כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  יציאה וחזרה מקובה 20/04/2008 10:05 לתגובה הבאה
  yairbu76 לא מחובר yairbu76  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
שלומלום לכולם Cool
אני ואישתי נוסעים לירח דבש בקובה .
חשבתי במקום לטוס לברקואה ולעלות חזרה להוונה דרך טרנידד ופינל דל ריו אולי לטוס לקנקון ל4 ימים וללכת לאיסלה מוחרס ולהירגע על החוף.
רציתי לדעת האם אני צריך לעשות ויזה נוספת לקובה כאשר אני חוזר ?
האם אני צריך לשלם מס יציאה מקובה כאשר אני יצא פעם שניה מקובה ?
חשבתי לקחת שתי תיקי צד ולטוס לקנקון ולאחר מכן להיות עוד 4 ימים בקובה . סה"כ יש לי כרטיס ל16 יום נטו.
אשמח לקבל תגובות .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מוטב לנחות ישר בסנטיאגו דה קובה ולחסוך טיסות. תגובה ל - 1 20/04/2008 10:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  iyaniv לא מחובר iyaniv  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
עכשיו כבר מאוחר לשנות.
אבל אם היית קונה כרטיס ב"קובנה" יכולת לנחות ישירות בסנטיאגו דה קובה ומשם לעלות.... ולחסוך כפילות בדרך.
קובה שונה ומעניינת מאד. לדעתי חבל לקצץ מ 16 ימים שבקושי מספיקים 4 ימים לטובת טיסה לארץ אחרת. כל עניין ההגעה לשדה, ההמתנה לטיסה גוזל הרבה זמן שחבל עליו.
אבל אם בכל זאת תעשה זאת, אז תשלם מס נמל בכל יציאה, בדיוק כמו שתשלם פעמיים על כל דבר אחר (קולנוע, מסעדה וכ'). התשלום הוא 25 CUC לאדם.
הויזה שלך תקפה למשך 30 יום ותוכל לצאת ולהיכנס איתה במשך 30 יום אלו כאוות נפשך.
זכור להכין מקום לינה (מאושר) לליה הראשון.
כל טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מוטב לנחות ישר בסנטיאגו דה קובה ולחסוך טיסות. תגובה ל - 2 20/04/2008 10:42 לתגובה קודמת
  yairbu76 לא מחובר yairbu76  משתמש בינוני 56 הודעות עד כה
זה לא מאוחר לשנות פשוט לא היה מקום בקובנה בתאריכים אשר היו לי פנויים .
בשבילי זה סיבוב חוזר בקובה ובפעם הקודמת לא הייתי בברקואה אבל בחיפוש מה יש לעשות בסנדיגו דה קובה לא מצאתי הרבה חוץ מהפארק הפרה היסטורי , אני הייתי התקופת הקרנבל אז והיה מאוד יפה , אז חשבתי לוותר על החלק הדרומי בלבד וללכת לאיסלה מוחרס לחוף יפה .
יש לך המלצות נוספות ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה באנטיגואה
להודעה הבאה:חג אביב שמח למטיילים