כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דלהי-לה 18/04/2008 10:36 לתגובה הבאה
  mic101 לא מחובר mic101  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום,
מרפרוף פה בפורום הבנתי שיש בעיה להשיג כרטיס מדלהי ללאדק בקיץ הקרוב ומשיחה עם חברה שטיילה בזמן הזה שנה שעברה היא אמרה שהיו טיסות יומיות ללה ואף אחד לא נתקל בבעיה ובטח לא הזמין עוד מהארץ אז רציתי לדעת למה הבעיה פתאום ואם זה בדוק או שמישהו שמע שמישהו שמע שמישהו שמע ומפה לשם זה מדובר פה בפורום...?
ובמידה שזה באמת בעייתי, איך בכל זאת מנסים להשיג כרטיס? דרך סוכנויות בארץ או אינטרנט..?

ועוד שאלונת,
ראיתי שהמלצתם למישהו שמתלבט על תאריך חזרה לקנות כרטיס חד כיווני ובבהמשך לקנות את החזרה מה שלי מתאים מאוד אבל תהיתי אם זו לא תהיה בעיה להסתדר על כרטיס חזרה מהודו?
כמה זמן לפני אתם ממליצים להזמין אותו?

סליחה על החפירה ותודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דלהי-לה תגובה ל - 1 18/04/2008 12:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2834 הודעות עד כה
לגבי לאדאק - לא יודעת איך הגיעה השמועה. אני לא בדקתי אותה. אבל כל שנה יש בעייה להזמין כרטיסי טיסה מדלהי ללאדאק, כי זו העונה והיא קצרה ואנשים באים בהמוניהם. כדאי להכין מראש.
לגבי כרטיס חד כיווני. אין שום בעייה לרכוש בהודו כרטיס חזרה לארץ, אני חושבת שאפילו זול יותר מהודו מאשר מכל מדינה אחרת במזרח. (זו שמועה, לא מניסיון)

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לפני שנתיים אי אפשר היה להשיג מקום תגובה ל - 1 18/04/2008 15:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 780 הודעות עד כה
זה מתוך ניסיון אישי

לא בדלהי וגם לא בלה כשרצינו לחזור בטיסה במקום לעבור את הנסיעה עוד פעם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דלהי-לה תגובה ל - 1 18/04/2008 18:19 לתגובה קודמת
  itzikhasgan לא מחובר itzikhasgan  משתמש בינוני 105 הודעות עד כה
אין לי מושג לגבי הבעיתיות של הזמנת כרטיס בדלהי אבל אני הזמנתי דרך אתר שקוראים לו makemytrip.com (סליחה על הפרסומת) והכרטיס עלה לי $130 (קניתי לכיוון אחד) טיסות יומיות יוצאות בשעה 5:00 מדלהי ללה (טיסה של שעה וחצי)ע"י חברה שנקראת AIR DECCAN- אתה גם יכול לנסות להזמין דרך האתר שלהם אבל הם לא מקבלים את רוב כרטיסי האשראי ובכל המקרה המחיר יצא אותו מחיר. בהצלחה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לתאילנד עם חברת אופקים ופליי איסט-ממליצים?
להודעה הבאה:טיפ-בנושא השכרת אופנועים בתאילנד

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף