתעמם. היות שתינוק קטן הוא מתחרה רציני של הפורום, ואין הרבה זמן להכין טיול, אני מנסה לחדד כאן שאלה למען הטיול של אמה.

אלו אטרקציות יש לשני בנים בגיל חמש ושש בוינה, באזור זלצבורג ובטירול (?), שלא מסתפקים בנוף יפה וצמאים גם לקצת אקשן?

ולמי שתוהה, כן - זו אותה אמה, זו ששרפה סירים על האש בגלל התמכרות לפורום (זוכרים את הטיול לבלגיה?)
לא הפכתי להיות דוברת, אבל אני חושבת על הילדים החמודים שיושבים בספסל האחורי ונוסעים שעות ארוכות מיעד ליעד.

בטח הוותיקים מוכנים ברצון לנדב רשימה של אטרקציות לשני הבנים החמודים. חוץ ממגלשות הרים, מרכבלים, משייט באגם, ממכרה המלח (בשביל הקרח אולי עוד צעירים?), מהר קפרון עם שעשועי השלג (קפרון? זה ההר המושלג גם בקיץ?) - אלו אטרקציות נוספות יש באוסטריה. מה עם האגם ההוא עם המתקנים שענתי לבשה למענו את בגד הים הכחול? הזהב ברוריס (יש חיה כזאת, נכון?) מסלול רגליים יחפות (בטירול?)... מוכנים להתחיל לשפוך מידע?

[עודכן ב:15 אפריל 2008 14:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 15/04/2008 14:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lenay לא מחובר lenay  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
לפי דעתי לא כדי לשלב יער שחור בטיול כזה באוסטריה. אין שום בעיה לבלות שבועיים באוסטריה עם ילדים - יש כל כך הרבה אטרקציות! - וחבל לבזבז זמן בנסיעות ערוכות ליער השחור ובחזרה.
שנה שעברה הינו 14 יום באוסטריה עם 4 ילדים - היה נהדר.
לגבי מכרות המלח - לא תוכלי להכנס עם תינוק, אבל אפשר לטייל ביער (זה מה שאני עשיתי עם ילדה בת שנה וחצי)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 3 15/04/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3098 הודעות עד כה
היי אמה ומזל טוב כמובן!!!
אמנם לא טיילתי באזור אבל זה נראה ממש המון לטיול אחד....
האם הנחיתה בוינה היא הכרח?אם לא אז כדאי לשנות למינכן ואז לטייל בבוואריה ובאזור זלצבורג - טירול.
אם התינוק ממש אוהב מכוניות אז תקחו אותו למוזיאון BMW במינכן במקום לנסוע איתו כל כך הרבה ....
אני בטוח שאפשר למצוא המון אטרקציות לילדים גם באזורים אלו - רק מעיון באתר למטיילצ'יק אפשר לסמן כמה פארקים שיכולים להיות מהנים לגילאים של ילדייך.
וכמובן איך אפשר בלי התרומה שלי לאורז השחור השרוף בתחתיתו של הסיר שנקרא בעברית מודרנית - קונדוליסה רייס.
ודבר אחרון - ענתי סיפרה לי בסוד שהיער השחור בכלל לא שחור - הוא ירוק בדיוק כמו היערות באוסטריה רק 400 ק"מ רחוק מהם!!

בהצלחה בתכנון

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 15/04/2008 18:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 521 הודעות עד כה
אמה שלום ומזל טוב
כמו קודמי המלצתי שתנסו לבקר באוסטריה השנה ולא להרחיק עד ליער השחור הנחיתה בוינה אפשרי לטייל אחרי מספר ימים בוינה להמשיך בעיירות לאורך הדנובה מה שנקרא אוסטריה התחתית עם העיירות לאורך הדנובה עד ללינץ ומשם לרדת לזאלסבורג למספר ימים נסיעה לטירול ואינסברוק אולי לארמונות בפוסן ואז אפשר להתחיל לחזור לכיוון זאלסבורג על האוטוסטרדה ולוינה הנסיעה ליער השחור למרות העצירה ליד לינדאו או באיזור קונסטנץ היא ארוכה אפשרית כמו שכתבו אבל 12 שעות בכבישים חבל וצריך לקחת בחשבון גם חזרה כדי כמו שכתבו קודמי להתרכז באוסטריה ויער השחור (פארק אירופה)בהזדמנות אחרת, לגבי מערת המלח בהיילין אכן הכניסה רק מגיל 4 שנים אבל כמו שכתבה קודמתי כדי לשאר הילדים מצרף אתר של מערת המלח .טיול מהנה
יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 6 15/04/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי ר לא מחובר נילי ר  משתמש פעיל 1068 הודעות עד כה
היי אמה,

מזל טוב (לא הייתי כאן כשנשרף לך הסיר, אבל כמובן שמברכת... Smile )!

היינו במכרות המלח עם בני 7 ובת שנה+. חיכיתי איתה בחוץ - והיה שווה, זו אחת החוויות שהם זוכרים בהתלהבות רבה (כולל הבעל).

נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon7.gif  מצטרפת לברכות המזל טוב לאמה!! תגובה ל - 1 15/04/2008 22:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נירית נירית לא מחובר נירית  משתמש פעיל 3388 הודעות עד כה
ולעצות הטובות לוותר על היער השחור בטיול זה.
יש באמת המון מה לעשות באוסטריה, וכיף לטייל בה בנחת.
אנחנו היינו באוסטריה כמה פעמים, לא הכרתי את כולה ולא מיציתי את מה שהכרתי! (אמנם עם ילד גדול ובלי ילדים) אבל זה לא ממש משנה את התמונה הכללית.

מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 15/04/2008 22:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  emmagen לא מחובר emmagen  משתמש פעיל 361 הודעות עד כה
שלום ותודה רבה לכל העונים וכל מאחלים מזל טוב.
אז ככה הטיסה היא לוינה זה סופי, כרטסנו כבר, יער השחור ירד מהפרק, נשארים רק באוסטריה.
השאלה זה איך לחלק את ה14 יום שיש לנו? האם משהו מכיר לינה טובה בוינה או לייד וינה, זה די דחוף כי חלק המקומות שמצאנו ב 1001 טיפים כבר אין להם מקום.
אני עדיין חושבת על אופציה של קארוואן, אבל לא יודעת האם זו אופציה טובה עם תינוק קטן, אשמח ללמוד מנסיון של אחרים.
עוד פעם תודה, אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 9 15/04/2008 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמה אמה לא מחובר אמה  משתמש פעיל 522 הודעות עד כה
ערב טוב אמה,
הרבה מזל טוב,
ברגע ראשון שדיפדפתי בפרום די הופתעתי. אמה- שם לא כל כך שיגרתי במקומינו. גם אני אמה וגם ג.-גרביץ. אבל התינוקות שלי גדלו כבר. מאוד שמחה בשבילך על תינוק החדש.גם לי 3 בנים ובת (לאחר טילי מפרץ של סאדאם). מצרפת לך אתר של יונית- מנהלת פורום אירופה.אני נעזרתי בו רבות בתכנון טיול לגרמניה ויער השחור.
שיהיה לכם טיול מוצלח מאוד,
אמה ג.
http://yonitour.co.il/austria/index.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 9 16/04/2008 12:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lenay לא מחובר lenay  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
אני יכולה להמליץ על מקום לינה באזור זלצבורג על האגם Wolfgangsee

לפי דעתי אפשר לבלות באזור זה 5-7 ימים ואז עוד כמה ימים בטירול, באזור Kufstein או איסברוק (גם שם הינו בצימר נחמד, במיוחד למשפחה עם ילדים - - אבל בעלי הבית שם בקושי מדברים אנגלית)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 11 17/04/2008 00:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענתי לא מחובר ענתי  משתמש פעיל 1636 הודעות עד כה
Laughing Laughing Laughing

וואו.... לא יודעת מה קורה איתי היום....

אתם מצחיקים שם... Laughing Laughing Laughing

זיוהל'ה וג'מוסי - עם כל הבלאגן ויומני המסע, אפשר להגיד שכבר ביקרתם באוסטריה.... Laughing
תאמינו לי, אתם לא צריכים לנסוע לשם... Laughing
אולי כדאי שתנסו קודם את החור. של המכשפה. Laughing

בכלל, ג'מוסי, לא הצלחת לקלוט אותי בוידאו של המלון, כי לא הייתי שם Very Happy , וזיוה'לה - יש לי בגד ים אחר עכשיו. אני אעדכן אותן אחר-כך... Razz

את הסיר השרוף אני זוכרת, אבל הוא היה של אמה ג. או של אמה ג. השניה?
בכלל, זה היה של סולתם? או של Tefal? זה פשוט חשוב לי ליומן המסע הבא.

אמה ג, Smile ,

רק אוסטריה!! אחרי לילה באזור של וינה, סעו לכיוון האגמים לשבוע ימים לפחות. יש שם המון מה לעשות. אחרי שתחליטו - אפרט לך. ואחר-כך - מה שתחליטו. מערבית לאגמים (אזור קפרון, או אולי אפילו טירול הקרובה).

ברגע שתחליטו - נעזור לכם עם המסלול Very Happy

בכל מקרה, מזל טוב!! Smile Smile Smile

מה שבטוח, בא לי לנסוע שוב לאוסטריה.

בגללכם.

Laughing Laughing Laughing Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 12 17/04/2008 01:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי ענתי
את כאן - למה את לא שולחת מייל? באחת וחצי הם עוברים ממש מהר....
שמת לב לכינוי החדש שלך? ראי הערותי לאניגמה באשכול שכותרתו "שבועיים בהולנד"
איך נראה לך הכינוי: הגברת עם הפרפרים בבטן.
שנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןן

באמת בקצב שמדברים כאן על אוסטריה אתם באמת תסעו שוב לשם.
טוב, אחרי הקופה שתעשי בשבוע הספר אפילו הלוואה בנקאית אני לא אוכל להציע לך.אפילו תוכלי להתאים את בגדי הים שלך לצבע של הנעליים.......
Laughing Laughing Laughing לילה טוב
ג'מוסלה

נ.ב.
אני עוד מסתכל מידי פעם במצלמה של המלון - אולי פתאום תעברי ?

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 10 17/04/2008 23:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נעים מאוד, אמה.
אני גם משתמשת רבות באתר של יונית. חבל שאין ספר על אוסטריה כמו שיש על בלגיה והולנד. Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 12 17/04/2008 23:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה ענתי,
אנחנו החלטנו , 3 ימים וינה, שבוע זלצבורגלאנד ו 4 ימים לייד אנסברוק. אשמח לקבל הצעות במיוחד לגבי לינה.
הסיר היה שלי, של סולתם רק לא עם אורז, אלא עם ביצים קשות Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ענתי, חכי חכי, עוד תראי איך אני אצחק עלייך תגובה ל - 15 18/04/2008 00:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3695 הודעות עד כה
ענתי, לפעמים אני חושבת שאם הייתי את, בטח הבטן שלי הייתה כואבת נורא. זה לא כואב בשרירים לצחוק כל כך הרבה?
כואב או לא כואב, מה שבטוח, זה בריא. כיף לך. את בטח מותג של בריאות (חוץ מאיזה ניתוחון קטן ולא חשוב...)

אפשר לשאול באיזה צבע בגד הים החדש?

בקשר לידע: אני סתם תוקעת שמות. כל כך הרבה מדברים פה על אוסטריה. מה הבעיה לתקוע קצת מערות מלח וקרח? ואני דווקא כן צריכה להגיע לשם. התמונות שלך מאוד יפות, אבל אני לא יכולה להסתפק בהן. גם לשם אגיע. סבלנות.

אמה, אני שמחה בשבילך על ההחלטה. וכיף לכם שאתם נוחתים בוינה. תלכו לראות את הבית הצבעוני והעליז של הונדרטוואסר. את תרשמי את כל הטיפים בשבילי. אני אבוא אחרייך.

חג שמח לכולם.

[עודכן ב:18 אפריל 2008 00:23:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 18/04/2008 00:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירלי מחובר שירלי  משתמש פעיל 1086 הודעות עד כה
הי אמה! מזמן לא התכתבנו בפורום... חזרנו אתמול מאילת. תודה על הברכה ששלחת לי למייל. כמו שקודמי המליצו, כדאי באמת להתמקד רק באוסטריה, על אחת כמה וכמה שאתם עם תינוק. באיזור זלצבורגלנד יש המון מה לראות ולעשות. אוסטריה מהממת! אגב- מוינה הנסיעה די ארוכה. בדקתם לגבי ההמלצה שלי לנחות במינכן? יש לכם אפשרות לשנות? פשוט יהיה לכם הרבה יותר קל מבחינת מרחקים וגם השכרת רכב יותר זולה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 13 18/04/2008 01:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוסי... Laughing Laughing מה יהיה איתך??? Laughing Laughing Laughing

"הגברת עם הפרפרים בבטן" Laughing Laughing Laughing

נהדר Laughing

הפרפרים ההם, הוצאו אחר כבוד, וכבודם במקומם מונח.

בינתיים אני עובדת על זה שלא תישאר שם צלקת (למקרה שהביקיני יהיה בגזרה נמוכה Razz ).

תקשיב, לגבי אוסטריה, מותקקק

אני נוסעת לשם השנה, רק אם גם אתה נוסע לשם...

אה?

איך זה?

Razz

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 15 18/04/2008 01:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Laughing Laughing Laughing Laughing

איך אפשר לתכנן טיול ככה?

אני מתפקעעעעת מצחוק....

ביצים קשות??

אז מה הקשר לקונדוליסה רייס???

Laughing Laughing Laughing

אגב, יש "ספר" על אוסטריה. רק שהוא עדיין לא יצא לאור...

ג'מוסי ואני ממתינים בסבלנות לשבוע הספר... Razz

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. icon10.gif  תכלת-לבנבן תגובה ל - 16 18/04/2008 01:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Very Happy Very Happy Very Happy

סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 18 18/04/2008 02:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תפסתי אותך ערה בשתיים ועשרים
ואני? סורק שקופיות מהמזרח....
מנסה בכל אופן.
בקרוב אפרסם כאן את המיטב.
תכלת לבן זה דגל המדינה לא? טלית לא?
נו טוב - נקווה שלפחות הוא צנוע....
כבר אין פרפרים?למה לא אמרת? Shocked Shocked

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 19 18/04/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לשירלי, ברוכה השבה, איזה כיף לך,גם אני רוצה. לוינה כרטיסים היו יותר זולים ובהרבה גם מבחינת רכב אין הבדל, בדקנו.
לענתי, על איזה ספר דיברת, של יונית? ואם כן מתי הוא צריך לצאת לאור?
אני עדיין מחכה להמלצות ללינה.
חג שמח לכולם,
אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 22 19/04/2008 15:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אמה
הספר המדובר, כל הזכויות שמורות לענתי...
לי יש גם כן חומר, כמובן שנדבר ואני אשלח לך. מומלץ ללון באיזור האגמים. יש לי צימר מקסים בסנט וולפגנג אבל ההזמנה שלו נעשתה דרך אתר טישקובר. זה אתר ענק להזמנת לינות באוסטריה. חוץ מזה לא לוותר על הלשטט המדהימה ועל עלייה להר שפברג ממנו רואים 13 אגמים.
פסח שמח!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 23 20/04/2008 23:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אמה ושירלי,

סתם צחקתי כשקראתי לזה "ספר". ג'מוסי ואני "שוחחנו" באשכול אחר על שבוע הספר, אז זה השתרבב גם כאן.... Razz

זוהי חוברת שהכנתי לפני הנסיעה לאוסטריה, המחולקת לפי "בנקי" ימים.

עדיין לא הפצתי את החוברת, מסיבות שונות, אבל אם תרצי, אוכל לשלוח לך את תמצית המקומות שסידרתי לפי ימים, כדי שתוכלי לראות אם מתאים גם לך.

מסכימה עם שירלי: לא לוותר על הלשטאט. רצוי ביום יפה (אם לא יוצא, אז גם יום גשום זה בסדר). גם רכבת השיניים מקסימה.
אנחנו לנו באזור האגמים במשך שבוע ימים (לפני שעברנו לקפרון, לשבוע נוסף). בדיעבד, היינו נשארים שם גם חודשיים... Very Happy

לילה טוב בינתיים,

ענתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. שאלות נוספות תגובה ל - 24 21/04/2008 00:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שירלי וענתי,
האם אפשר לקבל שם של לישטאט בלואזית.
אשמח לקבל סיכום של מקומות שהייתם למייל :
אנחנו נהיה 3 לילות (
יומיים) בוינה, אני מתכננת לקחת את ילדים למוזיאון המדע ויום טיול בוינה, אחרי זה מעבר לאזור זלצבורג לשבוע ואחרי זה עוד 4 לילות באזור אינסברוק. הטיסה חזרה ב 8 בערב, לכן את נסיעה הארוכה נעשה ביום אחרון בלי לשנות מקום לינה. עם ילדים קטנים כל מעבר מקום לינה הוא קשה.
באיזה מקומות לינה הייתם באזור האגמים?
אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. שאלות נוספות תגובה ל - 25 21/04/2008 00:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אדון שוקו לא מחובר אדון שוקו  משתמש בינוני 61 הודעות עד כה
היי אמה
הלשטט בקישור הבא
http://www.hallstatt.net/index.php?lang=en-iso-8859-15
לגבי מסלולים ומקומות - הנה קישור ליומן של ענתי-השמות כתובים גם באנגלית אז קל למצוא :
http://forum.lametayel.com/forum_msg/th-966015/start-0/

לגבי מקומות לינה - זה האתר הכי טוב לחיפוש לינה:
http://www.tiscover.at/

בהצלחה
שוקו

[עודכן ב:21 אפריל 2008 00:27:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. שאלות נוספות תגובה ל - 26 21/04/2008 11:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שוקו,

הקדמת אותי Very Happy .

גם אתה כבר קראת את יומן המסע שלי? Very Happy Shocked Laughing

עכשיו, בלי להעליב, לבן של גיסתי יש כלב שקוראים לו שוקו.

אגב, אנחנו מתים עליו Razz

צ'או,

ענתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. שאלות נוספות תגובה ל - 27 21/04/2008 12:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בלי להעליב גם לי יש כלב שקוראים לו שוקו....
אמנם הוא רשום על השם של הבת שלי אבל כמנהג ההורים שמעניקים לילד כלב במתנה ליום ההולדת - אני נוהג בו (הילד החמישי שלי...).

הג'מוס

היא נתנה לו את השם למרות שהוא דומה יותר לוניל...
מסמן טריטוריה שוקו
מסמן טריטוריה(גודל:22.04KB)שוקו(גודל:21.77KB)

[עודכן ב:21 אפריל 2008 12:37:]

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. יווווווווווווווווווווווו תגובה ל - 28 21/04/2008 12:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזה ממיייי...........

הממייייי הלאומייי... Very Happy

Laughing Laughing

מה העניינים קונקורד???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. יווווווווווווווווווווווו תגובה ל - 29 21/04/2008 13:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מאמי מאמי הוא אמנם הילד החמישי
אבל להזכירך - אני לא האבא הביולוגי שלו....
יש לי שכן שבכל פעם שהוא נכנס לגינה הוא שואל - מתי שוחטים את הכבש?

הזהרתי אותך עם הכינויים האלו
הפעם אני סולח - בפעם הבאה אני פשוט אהיה B-2 שאם לא ידעת הוא נקרא החמקן....

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. שאלות נוספות תגובה ל - 26 21/04/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אמה
דרך האתר של טישקובר, בדיוק איך שכתב אותו באנגלית אדון שוקו, מגיעים לצימרים מעולים ויש מבחר עצום של צימרים בכל הגדלים ומכל המינים. אנחנו ישנו לילה באגם פושל, שהוא האגם הקרוב ביותר לזלצבורג, שני לילות באגם סנט וולפגנג ואח"כ בצימר בצל אם זי, ממנו נסענו לגרוסלוקנר ולקפרון. אח"כ המשכנו לכיוון מפלי קרימל ואינסברוק ומשם עברנו את הגבול לשוויץ. אוסטריה היא מדינה גדולה, כך שאי אפשר לראות את כולה בלינת כוכב, חייבים להחליף מס' צימרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. שאלות נוספות תגובה ל - 31 21/04/2008 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
להלן סדר הימים, כפי שתכננו מראש (לא הכל התבצע כמתוכנן).
הימים מסומנים בצבע כחול, ומקומות הלינה - בצבע כתום.

תל-אביב – גרמניה (פרנקפורט) – גרמניה (מינכן) מינכן

אגם קים (Chiemsee) - סט. וולפגנג (St. Wolfgang) סט. וולפגנג

זלצבורג (Salzburg): העיר העתיקה – אניף (Anif): ארמון הלברון (Hellbrunn) סט. וולפגנג

מקבץ האגמים (Salzkammergut) – חלק א'
אגם וולפגנג (Wolfgangsee):St. Wolfgang , St. Gilgen - אגם מונד (Mondsee): Mondsee
סט. וולפגנג

פלכאו (Flachau) – וואגריין (Wagrein) – קליינרל (Kleinarl) סט. וולפגנג

אבטנאו (Abtenau) – קניון לאמרהופן (Lammerhofen) - גולינג (Golling): מפלי גולינג (Gollinger wasserfall) – וורפן (Werfen): מצודת וורפן (Hohenwerfen) סט. וולפגנג

מקבץ האגמים (Salzkammergut) – חלק ב'
באד אישל (Bad Ischl) – האלשטט (Hallstatt) – גוסאו (Gosau) – דאכשטיין (Dachstein)
סט. וולפגנג

ימת המלכים (Konigssee) - באד דורנברג (Bad Durrenberg) קפרון

פארק Hohe Tauern: Grossglockner Hochalpenstrasse (מעבר גרוסגלוקנר) –באד הופגשטיין (Bad Hofgastein) קפרון

קפרון (Kaprun) – קיצנהורן (Kitzsteinhorn) קפרון

קניון ליכטנשטיין (Liechtensteinklamm) – ראוריס (Rauris) – צל אם זה (Zell am see) קפרון

מפלי קרימל (Krimmler Wasserfalls) – מיטרסיל (Mittersill) קפרון

לאוגנג (Leogang) – גינזבורג (Gunzburg) גינזבורג

בוואריה: גינצבורג (Gunzburg) - פארק לגולנד (Legoland) מינכן

גרמניה (מינכן) – גרמניה (פרנקפורט) – תל-אביב

אוסטריה מדהימה. אבל אזור האגמים הוא הכי הכי שיש.
אנחנו ניסינו להישאר שבוע נוסף, אבל לא יכולנו לבטל את הלינה בקפרון, ומצד שני, לא יכולנו להישאר במלון באגמים, משום שהתפוסה כבר היתה מלאה.

[עודכן ב:21 אפריל 2008 19:12:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. שוקו תגובה ל - 32 21/04/2008 19:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס ס. איריס ס. לא מחובר איריס ס.  משתמש פעיל 1020 הודעות עד כה
ולנו יש כלב זאב מעורב

העונה לשם שוקו

נשבעת לכם, זו לא בדיחה.

ואם הייתי יודעת להעלות תמונות , הייתי מצרפת תמונה שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. אחד השרשורים הכי מצחיקים תגובה ל - 33 21/04/2008 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רבקה.ק. לא מחובר רבקה.ק.  משתמש פעיל 2317 הודעות עד כה
שקראתי כאן!!!!

אמה מזל טוב!!! וכמובן שתיהנו מאוד באוסטריה!!!

רבקה

...שתי דרכים נפרדו ביער עבות, בחרתי בזאת שהלכו בה פחות וזה היה כל ההבדל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. אחד השרשורים הכי מצחיקים תגובה ל - 34 21/04/2008 23:51 לתגובה קודמת
שלום לכולם ותודה רבה לכל העונים ועוזרים.
אתם לא תאמינו, אבל כנרא, בהמלצה של שירלי, אולי נשנה בכלל יעד של טיול. הטיסה היא כן לוינה ונשארים שם 3 לילות ומשם נוסעים לסלובניה. השינוי בגלל שבאוסטריה יש צורך בנסיעות ארוכות ואנחנו עם תינוק קטן מאוד. זו אופציה שאני בודקים כעת, אם יש אפשרות להכניס רכב מאוסטריה לסלובניה אז כנרא זה מה שנעשה, נשנה את היעד.
עוד פעם תודה לכולם, לא לדאוג אני רושמת את כל המידע ואשתמש בשנה הבאה, אם לא השנה.
אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטות..
להודעה הבאה:מחפשים המלצה על מסלול באירופה