כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול משפחתי בהרי הרוקי'ס 16/04/2008 00:05 לתגובה הבאה
  tovac לא מחובר tovac  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שלום. אנחנו מתכננים טיול משפחתי (הורים + שתי בנות בגיל העשרה) בהרי הרוקיס (כולל הקנדים). תאריך היציאה בסוף יולי לשלושה שבועות. יציאה וחזרה מלוס אנג'לס. א. האם זהו זמן סביר לטיול כזה?
ב. אשמח לשמוע המלצות למסלול וטיפים מנסיונכם בכלל. תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול משפחתי בהרי הרוקי'ס תגובה ל - 1 16/04/2008 03:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2005 הודעות עד כה
מה הכוונה ביציאה וחזרה מל.א.? הזמנתם טיסת הלוך חזור לל.א. ומשם אתם מתכוונים לקחת רכב ולטייל ברוקיס?

אם כן, אז "קצת" טעיתם בבחירת נקודת ההתחלה. כדי להגיע לאתרים ברוקיס האמריקאיים, בקולורדו, וייומינג, יוטה, מונטנה - צריך יומיים שלושה של נהיגה נטו. אם גם רוצים לראות מקומות בדרך (ויש מה לראות) אז צריך לפחות שבוע לכל כיוון. ברוקיס הקנדיים טרם הייתי, אבל אני אומר לכם בבטחון שלטיול מעגלי שיוצא מל.א. לשם וחוזר צריך מספר חודשים.

עכשיו השאלה מה באמת חשוב לכם ומה ניתן לשינוי. אפשר לעשות יופי של טיול בדרום מערב ארה"ב, שיוצא וחוזר מל"א, אבל יהיה קשה מאוד לשלב את הרוקיס בטיול כזה. או שתשנו טיסות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול משפחתי בהרי הרוקי'ס תגובה ל - 2 16/04/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6468 הודעות עד כה
אכן, נקודת מוצא שגויה.
ברוקיס כדאי לטייל בין קלגרי או אדמונטון לואנקובר או טיול מעגלי מסיאטל, ממש לא מלוס אנג'לס.
זה כמו לצאת לטיול בסקנדינביה ולנחות לשם כך בצרפת.
למערב קנדה רצוי להקדיש לפחות שבועיים, רצוי שלושה שבועות, כאשר נקודת היציאה היא אחת מאלו שהצעתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול משפחתי בהרי הרוקי'ס תגובה ל - 3 16/04/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2005 הודעות עד כה
סיגלית - אני מבקש להסב את תשומת ליבך שהחברים ביקשו לטייל ברוקיס (כולל הקנדים). כלומר לשלב טיול ברוקיס האמרקיאיים ובאלה הקנדיים. טוב, כשאומרים רוקיס אמריקאיים, צריך להגיד למה מתכוונים בדיוק (הפארקים בקולורדו \ ילוסטון \ גליישר ...) וגם ברור שבשלושה שבועות אי אפשר להספיק הכל. אבל נקודות הנחיתה שאת הצעת בודאי לא יאפשרו להגיע לאף אחד ממקומות אלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon5.gif  ואני בכלל הבנתי את זה אחרת 8o תגובה ל - 4 16/04/2008 19:29 לתגובה קודמת
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1402 הודעות עד כה
אני בכלל הבנתי, שמדובר על משפחה שכנראה מתגוררת (או שוהה) בלוס אנג'לס, ולכן נקודת היציאה ונקודת החזרה היא שם.

tovac, נדמה לי שדרושות כאן הבהרות קטנות על מנת שאפשר יהיה לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חברת אופרן
להודעה הבאה:סדר פסח בגראנד קניון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף