כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מזרח ארה"ב בקיץ 16/04/2008 22:39 לתגובה הבאה
  yahelno לא מחובר yahelno  משתמש בינוני 92 הודעות עד כה
שלום לכם גולשי ומומחי הפורום,
נצא בסוף יולי ל-3 שבועות עם הילדים (6, 15, 17)למזרח ארה"ב. התכנית היא להקדיש 5 ימים לניו יורק, משם לפארק SIX FLAGS, פילדלפיה, וושינגטון, לעלות לכיוון חבל האיימיש, מפלי הניאגרה ואגמי האצבעות.
ולשאלות:
האם המסלול נראה סביר או שכדאי לארגן אותו אחרת (יתכן שנאלץ להכנס לקליוולנד לעיניינים משפחתיים שידרשו יום)?
כמה ימים מומלץ להקדיש למקומות השונים?
אנחנו רוצים לטייל באיזי, בלי לחצים. זה טיול לפני הגיוס של הבן, ככה שהמטרה היא לבלות יחד, בנעימים,בלי לרוץ בהיסטריה ממקום למקום. תהינו אם יש אפשרות לשכור וילה (ואולי יש כפר נופש?) באזור אגמי האצבעות והאם יהיה לנו זמן לזה.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מזרח ארה"ב בקיץ תגובה ל - 1 17/04/2008 12:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
שלום
אכן ניתן לבצע מסלול סביר ביותר כולל האפשרות לבלות 3 ימים באיזור הזה של אגמי האצבעות בנעימים,ובהתרגעות.

אני פשוט חושב בכל זאת להציע לכם(גם אם יומיים ידרשו נהיגה מאומצת קצת), לא לוותר על תוספת מקומות איכותיים בצפון מדינת ניו יורק - קרי איזור האדירונדאק,ולנסות לשלב אותו אחרי הביקור במפלי הניאגרה וממנו לחזור לניו יורק לאורכו של עמק ההדסון.

כל זאת כמובן אם יש 21 יום נטו(ללא טיסות),וחמשת הימים בניו יורק
כוללים את יום הנחיתה.

פועל יוצא מהדיעה שלי הוא שבעתיד בצירוף אחר של טיול בצפון מזרח
תוכלו להתמקד בטיול במדינות ניו אינגלנד בלבד,וגם שם תוכלו לשלב
התרגעות לשמה!
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מזרח ארה"ב בקיץ תגובה ל - 2 17/04/2008 14:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה שתכננו עד עכשיו זה ככה
22.7 - טיסה
23-27.7 ניו יורק
23.7 - לונה פארק SIX FLAGS - לינה באזור (יש המלצה על מקום לינה?)
24.7 - פילדלפיה , לינה בוושינגטון
25-26.7 -וושינגטון
27-28.7 - איימיש, longwood gardens, הארשי (איפה כדאי ללון?)
29.7 - נסיעה למפלי הניאגרה. כאן יש קטע של נסיעה ארוכה לניאגרה, השאלה אם כדאי להתעכב בדרך ואיפה.
30-31.7 - ניאגרה - קנדה וארה"ב
1-12.8 - יש לנו זמן לאצבעות ולמנוחה/פארקים בדרך.
האם עד הניאגרה חלוקת הזמן הגיונית?
איך כדאי להמשיך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מזרח ארה"ב בקיץ תגובה ל - 3 17/04/2008 15:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
בכמות הימים שאתה מאפשר ממש מתבקש שתשוב ותעיין בהצעה שהעלתי בתגובתי הקודמת לגבי שילוב של צפון מדינת ניו יורק ,האמן לי איזור האדירונדאק אין בכלל ספק שעולה בעוצמתו על איזור אגמי האצבעות כך שלדעתי את אגמי האצבעות(כולל אפשרות של התרגעות בהם כפי שרמזת) תעשו לפני ההגעה למפלי הניאגרה,והם גם יהוו אתנחתא ראויה בדרך מהרשי צפונה.

עדיין יהיו לכם מספיק ימים בקופה אחרי הצד הקנדי של המפלים בצד הקנדי להמשיך ל-1000 האיים,ומשם מעבר לצד האמריקאי לאדירונדאק ולאיזור עיירות האגמים ובראשן לייק פלאסיד לשהות בה יומיים ולצאת ממנה ולבקר באתרי טבע מעולים בטוח מרחקים שיאפשר לכם ללון בה את שני הלילות.
אחר כך כפי שרשמתי ירידה דרומה בלב האדירונדאק וחבירה אל עמק ההדסון שם גם בין היתר איזור פארק הרימן לפני הכניסה לניו יורק.

מאחר ולא התיחסת כלל בתגובה שלך להצעה הזאת שלי הרשתי לעצמי לחזור ולהעלות אותה,ומקוה שלא הגזמתי בכך.

לגבי הימים שכבר מתוכננים אצלכם אם אפשר להעיר לגבי האפשרות שאת האימישים והלונגווד גארדן תעשו לפני וואשינגטון,ואת הרשי תעשו בדרך מוואשינגטון למפלים.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מזרח ארה"ב בקיץ תגובה ל - 4 17/04/2008 16:26 לתגובה קודמת
לא התיחסתי כי אני לא מכירה. איך מאייתים אדירונדאק, כדי שאמצא במפה? אני לא נעולה על מקומות מסוימים, פרט לניאגרה פולס, שזה חובה מבחינת הבן הגדול. אשמח להצעה מה לראות באזור ואם יש עוד פארק שעשועים בדרך, זה בכלל יהיה נהדר מבחינת נוער.
אני מחפשת במפה ולא מוצאת את 1000 האיים. מרגישה קצת טמבלית, אבל אפשר לקבל איזה נ.צ ברור יותר מ"קנדה"?
לקחתי לתשומת ליבי את ההערה לגבי שינוי מסלול האיימיש והרשי ונסיעה לאגמי האצבעות לפני הניאגרה. האם ישנם מקומות מומלצים ללינה שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם ידוע זמני זריחה/שקיעה ב- NYC סוף אוגוסט?
להודעה הבאה:ויזה לארה"ב???

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף