כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. השכרת רכב וכניסה לפארקים בהרי הרוקי 16/04/2008 22:23 לתגובה הבאה
  abcd1337 לא מחובר abcd1337  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום,
אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי כדאיות רכישת כרטיס כניסה שנתי לפארקים שבהרי הרוקי ובונקובר.
כמו כן, המלצה על החברה הזולה יותר בהשכרת רכב לשבועיים ,לקיחה בונקובר והחזרה בקלגרי.
האם יש כרטיס לתחבורה ציבורית ל- 3 ימים?
מודה לכם וחג שמח!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. השכרת רכב וכניסה לפארקים בהרי הרוקי תגובה ל - 1 20/04/2008 10:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איציק איציק לא מחובר איציק  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
חג שמח
מעיון באינטרנט באתר של Parks Canada כרטיס יומי למבוגר עולה 9.80 דולר קנדי ואילו כרטיס שנתי עולה 67.70 והוא כולל כניסה ל-27 אתרים ובהם
Banff,Jasper,Yoho ,Glacier, Mount Revelstoke , לכן ברור כי למי שמבקר בשמורות אלו פחות משבוע לא משתלם לרכוש מנוי שנתי אלא לרכוש מידי יום כרטיס חדש.
בקשר לשכירות רכב, כל החברות הגדולות משכירות רכב בונקובר עם החזרה בקלגארי ללא דמי החזר, אני שכרתי בהרץ בחודש מאי 2008 וניתן להשיג באותו מחיר גם בשלמה השכרת רכב ובאלאמו.
כרטיס תחבורה ציבורית עולה 8 דולר, לא ידוע לי אם יש כרטיס ל-3 ימים.
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. השכרת רכב וכניסה לפארקים בהרי הרוקי תגובה ל - 2 20/04/2008 11:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איציק איציק לא מחובר איציק  משתמש בינוני 90 הודעות עד כה
אולי למישהו שהיה ברוקי לפני פחות משנה נשאר כרטיס שנתי?
אני מוכן לקנות כרטיס כזה במחיר סמלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כרטיס הכניסה לפארקים תגובה ל - 3 20/04/2008 12:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 835 הודעות עד כה
בקיץ שעבר שילמנו עבור כרטיס משפחתי כולל רכב 123.80 דולר קנדי עבור כרטיס שנתי. באמת ייתכן שהמחירים ירדו, אבל בכל מקרה כדאי להסתכל על עלותו של הכרטיס המשפחתי ולא רק על הכרטיס ליחיד. ברוב המקרים תגלה שכדאי לקנות את המשפחתי אלא אם כן אתה נוסע לבדך.

ולגבי קניית כרטיס מאחרים שהשתמשו בו כפי שביקשת, אני חוזר על מה שכתבתי בפורום זה כבר בעבר: הדבר מנוגד לחוק. הכרטיס אמור להיות חתום ע"י רוכשו במקור, צריכה להיות זהות בין החתימה לבין תעודה מזהה אותה אתה עשוי להידרש להציג, וכתוב במפורש גם על הכרטיס עצמו וגם בפירסומים בכל מקום שאסור להעביר או למכור את הכרטיס לאחר. אז בהנחה שאתה אדם שומר חוק, מציע שלא תמשיך לחפש כרטיס מיד שנייה.

דוד

דוד פרנקל. ///"לטייל בקרוואן" - הבלוג שלי (סיפורי מסע, מידע, טיפים, המלצות ודעות בקשר לטיולים בכלל וטיולים בקרוואן - בפרט): http://blog.tapuz.co.il/caravan
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. והמחירים המעודכנים לפי האתר תגובה ל - 4 20/04/2008 12:46 לתגובה קודמת
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 835 הודעות עד כה
אינני יודע על איזו רשימת מחירים הסתמכת. מכל מקום, בדקתי באתר ומסתבר כצפוי שהמחירים לא ירדו אלא עלו במקצת. והנה המחירים המעודכנים לפי האתר:

כרטיס יומי ליחיד מבוגר במרבית הפארקים - 9.80 דולר קנדי.
כרטיס שנתי משפחתי לכל הפארקים הלאומיים - 136.40 דולר קנדי.
כרטיס שנתי ליחיד מבוגר - 67.70 דולר קנדי.

שני מבוגרים משלמים ממילא מחיר כמו משפחה ולכן כרטיס משפחתי עדיף בדרך כלל לכל מה שמעל כמות של נוסע בודד.

דוד

דוד פרנקל. ///"לטייל בקרוואן" - הבלוג שלי (סיפורי מסע, מידע, טיפים, המלצות ודעות בקשר לטיולים בכלל וטיולים בקרוואן - בפרט): http://blog.tapuz.co.il/caravan
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צפייה בלוויתנים באיי הוואי
להודעה הבאה:טיול עם ילדים 14 יום במזרח ארצות הברית

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף