| 1. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה |
15/04/2008 01:15  |
| אמה ג. |
 |
|
|
שלום לכולם,
השנה אנו מתכננים טיול לאוסטריה וגרמניה, 14 יום בחודש אוגוסט, זוג שני בנים בני 5 ו6 והשנה מצטרף גם תינוק חדש שיהיה בן 5 חודשים . כבר הוזמנו כרטיסים לוינה. התכנון הוא : 3 ימים בוינה או לידה, 5 לילות לייד זלצבורג ומשם טיול כוכב לאזור, או 3 ימים לייד זלצבורג ו2 לילות לייד אינסברוק, משם ליער השחור ל4-5 לילות ואז צריך להתקרב חזרה לוינה, כאשר נותרו 1-2 לילות, אם ניסע ישר מזלצבורג ליער השחור אז לפני הסוף נגיע לאזור אינסברוק ואם נחלק ל3 לילות בזלצבורג ו 2 לילות לייד אנסברוק, אז אני צריכה המלצה על מקום לינה ואזור מעניין בין יער השחור לוינה.
אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה באזורים שציינתי.
שאלה נוספת: הבנתי למכרות מלח מותר להכנס רק מגיל 4, אז אני לא יכולה להכנס עם תינוק?
בתודה מראש לכל העונים, אמה
|
|
|
|
|
| 3. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 2 |
15/04/2008 14:04   |
|
מזל טוב לאמה ולבני משפחתה.
למרות של הייתי באוסטריה, אני מנסה לשכנע את אמה שאפשר לבלות בה פרק זמן ארוך בלי להשתעמם. היות שתינוק קטן הוא מתחרה רציני של הפורום, ואין הרבה זמן להכין טיול, אני מנסה לחדד כאן שאלה למען הטיול של אמה.
אלו אטרקציות יש לשני בנים בגיל חמש ושש בוינה, באזור זלצבורג ובטירול (?), שלא מסתפקים בנוף יפה וצמאים גם לקצת אקשן?
ולמי שתוהה, כן - זו אותה אמה, זו ששרפה סירים על האש בגלל התמכרות לפורום (זוכרים את הטיול לבלגיה?)
לא הפכתי להיות דוברת, אבל אני חושבת על הילדים החמודים שיושבים בספסל האחורי ונוסעים שעות ארוכות מיעד ליעד.
בטח הוותיקים מוכנים ברצון לנדב רשימה של אטרקציות לשני הבנים החמודים. חוץ ממגלשות הרים, מרכבלים, משייט באגם, ממכרה המלח (בשביל הקרח אולי עוד צעירים?), מהר קפרון עם שעשועי השלג (קפרון? זה ההר המושלג גם בקיץ?) - אלו אטרקציות נוספות יש באוסטריה. מה עם האגם ההוא עם המתקנים שענתי לבשה למענו את בגד הים הכחול? הזהב ברוריס (יש חיה כזאת, נכון?) מסלול רגליים יחפות (בטירול?)... מוכנים להתחיל לשפוך מידע?
[עודכן ב:15 אפריל 2008 14:08:]
|
|
|
|
|
| 5. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 3 |
15/04/2008 16:37   |
|
היי אמה ומזל טוב כמובן!!!
אמנם לא טיילתי באזור אבל זה נראה ממש המון לטיול אחד....
האם הנחיתה בוינה היא הכרח?אם לא אז כדאי לשנות למינכן ואז לטייל בבוואריה ובאזור זלצבורג - טירול.
אם התינוק ממש אוהב מכוניות אז תקחו אותו למוזיאון BMW במינכן במקום לנסוע איתו כל כך הרבה ....
אני בטוח שאפשר למצוא המון אטרקציות לילדים גם באזורים אלו - רק מעיון באתר למטיילצ'יק אפשר לסמן כמה פארקים שיכולים להיות מהנים לגילאים של ילדייך.
וכמובן איך אפשר בלי התרומה שלי לאורז השחור השרוף בתחתיתו של הסיר שנקרא בעברית מודרנית - קונדוליסה רייס.
ודבר אחרון - ענתי סיפרה לי בסוד שהיער השחור בכלל לא שחור - הוא ירוק בדיוק כמו היערות באוסטריה רק 400 ק"מ רחוק מהם!!
בהצלחה בתכנון
הג'מוס
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
| 6. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 1 |
15/04/2008 18:19   |
| |
yosi555 |
521 הודעות עד כה |
|
|
אמה שלום ומזל טוב
כמו קודמי המלצתי שתנסו לבקר באוסטריה השנה ולא להרחיק עד ליער השחור הנחיתה בוינה אפשרי לטייל אחרי מספר ימים בוינה להמשיך בעיירות לאורך הדנובה מה שנקרא אוסטריה התחתית עם העיירות לאורך הדנובה עד ללינץ ומשם לרדת לזאלסבורג למספר ימים נסיעה לטירול ואינסברוק אולי לארמונות בפוסן ואז אפשר להתחיל לחזור לכיוון זאלסבורג על האוטוסטרדה ולוינה הנסיעה ליער השחור למרות העצירה ליד לינדאו או באיזור קונסטנץ היא ארוכה אפשרית כמו שכתבו אבל 12 שעות בכבישים חבל וצריך לקחת בחשבון גם חזרה כדי כמו שכתבו קודמי להתרכז באוסטריה ויער השחור (פארק אירופה)בהזדמנות אחרת, לגבי מערת המלח בהיילין אכן הכניסה רק מגיל 4 שנים אבל כמו שכתבה קודמתי כדי לשאר הילדים מצרף אתר של מערת המלח .טיול מהנה
יוסי
|
|
|
|
| 7. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 6 |
15/04/2008 22:08   |
| |
נילי ר |
1068 הודעות עד כה |
|
|
היי אמה,
מזל טוב (לא הייתי כאן כשנשרף לך הסיר, אבל כמובן שמברכת... )!
היינו במכרות המלח עם בני 7 ובת שנה+. חיכיתי איתה בחוץ - והיה שווה, זו אחת החוויות שהם זוכרים בהתלהבות רבה (כולל הבעל).
נילי
|
|
|
|
8. מצטרפת לברכות המזל טוב לאמה!! תגובה ל - 1 |
15/04/2008 22:30   |
|
ולעצות הטובות לוותר על היער השחור בטיול זה.
יש באמת המון מה לעשות באוסטריה, וכיף לטייל בה בנחת.
אנחנו היינו באוסטריה כמה פעמים, לא הכרתי את כולה ולא מיציתי את מה שהכרתי! (אמנם עם ילד גדול ובלי ילדים) אבל זה לא ממש משנה את התמונה הכללית.
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
| 10. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 9 |
15/04/2008 23:59   |
|
ערב טוב אמה,
הרבה מזל טוב,
ברגע ראשון שדיפדפתי בפרום די הופתעתי. אמה- שם לא כל כך שיגרתי במקומינו. גם אני אמה וגם ג.-גרביץ. אבל התינוקות שלי גדלו כבר. מאוד שמחה בשבילך על תינוק החדש.גם לי 3 בנים ובת (לאחר טילי מפרץ של סאדאם). מצרפת לך אתר של יונית- מנהלת פורום אירופה.אני נעזרתי בו רבות בתכנון טיול לגרמניה ויער השחור.
שיהיה לכם טיול מוצלח מאוד,
אמה ג.
http://yonitour.co.il/austria/index.html
|
|
|
|
|
| 12. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 11 |
17/04/2008 00:29   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
וואו.... לא יודעת מה קורה איתי היום....
אתם מצחיקים שם...
זיוהל'ה וג'מוסי - עם כל הבלאגן ויומני המסע, אפשר להגיד שכבר ביקרתם באוסטריה....
תאמינו לי, אתם לא צריכים לנסוע לשם...
אולי כדאי שתנסו קודם את החור. של המכשפה.
בכלל, ג'מוסי, לא הצלחת לקלוט אותי בוידאו של המלון, כי לא הייתי שם , וזיוה'לה - יש לי בגד ים אחר עכשיו. אני אעדכן אותן אחר-כך...
את הסיר השרוף אני זוכרת, אבל הוא היה של אמה ג. או של אמה ג. השניה?
בכלל, זה היה של סולתם? או של Tefal? זה פשוט חשוב לי ליומן המסע הבא.
אמה ג, ,
רק אוסטריה!! אחרי לילה באזור של וינה, סעו לכיוון האגמים לשבוע ימים לפחות. יש שם המון מה לעשות. אחרי שתחליטו - אפרט לך. ואחר-כך - מה שתחליטו. מערבית לאגמים (אזור קפרון, או אולי אפילו טירול הקרובה).
ברגע שתחליטו - נעזור לכם עם המסלול
בכל מקרה, מזל טוב!!
מה שבטוח, בא לי לנסוע שוב לאוסטריה.
בגללכם.
|
|
|
|
|
| 14. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 10 |
17/04/2008 23:21   |
| |
emmagen |
361 הודעות עד כה |
|
|
נעים מאוד, אמה.
אני גם משתמשת רבות באתר של יונית. חבל שאין ספר על אוסטריה כמו שיש על בלגיה והולנד.
|
|
|
|
| 15. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 12 |
17/04/2008 23:27   |
| |
emmagen |
361 הודעות עד כה |
|
|
תודה ענתי,
אנחנו החלטנו , 3 ימים וינה, שבוע זלצבורגלאנד ו 4 ימים לייד אנסברוק. אשמח לקבל הצעות במיוחד לגבי לינה.
הסיר היה שלי, של סולתם רק לא עם אורז, אלא עם ביצים קשות
|
|
|
|
| 16. ענתי, חכי חכי, עוד תראי איך אני אצחק עלייך תגובה ל - 15 |
18/04/2008 00:20   |
|
ענתי, לפעמים אני חושבת שאם הייתי את, בטח הבטן שלי הייתה כואבת נורא. זה לא כואב בשרירים לצחוק כל כך הרבה?
כואב או לא כואב, מה שבטוח, זה בריא. כיף לך. את בטח מותג של בריאות (חוץ מאיזה ניתוחון קטן ולא חשוב...)
אפשר לשאול באיזה צבע בגד הים החדש?
בקשר לידע: אני סתם תוקעת שמות. כל כך הרבה מדברים פה על אוסטריה. מה הבעיה לתקוע קצת מערות מלח וקרח? ואני דווקא כן צריכה להגיע לשם. התמונות שלך מאוד יפות, אבל אני לא יכולה להסתפק בהן. גם לשם אגיע. סבלנות.
אמה, אני שמחה בשבילך על ההחלטה. וכיף לכם שאתם נוחתים בוינה. תלכו לראות את הבית הצבעוני והעליז של הונדרטוואסר. את תרשמי את כל הטיפים בשבילי. אני אבוא אחרייך.
חג שמח לכולם.
[עודכן ב:18 אפריל 2008 00:23:]
|
|
|
|
|
| 18. עזרה בתכנון טיול אוסטריה גרמניה תגובה ל - 13 |
18/04/2008 01:35   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
ג'מוסי... מה יהיה איתך???
"הגברת עם הפרפרים בבטן"
נהדר
הפרפרים ההם, הוצאו אחר כבוד, וכבודם במקומם מונח.
בינתיים אני עובדת על זה שלא תישאר שם צלקת (למקרה שהביקיני יהיה בגזרה נמוכה ).
תקשיב, לגבי אוסטריה, מותקקק
אני נוסעת לשם השנה, רק אם גם אתה נוסע לשם...
אה?
איך זה?
|
|
|
|
| 19. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 15 |
18/04/2008 01:38   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
איך אפשר לתכנן טיול ככה?
אני מתפקעעעעת מצחוק....
ביצים קשות??
אז מה הקשר לקונדוליסה רייס???
אגב, יש "ספר" על אוסטריה. רק שהוא עדיין לא יצא לאור...
ג'מוסי ואני ממתינים בסבלנות לשבוע הספר...
|
|
|
|
20. תכלת-לבנבן תגובה ל - 16 |
18/04/2008 01:40   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24. עכשיו הרגתם אותי לגמריייי תגובה ל - 23 |
20/04/2008 23:42   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
הי אמה ושירלי,
סתם צחקתי כשקראתי לזה "ספר". ג'מוסי ואני "שוחחנו" באשכול אחר על שבוע הספר, אז זה השתרבב גם כאן....
זוהי חוברת שהכנתי לפני הנסיעה לאוסטריה, המחולקת לפי "בנקי" ימים.
עדיין לא הפצתי את החוברת, מסיבות שונות, אבל אם תרצי, אוכל לשלוח לך את תמצית המקומות שסידרתי לפי ימים, כדי שתוכלי לראות אם מתאים גם לך.
מסכימה עם שירלי: לא לוותר על הלשטאט. רצוי ביום יפה (אם לא יוצא, אז גם יום גשום זה בסדר). גם רכבת השיניים מקסימה.
אנחנו לנו באזור האגמים במשך שבוע ימים (לפני שעברנו לקפרון, לשבוע נוסף). בדיעבד, היינו נשארים שם גם חודשיים...
לילה טוב בינתיים,
ענתי
|
|
|
|
|
| 26. שאלות נוספות תגובה ל - 25 |
21/04/2008 00:26   |
| |
אדון שוקו |
61 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 27. שאלות נוספות תגובה ל - 26 |
21/04/2008 11:21   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
הי שוקו,
הקדמת אותי .
גם אתה כבר קראת את יומן המסע שלי?
עכשיו, בלי להעליב, לבן של גיסתי יש כלב שקוראים לו שוקו.
אגב, אנחנו מתים עליו
צ'או,
ענתי
|
|
|
|
| 28. שאלות נוספות תגובה ל - 27 |
21/04/2008 12:35   |
|
בלי להעליב גם לי יש כלב שקוראים לו שוקו....
אמנם הוא רשום על השם של הבת שלי אבל כמנהג ההורים שמעניקים לילד כלב במתנה ליום ההולדת - אני נוהג בו (הילד החמישי שלי...).
הג'מוס
היא נתנה לו את השם למרות שהוא דומה יותר לוניל...
 |
 |
| מסמן טריטוריה(גודל:22.04KB) | שוקו(גודל:21.77KB) |
[עודכן ב:21 אפריל 2008 12:37:]
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
| 29. יווווווווווווווווווווווו תגובה ל - 28 |
21/04/2008 12:51   |
| |
ענתי |
1636 הודעות עד כה |
|
|
איזה ממיייי...........
הממייייי הלאומייי...
מה העניינים קונקורד???
|
|
|
|
| 30. יווווווווווווווווווווווו תגובה ל - 29 |
21/04/2008 13:00   |
|
מאמי מאמי הוא אמנם הילד החמישי
אבל להזכירך - אני לא האבא הביולוגי שלו....
יש לי שכן שבכל פעם שהוא נכנס לגינה הוא שואל - מתי שוחטים את הכבש?
הזהרתי אותך עם הכינויים האלו
הפעם אני סולח - בפעם הבאה אני פשוט אהיה B-2 שאם לא ידעת הוא נקרא החמקן....
הג'מוס
T TC TCP TCP/IP
|
|
|
|
|
|
|
|
|